677
  • M Csabesz
    #677
    Ezt szedtem le.
  • Axon
    #676
    Na akkor azért nem működött az a link amit adtam, mert én a 64 bites védelem linkjét adtam meg.
    Ezt töltsd le.

    Indítsd el, majd próbáld elindítani az eredeti játékot.
  • M Csabesz
    #675
    Bocsi, hogy ezt nem mondtam hamarabb de nekem a win7-em 32 bites.
  • Axon
    #674
    Nézd a jó oldalát. Legalább megy a játék win7 x64 alatt. Nekem is van egy rakás eredeti játékom, amit win7 x64 alatt crack-el kell játszanom a hülye lemezvédelmek miatt.
  • M Csabesz
    #673
    Köszi mindent. Letöltöttem volt benne crack is ,és így megy. Csak azt sajnálom, hogy akkor az eredeti cd-m porfogó lett. :(
  • Axon
    #672
    Én végig toltam anno a játékot. Magyar volt és warez verzió. Azt viszont nem tudom, hogy abban milyen crack volt. Mármint, hogy direkt a magyar verzióhoz készült vagy jó hozzá az angol is.
  • M Csabesz
    #671
    Köszi a segítséget. majd vmit kiötlök, de magyar cracket gondolom nem tudol szerezi?
  • Axon
    #670
    Az a helyzet, hogy nem tudom milyen védelem van a játékodon, mert nem a játék nem indul el, hanem az az ostoba lemez védelem nem működik x64-en. Az angol verzión Tages védelem van, azért adtam meg a 64 bites tages letöltő linkjét. Viszont lehet, hogy a magyar verzión már más védelem van.

    A www.gamecopyworld.com-on megtalálod a crack-et hozzá, viszont ott az 1.18-as angol verzióhoz van crack. Tehát patch-elned kell 1.18-as verzióra és utána kell megpróbálnod, hogy működik-e a crack.
  • M Csabesz
    #669
    Ja amúgy köszi a segítséget, felraktam de nem csinál semmit. Lehet, h az a baj, hogy nem a játék könyvtárába telepítettem?
  • M Csabesz
    #668
    Sajna ez se oldotta meg a problemát. Amúgy meg nem akarom de aktiválni a meghajtókat vagy nem tudom mit jelent? A játék magyarul van meg ha egy cracket adnál inkább azt megköszönném.
  • Axon
    #667
    Innen tudod letölteni a 64 bites drivert.

