677
  • robotnyk
    igazából nem érdekel hogy ripben milyen nyelvan meg, kinek, és mióta. csekk original homepagen a mai hírt, e szerint ma jelent meg angol verzióban a játék.
  • antijedi
    nem franciák a beszédek benne :)
  • Timber
    Nos annak a ripnek megvan a maga kis tortenete ... es abban a beszedek elvileg franciak ^.^
  • MrTressy
    hát ez cáfolnom kell ugyanis a rip angol változat megjelent február 5.én és nekem is megvan
  • MrTressy
    ripben már rég kint van isoban nem jelent meg valamiért...
  • bazza
    Nekem ez több a wareznél....
  • bazza
    Sok=6900 Ft
  • bazza
    Én sajna nem tudom megvenni amíg ilyen sokba kerül, várhatom a szülinapomat...
  • robotnyk
    én megvettem, kikérem magamnak :P
  • Timber
    Nyitottam egy topikot a 'folyatatasnak' ...

D-Day DR modra
  • Timber
    de-de!

Az angol es az amerikai verzio nem csak a dobozban ter el hanem a megjelenesi datumban is.

Arra esetleg figyeljetek oda, kedves warezolok, hogy a jatek ket cimmel (Afrika Korps vs Desert Rats (nemet, francia, magyar es asszem a japan es kinai is) illetve Desert Rats vs Afrika Korps(angol, amerikai)) jelent meg. Remelem igy mar konnyebben megtalaljatok es letolthetitek (ahelyett, hogy megvennetek es ezzel is tamogatva a fejlesztoket ^.^)
  • Timber
    Ott biza meg kell varnod, hogy az amerikaiaktol is odaerjen valaki ... ha figyeled a minimapet akkor lathatod is, hogy egyikojuk boszen szalad arrafele.
  • robotnyk
    nem-nem!
    a program eddig csak magyar és francia nyelven jelent meg. éppen most néztem a weblapot, az angol verzió MA jelent meg. tehát a warezolók hamarosan letölthetik.
  • Shan
    CD Protection Detective

valahonnan a gamecopyworld-ről töltöttem le...
  • Axon
    Elképesztő mennyire ellenáll ez a program a warez oldalaknak. Már hetek óta megjelent, de sehol sincs fent.
    A haverom nem bírta tovább idegekkel és megvette. Mondta, hogy kölcsön adja, de minden indításnál keresi az eredeti cd-t. Mindenesetre egy napra elhozom és megpróbálok készíteni egy "biztonsági másolatot". Nem tudom, hogy a jó öreg CloneCD megbírkózik-e vele.
    Azt hallottam, hogy magától nem ismeri fel a védelmet, hanem ki kell választani a kis listájából milyen védelem van a cd-n. Azt meg szépen kiszopom az ujjamból :-)
    Bár valaki egyszer emlegetett valami progit, ami detektálja, hogy milyen védelem van egy gyári cd-n, de én arra már nem emlékszem melyik lehet.
    Majd kísérletezgetek egy újraírható cd-vel, meg a DaemonTools-al.
  • robotnyk
    ott ki kell takarítani a bázist a végén, ha jól emlékszem.
  • Charly
    Valaki segitse pls aki végig csinálta már!
    Allies 3. küldetes a partra szállásnál a végén oda kell menni egy füstjelzőhöz de utánna nincs vége mit kell csinálni???
  • Titan
    Ismerős a probléma...
  • robotnyk
    szerintem jól sikerült, és meg is vettem.
  • antijedi
    hát a jól sikerült azért tulzás... :)
  • robotnyk
    ha úgyis orrba-szájba letölt az ember, legalább az ilyen jól sikerült magyar játékokra áldozhat néha.
  • grebber
    Életemben nem vettem gamet kivéve egyet a MGS2-öt a havertól 700FT-ért tehát ezt sem fiogom megvenni max a neten ha megtalálom "megrendelem".:)
  • Balo
    VEgyétek meg!!! (Honnan lehetne letölteni? :D)
  • grebber
    Meg de még egy fél kb iso-t sem találtam a tört meg nem kell!!!
  • Titan
    Megjelent már ez a játék magyarul?
  • bazza
    jaja...csak nincs annyi pánzem...Ilyenek ezek a szülők...
  • robotnyk
    ne tőcsd, vedd meg :D
  • bazza
    Miko lehet má végre letölteni?
  • robotnyk
    megvettem a játékot. remélem megérdemelte :)
  • zoli80
    bocs ha voltmár!
  • zoli80
    http://www.desertratsgame.com/enigma.php
    a kódoló.
  • zoli80
    A Digital Jesters egy új játékot indított a Desert Rats vs. Afrika Korps reklámkampányának részeként, egy korabeli kódtörő berendezés segítségével meg kell fejteni az általuk megadott kódsort. A húsz legjobb kódtörő egy ajándék példányt kap az április 8-án megjelenő programból. A gépezet itt található a megfejtendő kód pedig a következő:
    NMMTF-CLOAH-YBCGB-BZYAE-EXNVU-CGSWT-RRFBT-ESWZA-WPBSV-WBHLE-LKKTU-IIXTZ-EZMFJ-WLJZQ-HDSUL-QPRIL-ZHMQK-DPFKN-RHGWC-UUGZD-UKZEO-AXAMI-UDQE

pcdome.
  • aiguo
  • bazza
    Ugye csak viccelsz????
  • antijedi
    nem nem is fog, beszünteték a projectet... :)
  • grebber
    Bazz soha nem akar kijönni az angol verzió???
  • DrBacardi
    Valaki segitse pls aki végig csinálta már!
    Allies 3. küldetes a partra szállásnál nem lehet 120-nál több a veszteség, de valahogy nem jön össze mert a hülye amcsik csak mennek szembe a német bunkerekkel. Mi a jó taktika?
  • Christian
    hi all!
    Keresek olyan embereket, akik híreket, képeket tennének fel az oldalamra a játékról!
    http://cyborg.try.hu
  • M@TriX
    azért az nagy meló, és idő...
  • BlackHawks
    Na ma én is nyomtam vele, nekem nagyon bejön.
    1 dolog viszont marhára idegesít:

az útvonalkereső alg.

kijelölöm az útvonalat, persze amikor feltorlódnak, akkor nem néznek semmit, megpróbálják kikerülni egymást és vígan rámenetelnek az aknamezőre. most éppen 3 tankot vesztettem el ebben a küldetésben

Azért a készítőknek: