677
-
igazából nem érdekel hogy ripben milyen nyelvan meg, kinek, és mióta. csekk original homepagen a mai hírt, e szerint ma jelent meg angol verzióban a játék. -
antijedi #236 nem franciák a beszédek benne :) -
Nos annak a ripnek megvan a maga kis tortenete ... es abban a beszedek elvileg franciak ^.^ -
MrTressy #234 hát ez cáfolnom kell ugyanis a rip angol változat megjelent február 5.én és nekem is megvan
-
MrTressy #233 ripben már rég kint van isoban nem jelent meg valamiért... -
Nekem ez több a wareznél.... -
Sok=6900 Ft -
Én sajna nem tudom megvenni amíg ilyen sokba kerül, várhatom a szülinapomat... -
én megvettem, kikérem magamnak :P -
Nyitottam egy topikot a 'folyatatasnak' ...
D-Day DR modra -
de-de!
Az angol es az amerikai verzio nem csak a dobozban ter el hanem a megjelenesi datumban is.
Arra esetleg figyeljetek oda, kedves warezolok, hogy a jatek ket cimmel (Afrika Korps vs Desert Rats (nemet, francia, magyar es asszem a japan es kinai is) illetve Desert Rats vs Afrika Korps(angol, amerikai)) jelent meg. Remelem igy mar konnyebben megtalaljatok es letolthetitek (ahelyett, hogy megvennetek es ezzel is tamogatva a fejlesztoket ^.^) -
Ott biza meg kell varnod, hogy az amerikaiaktol is odaerjen valaki ... ha figyeled a minimapet akkor lathatod is, hogy egyikojuk boszen szalad arrafele. -
nem-nem!
a program eddig csak magyar és francia nyelven jelent meg. éppen most néztem a weblapot, az angol verzió MA jelent meg. tehát a warezolók hamarosan letölthetik. -
CD Protection Detective
valahonnan a gamecopyworld-ről töltöttem le... -
Elképesztő mennyire ellenáll ez a program a warez oldalaknak. Már hetek óta megjelent, de sehol sincs fent.
A haverom nem bírta tovább idegekkel és megvette. Mondta, hogy kölcsön adja, de minden indításnál keresi az eredeti cd-t. Mindenesetre egy napra elhozom és megpróbálok készíteni egy "biztonsági másolatot". Nem tudom, hogy a jó öreg CloneCD megbírkózik-e vele.
Azt hallottam, hogy magától nem ismeri fel a védelmet, hanem ki kell választani a kis listájából milyen védelem van a cd-n. Azt meg szépen kiszopom az ujjamból :-)
Bár valaki egyszer emlegetett valami progit, ami detektálja, hogy milyen védelem van egy gyári cd-n, de én arra már nem emlékszem melyik lehet.
Majd kísérletezgetek egy újraírható cd-vel, meg a DaemonTools-al. -
ott ki kell takarítani a bázist a végén, ha jól emlékszem. -
Valaki segitse pls aki végig csinálta már!
Allies 3. küldetes a partra szállásnál a végén oda kell menni egy füstjelzőhöz de utánna nincs vége mit kell csinálni??? -
Ismerős a probléma...
-
szerintem jól sikerült, és meg is vettem. -
antijedi #218 hát a jól sikerült azért tulzás... :) -
ha úgyis orrba-szájba letölt az ember, legalább az ilyen jól sikerült magyar játékokra áldozhat néha. -
Életemben nem vettem gamet kivéve egyet a MGS2-öt a havertól 700FT-ért tehát ezt sem fiogom megvenni max a neten ha megtalálom "megrendelem".:) -
VEgyétek meg!!! (Honnan lehetne letölteni? :D) -
Meg de még egy fél kb iso-t sem találtam a tört meg nem kell!!! -
Megjelent már ez a játék magyarul? -
jaja...csak nincs annyi pánzem...Ilyenek ezek a szülők... -
ne tőcsd, vedd meg :D -
Miko lehet má végre letölteni? -
megvettem a játékot. remélem megérdemelte :) -
bocs ha voltmár! -
http://www.desertratsgame.com/enigma.php
a kódoló. -
A Digital Jesters egy új játékot indított a Desert Rats vs. Afrika Korps reklámkampányának részeként, egy korabeli kódtörő berendezés segítségével meg kell fejteni az általuk megadott kódsort. A húsz legjobb kódtörő egy ajándék példányt kap az április 8-án megjelenő programból. A gépezet itt található a megfejtendő kód pedig a következő:
NMMTF-CLOAH-YBCGB-BZYAE-EXNVU-CGSWT-RRFBT-ESWZA-WPBSV-WBHLE-LKKTU-IIXTZ-EZMFJ-WLJZQ-HDSUL-QPRIL-ZHMQK-DPFKN-RHGWC-UUGZD-UKZEO-AXAMI-UDQE
pcdome. -
aiguo #205
-
Ugye csak viccelsz???? -
antijedi #203 nem nem is fog, beszünteték a projectet... :) -
Bazz soha nem akar kijönni az angol verzió??? -
DrBacardi #201 Valaki segitse pls aki végig csinálta már!
Allies 3. küldetes a partra szállásnál nem lehet 120-nál több a veszteség, de valahogy nem jön össze mert a hülye amcsik csak mennek szembe a német bunkerekkel. Mi a jó taktika? -
Christian #200 hi all!
Keresek olyan embereket, akik híreket, képeket tennének fel az oldalamra a játékról!
http://cyborg.try.hu
-
azért az nagy meló, és idő... -
BlackHawks #198 Na ma én is nyomtam vele, nekem nagyon bejön.
1 dolog viszont marhára idegesít:
az útvonalkereső alg.
kijelölöm az útvonalat, persze amikor feltorlódnak, akkor nem néznek semmit, megpróbálják kikerülni egymást és vígan rámenetelnek az aknamezőre. most éppen 3 tankot vesztettem el ebben a küldetésben
Azért a készítőknek: