677
-
Tán csak nem Rommel dedikálja?
-
psszt ... nem hivatalos az info jo? De az 576nal a gyoztesnek lehet, hogy nem csak egy ingyen peldany fogja utni a markat, hanem dedikalt is lesz a gyoztes peldany ... de he kerdezik nem en mondtam ^.^ -
BlackHawks #115 Megrendeltem, vazzeg, mikor jön már, mikor jön már mikor...
-
haaaat ez egy olyan dontes ami feljebb szuletett ^.^ -
na én majd a magyarra leszek kíváncsi... már végre ha egyszer március lesz. ;) -
Kipróbáltam a demót. Nagyon szép grafikát hoztatok össze! A tempó épp megfelelő, bár ha le lehet pause-val állítani a játékot, kicsit lehetne pörgősebb is. De miért csak ez az egy könnyű küldetés volt benne?
-
antijedi #111 elég erre voltam kiváncsi amire ugyan már rájöttem régebben is de igy stimm a dolog :P -
Pontosabban?
Hat kb 100 verziojaval jatszottam az DRvsAKnak ^.^ Sot mar jatszottam a Retail Magyar verzioval is egyenesen a Gold Master lemezrol ^.^
Eleg pontos volt? -
antijedi #109 minek? :) -
antijedi #108 azt addig értem én de az hogy rip tudod mit jelent? abbol a szempontbol hogy megy e vele a multi tök mind1 hogy rip vagy is..., az meg hogy full elég tág..., a rip is full az iso is full és a bolti verzio is full szal tessék pontosabban fogalmazni... :P -
neha nezd meg 1-1 ember info oldalat ^.^ -
Hat a full alatt erthetek sok mindent ... de hidd el nekem nem kell a RIPpel jatszani ^.^ -
antijedi #105 full alat eredetit értesz? :P mer ténis a full-t probáltam csak a szemetek kilopták mellőle a cd-keyt vagy nemtom :P -
Dehogy! Nem! Dehogynem ... ^.^ ... csak gondoltam ha mar egyet belinkelek akkor a sportszeruseg ugy kivanja, hogy a tobbieket is ^.^ -
Beindult a marketing-gépezet.
-
PC Dome elorendeles
Nem fogom en ezt sosem megszokni ^.^ -
<a href="http://www.pcdome.hu/shop/catalog.php?mode=article&articleno=DRAKVSDR&PHPSESSID=49c1d29e774380bf39651cf5e4b432f3" target=_blank>Hogy a PC Dome se maradjon ki!</a> -
Enyim a 100as ^.^ LOL ezt sosem fogom kinoni ^.^ -
jovanna ... nem voltam fel eve itt es minden megvaltozott ... regen siman lehetett HTML kodot is berakni ^.^ -
Szerintem szeresd mind a kettot. Eddig amit lattam a C:Pbol az szamomra azt sugallja, hogy a C:P mas hangvetelu lesz mint az AKvsDR (es majd a D-Day).
A marketing haaat ... igaz ami igaz nem volt tulhypeolva a jatek ... de a jo termeknek nem kell reklam

-
Bezony!
576os elorendeles ajandek poszterrel! -
Épphogy fájdalomhatár. (De inkább több) Nem csaptatok valami nagy hírverés a játéknak (a'la Panzers), ezért eddig a konkurens játékra vagyok 'egyelőre' beizgulva. Most nézem, hogy a video is róluk szól, bocsesz. 
Otthon mindesetre demo csekk aztán "döntök" melyiket szeressem.
-
Von Nyalosch #95 Hali
Az 576 oldalon is előrendelhető és ott lehet nyerni is sok dolgot.Meg kap mindenki egy posztert -
en mar olyannyira rosszarcu vagyok, hogy nem mertek a videora rakni ^.^ -
baszki regen igy kellett! ^.^ LOLElorendeles -
<a href="http://www.aitsafe.com/cf/add.cfm?userid=3948556&product=PC+Afrika+Korps+vs+Desert+Rats+elorendeles&price=6990&units=1&return=www.cdgalaxis.hu/index.html" target=_blank>Elorendeles a CD GALAXISnal</a>(nem reklam ^.^) -
De igen ^.^
ORSZAGOMAT EGY EDIT GOMBERT! ^.^ -
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000" id="obj1" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,40,0" border="0" width="78" height="155">
<param name="movie" value="http://www.cdgalaxis.hu/pictures/AKvsDR_allo2.swf">
<param name="quality" value="High">
<embed src="http://www.cdgalaxis.hu/pictures/AKvsDR_allo2.swf" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" name="obj1" width="78" height="155" quality="High"></object>
Remelem nem szurtam el ^.^ -
Melyik rosszarcú vagy a videón?
-
az igazat megvallva nem inkognito ez ^.^ csak elobb voltam itt mint ott ^.^ -
"Elkészíteni?"
Te is a fejlesztők közé tartozol? Kíváncsi lennék hányan vannak még "inkognitóban" a fórumon a játékfejlesztők közül...
Ma este próbálom ki a demot (Gamestar) otthon, majd jól véleményt mondok.
P.S: mennyi pízért fogják terjeszteni itthon? (jómunkásemberként lassan már megengedhetek egy-egy vásárlást
-
En szandekosan nem nyilatkozom a dologban ... de azert hidd el nagyon orulok, hogy az AL06 tetszett neked ^.^ Az volt az egyik palya amit nagyon elveztem elkesziteni ^.^ ... a masik az AL05 volt ahol azert ki tudtam elni magam. A story valoban nem ugy alakult ahogy az eredetileg tervezve volt (gondolj csak bele ... mindenhol 20+3 kuldetes van beharangozva es ehelyett 14+2 kuldetes van a veglegesben ... azert az a 6+1 palya igen nagy kieses a tortenetbol ...), es hat a gyors alkalmazkodas a modosult helyzethez meghozta a sajnos negativ hatasat.
Viszont a multiban lehet egymas ellen is hentelni ugy mint az AL06on ... szoval van meg lehetoseg az AKvsDRben ^.^ -
A RIP-et honnan lehet leszedni? -
OL-VASS VISZ-SZA -
lammaer #83 Ezekkel együtt is jó gém, csinálhatnának hozzá sok küldit. Még a szoritól is eltekintenék, szerintem ebben a játékban nem domborodott ki annyira mint a Haegemonia esetén - elvan ez történet nélkül is. -
lammaer #82 Hát, én full verzió alapján nyilatkoztam. 14 pálya, és a nehézségi fokozatoknál a normal/hard között nem éreztem különbséget.
A pályák legtöbbjén a gép nem cselekszik önállóan, scriptelve van azt hajrá. Egy kivétel a szövetséges pálya, talán az utolsó előtti, ahol a gépnek elméletileg végtelen utánpótlása van, ott aztán lehet hentelni, annak van nehézsége - olyanból kéne vagy 10. A többinél túl gyorsan le lehet darálni a limitált egységszámmal gazdálkodó gépet -> nekem 1 bő hétvége volt a single teljes játék (normal fokozaton, igaz) -
Magyar verzsön mikor jelenik meg? -
na ezt nem tudom ... tekintve, hogy en csak a full verzioval probaltam eddig. ^.^ -
antijedi #79 megy egyátalán multiban nem kiabál cdkey-ért? -
Erdemes kiprobalni multiban ... nagyon jo kis partykat lehet nyomni vele.