677
-
Pontius #157 Akkor asszem kihagyom mert nem fogok felrakni új drivert... 
-
Ha már megjelent mér nem lehet letölteni??? -
Ahogy nézem nem!Nekem is felkelett pakolni a legujabbat mert nem indult el a régebbivel! -
Pontius #154 Hali
Ez a demo megy régebbi driverekkel is? -
Mondjuk az angolt már végig vittem de ezt is kiprobálom mert a full-t nem igen akarják sehova felpakolni! -
-
engem igen, már szedem is asszem -
A HARDWIRED-re felkerült a magyar DEMO ha valakit érdekel! -
Pontius #149 hiát=hibát
-
Pontius #148 Warezon még nem láttam 

de azért nem feledkezünk el a hazai piac támogatásáról sem, de elöbb warez aztán go Tesco
Timber, nemtod, hogy javították-e a detonator hiát a demó óta? Mert a demo nem volt hajlandó elindulni 4109-es driverral...
-
Pontius #147 timber szivárogtasd el hozzám is, tyll-el már nagyon várjuk ám... :)
Zaki
-
Nekem mar penteken a kezemben volt a magyar verzio ^.^ -
namennyap*csába 

-
Pontius #144 Na kilyött már?
-
akkor mégsem olvastál vissza. 
-
Pontius #142 jaj NEFÁRASSZSSZSZS!!!! BAZZ
Visszaolvastam............
Megjeent már vagy jövő héten fog? -
olvass vissza -
Pontius #140 már megjelent? -
BlackHawks #139 Yeah! Ma telefonáltak, megjött az előrendelés, hétfőn kapom meg, akkor majj nekiesek
-
Ezt honnan tudod? -
antijedi #137 azután semmikép, relaisztikában meg se közeliti... :) -
Denethor #136 mennyire realisztikus ez a game? combat mission:afrikakorps után kérdezem, érdemes kipróbálni? -
Bezony!
Es nagyon szep ... megjegyeznem, hogy a hazai piacra sokkal szebb jelent meg mint a franciara (eddig azt a 2 verziot lattam csak ^.^) ... szoval irany a helyi bolt ... nehogy aztan lemaradjatok rola! ^.^ -
fu, johetek?:) -
ma jelent + (vagy jelenik +) a játék magyar verziója -
leesett na ^.^ -
Pontius #131 "Fuves felignyers csirke a'la Scooby"
Fuves?
-
CODE 6. szulinap az nalam lesz megtartva ... kulsosoket is hivunk meg (meg nem dolt el kiket), szoval meg lehet te is ott leszel ^.^
Lesz kerti grillezes is ha az ido is ugy akarja (az mindig poen szokott lenni ^.^ pl. Fuves felignyers csirke a'la Scooby ... inyencfalat ^.^ -
ossze tudnek utni meg par olyan palyat ... de figyelembe kell venni, hogy 1-1 palya az kb 3 nap a grafikusnak es kb 2 het a scripternek. Tehat 0bol egy palya az kb 15x8 ora munka. Sajnos ennyi szabadidom nincs (meg azert a szabadidomben nem dolgozni szeretnek ^.^)
De azert az axis utolso kuldetese is hasonlokepp hentelos es izgalmas palya no es a D-Dayben is lesz meg jo par tankcsatas palya (arrol nem is beszelve, hogy jopar dologgal kiegeszul a jatek!) ^.^
Addig is a HARD fokozat is ott van es hat a Multiplayer azoknak akiknek van internete. -
Pontius #128 Figy, nem tudsz beszélni LordRed-el? Lenne-e kedve összehozni 1 lan-t? 
És akkor ott lehetne CODE 6 szülinap is
Estig MOHAA + COD + amit akartok utánna meg piálás reggelig... -
lammaer #127 Timber,
A multi biztos jó, de sajna nincs netem úgy, hogy játsszak is rajta. Nincs kedved összeütni még egy-két olyan küldit, ahol jön az ellen mint a meszes? Akár még úgy is jó, hogy kapja az utánpótlást mint a disznó, a játékos meg nem kap semmit... abban a küldiben sem volt nagyon égető használni a tartalékokat. Ja, és a gép jöhetne összevissza irányból, nem mindig ugyanonnan.
Az elején vagy 5 Tigrissel jöttem, aztán a középső tábornál lopikáltam még vagy 3-at :) Viszont az a két ágyú alul/felül az tudott szivózni. A tankoknak nem ártottak, de a szervizkocsikból mindig kihaltak az embereim.
Nem nyalni akarok, de az volt a legjobb küldi. Olyan kell még, sok... -
Árnyvadász #126 MMS Ehhe:) -
Árnyvadász #125 http://www.sg.hu/forum.php
Ezen az oldalon megtalálod, ki is van emelve a VIP jog.
Ott le van írva, mire jó ez és a többi... -
SMS -
MOHAA teamet most rakunk ossze megent ^.^
LAN lehet lesz (most lesz a CODE 6 eves!) de lehet csak hazibuli lesz.
Az a XXX ota regisztralt VIP forumozo cucc az hogy szerezheto? En regebb ota vagyok regisztralva es nem kaptam >.< -
Pontius #122 Szia Timber rég nem láttalak erre ... 

Mohaa-zol még? Mi van CODE-val? Megvagytok még? Mit nyomtok mostanában?
Lordred szervez még lanokat a SOTE-n?
Jó lenne összejönni egy lan erejéig a régi arcokkal...
Vory voltam
-
Most néztem egy trailert!!
Azt azért igazán megcsinálhatták volna amikor a tankok lelövik a lövészárkokban lévö embereket hogy holtestek maradjanak mert igy csak eltünnek azt kész! -
miért nem olvasol vissza? te vagy kb az 5., aki megkérdezi -
Hat Ervinunk van ^.^ -
Mikor jön már a full?