Desert Rats vs. Afrika Korps
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A multi biztos jó, de sajna nincs netem úgy, hogy játsszak is rajta. Nincs kedved összeütni még egy-két olyan küldit, ahol jön az ellen mint a meszes? Akár még úgy is jó, hogy kapja az utánpótlást mint a disznó, a játékos meg nem kap semmit... abban a küldiben sem volt nagyon égetõ használni a tartalékokat. Ja, és a gép jöhetne összevissza irányból, nem mindig ugyanonnan.
Az elején vagy 5 Tigrissel jöttem, aztán a középsõ tábornál lopikáltam még vagy 3-at 😊 Viszont az a két ágyú alul/felül az tudott szivózni. A tankoknak nem ártottak, de a szervizkocsikból mindig kihaltak az embereim.
Nem nyalni akarok, de az volt a legjobb küldi. Olyan kell még, sok...
Ezen az oldalon megtalálod, ki is van emelve a VIP jog.
Ott le van írva, mire jó ez és a többi...
LAN lehet lesz (most lesz a CODE 6 eves!) de lehet csak hazibuli lesz.
Az a XXX ota regisztralt VIP forumozo cucc az hogy szerezheto? En regebb ota vagyok regisztralva es nem kaptam >.<
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Mohaa-zol még? Mi van CODE-val? Megvagytok még? Mit nyomtok mostanában?
Lordred szervez még lanokat a SOTE-n?
Jó lenne összejönni egy lan erejéig a régi arcokkal...
Vory voltam

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Azt azért igazán megcsinálhatták volna amikor a tankok lelövik a lövészárkokban lévö embereket hogy holtestek maradjanak mert igy csak eltünnek azt kész!
Next PC upgrade: 2022

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Let\'s go Hawks!!!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Hat kb 100 verziojaval jatszottam az DRvsAKnak ^.^ Sot mar jatszottam a Retail Magyar verzioval is egyenesen a Gold Master lemezrol ^.^
Eleg pontos volt?
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Nem fogom en ezt sosem megszokni ^.^
A marketing haaat ... igaz ami igaz nem volt tulhypeolva a jatek ... de a jo termeknek nem kell reklam

Otthon mindesetre demo csekk aztán "döntök" melyiket szeressem.

Az 576 oldalon is elõrendelhetõ és ott lehet nyerni is sok dolgot.Meg kap mindenki egy posztert
ORSZAGOMAT EGY EDIT GOMBERT! ^.^
<param name="movie" value="http://www.cdgalaxis.hu/pictures/AKvsDR_allo2.swf">
<param name="quality" value="High">
<embed src="http://www.cdgalaxis.hu/pictures/AKvsDR_allo2.swf" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" name="obj1" width="78" height="155" quality="High"></object>
Remelem nem szurtam el ^.^
Te is a fejlesztõk közé tartozol? Kíváncsi lennék hányan vannak még "inkognitóban" a fórumon a játékfejlesztõk közül...
Ma este próbálom ki a demot (Gamestar) otthon, majd jól véleményt mondok.
P.S: mennyi pízért fogják terjeszteni itthon? (jómunkásemberként lassan már megengedhetek egy-egy vásárlást

Viszont a multiban lehet egymas ellen is hentelni ugy mint az AL06on ... szoval van meg lehetoseg az AKvsDRben ^.^
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
A pályák legtöbbjén a gép nem cselekszik önállóan, scriptelve van azt hajrá. Egy kivétel a szövetséges pálya, talán az utolsó elõtti, ahol a gépnek elméletileg végtelen utánpótlása van, ott aztán lehet hentelni, annak van nehézsége - olyanból kéne vagy 10. A többinél túl gyorsan le lehet darálni a limitált egységszámmal gazdálkodó gépet -> nekem 1 bõ hétvége volt a single teljes játék (normal fokozaton, igaz)