677
-
jó-jó de azért a Digital Realitytől egy ilyen grafika
szal elég gagyi -
na elkezdtem vele nyomni kurvásul tetszik. -
Tudna nekem mondani egy taktikát a tengely 6. pályán?
Mer hiába ad a gép 10 sok tankot, az első áttörésnél szétrobbanok az aknamezőn...ha meg utászokat viszek oda, hát akkor kampec lesz nekik...?Ja és így nem birom szétlőni a 10 ágyút....Tipp?
Köszike... -
a kamerállással nekem speciel nincs gondom, de ez ízlés dolga. Mi az hogy nincs benne magyar szinkron? elmondom. gondolom a srácok szerettek volna ilyet is, de a hátáridő, és a kiadó miatt ez elmaradt. így viszont csak 7000 ft. -
Ja ingyenes ftp. -
Akinek kell ftp a játékra az privi!
Amúgy én most húztam le, mindjárt rakom, fel, már várom!!! -
Én most vagyok a 4. pályán, a konvojlyosan. 
Lassan megyek, mert szerintem nehézzzzzzzz...De amúgy király! -
maniac001 #270 Hello All!
Eddig én is vettem a DR játékokat, de ezt nem fogom. Már a Platoonban elcseszték a kameraállásokat. Mindig figyelni kell hogy ne álljon függőlegesebbre a kamera. Qrvára zavaró. A másik hogy ezt kifejezetten német piacra készítették. És mi az hogy egy magyar játékban NINCS magyar szinkron csak felirat?!? Ha elvárják hogy a magyarok megvegyék, akkor elégítsék is ki jogos igényünket... Csalódtam a DR-ben, remélem a D-Day jobb lesz kameraállásban is és szinkronban is. Úgy legyen. -
Gagyi a szart!
A S.W.I.N.E 1000000000000000000x gagyibb.
Én szivesebben lövök németeket or angolokat, mint disznókat és nyulakat...Azt csak a poén kedvéért minősítem OK-ra...
Szal ez a te véleményed... -
igen, lopják a pénzt... duh...
-
Támogatják azok magukat -
Én most játszottam a gémmel! úgy 4 pályát!!
Olyan gagyi...!!!!
a S.W.I.N.E. 1000x jobb!! -
Na, végre én is beszélhetek a gammáról! Bár egy kicsit szégyellem magam, vagy legalább is kéne
, hogy én nem támogattam a fejlesztőket, de hát istenem...Na mindegy...Nekem nagyon bejön. És épp azért mert nem túl bonyolult és király! Sosem szerezzem a túlbonyolított kavalkát stratégiákat. Most vagyok a harmadik küldinél a németekkel.
-
Valóban...TNX! 
-
start menü/vezérlőpultba bemész. Betűtípusokat elindítod. Bejön az ablak, kilépsz, újraindítod a gépet, és jó lesz elvileg. -
én is most szedem se én a 7warezről....
De azé bekszítem a viruskillert... -
Na, felraktam az ISO game-et és nincs a főmenűben se felirat, se gombok...:(( -
az szép most telepitem a gamet a gamelibről szedtem az jelzi a F-Secure hogy az isoban virusos egy fájl -
Lan, Direct IP 4 játékosig -
és van benne multi ?????ha igen milyen modon lehet egymáshoz csatlakozni??? -
nem jön be a gamelib.fw.hu....? -
920 mega -
Mennyi hely kell a game-nek???? -
Van egy gondom!
Miként tudok a bolti verzióról normális (értsd) működő biztonsági másolatot csinálni?
Most nem warezre gondolok, hanem valódi biztonsági másolatra! Sajnos jártam már úgy eredeti CD-vel (Heroes of Might & Magic 3), hogy a lemez simán felrobbant a CD meghajtóban. Akkor azt hittem, hogy hülyét kapok, azóta készítek minden eredeti CD-ről másolatot. Na ok, de itt milyen védelem van a CD-n? -
viszont a bolti verziómmal ilyen gond nincs =) -
Az meg nem a legkóserebb... :) -
én is ilyenről tudok =) -
A gameliben egy olyan verzió amiben a szöveg német, a videók angolul van és magyar felirat van hozzá!
Gratulálok! :) -
Colwyn #249 Gyerekek!
Nem volna olyan kedves valaki, hogy elérhetővé tegye az angol nyelvű változat hangfájljait? (kb. 50 megz) :-) -
davos80 #248 Váóóóó. -
A HDC.-n is felkerült! -
már majdnem egy hete! -
Ezen az oldalon fennt van itt!!!!!!
Afrika Korps Vs. Desert Rats magyar feliratos ISO változat van fenn. -
csak jeleztem hogy fizetős ftpn már van, szal türelem, majd lesz =) -
HOL??????? 

-
jobb ftpken már fent van a magyar, isoban -
Énse láttam még warezon. Tud valaki olyan helyet, ahonnan le lehet tölteni? -
antijedi #240 énis csak azért hogy ne vegyem meg potyára a gamet és szerencsére jol tettem hogy megnéztem előre... :) -
csak tipp volt ^.^ En nem nagyon foglalkoztam a warez verzioval ^.^ -
nyelven van, egész jól összepakoltam a két szót