    Ezt telepíted és utána már indul a játék.
  • M Csabesz
    #666
    A crack sajna nem jó. Már próbáltam. Az oldala meg nem jön be.
  • Axon
    #665
    Használd hozzá a tört .exe-t. leszedheted a www.gamecopyworld.com-ról.
    Vagy pedig nézd meg milyen védelem van a játékon. Menj el az oldalára és töltsd le a 64 bites verziójú védelmi filet. Azután már el fog indulni.
  • M Csabesz
    #664
    Sziasztok. Lenne egy kis problémám. Elindítom a játékot és bejön az, hogy "újra kell indítani a számítógépet, hogy befejezd az Africa corps vs desert rats védelmi meghajtóinak telepítését". Windows 7 home premium-om van. Már rendszergazda ként is fel raktam meg újra is indítottam, de semmi. Windows xp -nél ilyen nem volt. Vmi ötlet? Előre is köszönöm a válaszokat.
  • westmoreland #663
    Na hali.Köszönöm!Időközben rájöttem,hogyan lehet veszteség, és kapkodás nélkül megoldani,amellett megszerezni mindhárom tigrist is.Egy bomba az irányítótoronyra,egy közvetlenül mellé,és a pilótáknak annyi.(Teljesen lebombázni nem szabad,mert akkor a hero nem tudja elfoglalni.)A következő küldihez nagyon kell a négy tigris.
  • juno
    #662
    a képernyő jobb oldalán, minimum 3-4 tank kell, hogy áttörj, de ha van már az előzőekből ellopott tigrised, akkor azt az élre, és a képernyő tetején el kell állni a kifutó pálya mindkettő csíkjának a végét, akkor nem tudnak felszállni, de egyből indulj, ahogy letesz a pályára, és arra figyelj útközben legalább 2-3 tank utadba áll, és a 88 mm-s flakkok lőtávjába is kerülsz az erdős rész után, ott igyekezz átspurizni, mert ha vitézkedsz akkor legyalulnak, (a hangárok mellett pedig ha elég fürge vagy akkor tudsz tankokat és egy stugot is zsákmányolni) még hardon is sikerült nekem az összes gépet elfogni ezzel a módszerrel...
  • westmoreland #661
    Hali juno.Egy dologban segíthetnél.Hogyan akadályozod meg a gépek felszállását?Szövetséges kampány 4.pálya.Köszi előre is.
  • juno
    #660
    minimum 1024-ben told akkor nem...
  • Axon
    #659
    Nekem akkora betűk vannak a menüben, majd leesnek a képernyőről. Ettől függetlenül simán végigtoltam mindkét kampányt. Ez egy nagy hiba benne, de ettől még játszható a játék.
  • Blueforever
    #658
    hali!valaki ha tudna segíteni az jó lenne! problémám: a játékba folyamat átméreteződnek a betűk és elcsúsznak nem kicsit...és ez már kezd idegesítővé válni! de az a furcsa, hogy csak akkor miután újraindítottam (a játék telepítése után) először a gépet! lécccí aki tud segítsen!
    előre is köszi
  • csanyiati
    #657
    Segitsetek!
    Cheat kellene a kollegáimnak! lécci lécci
  • ColinKiller
    #656
    Syiasztok valaki játszik az Desert Rats vs. Afrika Krops-szal???
    És abban a többjátékos módban?én igen!Ha valaki igen az adjon MSN-t vagy legalább szerver IP-t!!!Előre is kössz mindenkinek!!!
  • juno
    #655
    Első héten megvettem, még az alap verziót, és azóta ár több százszor mégig nyomtam alaptól a brutálig, és a D dayt is, királyok!!! De a Moscow to Berlin, és az 1944 Battle of Bulge is ütős, ugyanaz a Digital Realitys játékok...:)
  • Timber
    #654
    Jó látni, hogy még mindig van aki játszik a gaméval!
  • juno
    #653
    Hali mkinek!
    A gyalogos küldinél, az ellenséges bázis ellen, a lényeg, a képernyő jobb oldalára menj, miután elérted a falut, és a felderítőket (+ akik bejönnek oldalról, a felderítő repülő miatt) elintézted a dzsippel, a házak szélén egy kis bázisnál ott lesz egy javító Bedford, ami megjavítja a torony sérült angol tankot, azzal a kis bázist, ahol a javító volt gyaluld le, ezután érkezik egy teherautón őrjárat, és még egy angol géppuskás tank, ezeket a Sniper gond nélkül a lövészekkel likvidálja(kell legalább egy Felcser melléjük, viszont lángszórós, és utász egyáltalán nem kell...), ezekkel a csapatokkal menj vissza mert jön a konvoj, amiben páncélozott félhernyó teherautók, és egy páncélkocsi is van, az ágyú hatósugarán kívülről a sniper kiszedi belőle a mókusokat, mert kell a tűz ereje a nagy harckocsi bázis ellen, a házakban a falu déli végén 4-5 lövészt raktam, ahogy jöttek a konvoj szépen lassan agyon lőttek mindenkit, a technika meg javítható. Ezután egyenesen a jobb szélén fent van három üres tank, kettő Stuart, és egy Cruiser, ha a rakás embert kilövöd a gépeiddel ami előtt elérik őket, itt segít a snipi is, akkor ezekkel, és a páncélkocsival nyírd ki a zászlós bázist, a titkos küldi, hogy minden katonai épületet földig kell rombolni, mindhárom helyen!!! (Még így is a felderítők, és a beásás javasolt, mellettük a javító kocsi, mögöttük a páncélautó, és a mesterlövész, mert megrohan a gyalogsága is...) Mielőtt tüzet nyitsz a kettő elit Cruiserre, mert ha lesz idejük beásni magukat kivégeznek, ha az elején vettél három puskagránátost, és vigyáztál rájuk, akkor most sokat segítenek, mert gyorsabb tőle a harckocsi ágyú...

    A német konvojnál, fel kell küldeni az eddigre elérhető Pz-IV Citadellt, és legyalulni a kettő Priestet, ha az egyik meglesz sokat segíthet, a beásott vonalat szétlőni, de addig a közelébe se vigyétek a teherautókat, mert kinyírja a 105mm-s mindet...

    A partrasszállásnál alap lassúra, és azonnal indítsd oda ahol bejöttél a partra, őket, legalább kettő Wolverine javasolt a Tiger ellen, és ne vigyél semmilyen gyalogost, csak felderítőket, és javító kocsit, még hardon sem nehéz mert logikailag játszhatóak a pályák...Ha bárhol kell segítek!
  • cica
    #652
    héé keresek crackot a géjmhez,tud valaki?
  • Timber
    #651
    Ha jol emlekszem nem volt hozza mapeditor ... csak a D-Dayhez.
  • roli613
    #650
    Én még nem vok ott,nem ré vettem a game-t.

    Kitud hozzá mapeditort?
  • thomasthomas
    #649
    Hi!

    Az angolokkal vagyok, és a 3-4. vagy ötödik pályán vagyokl és egyszerűen kidob a játékból a videó nézésekor,(akkor is, ha esc-elek..
    Tud valaki erre megoldást?!

    PLS hlep!
  • mattro
    #648
    Az isten rakja meg mostmár a Fáklya hadműveletet! Nem vagyok hülye a játékhoz, de egész este azzal szarakodtam és most nálam nagyobb varázslók segítségét kérem itt mert sehogy se tudom megmenteni szegény amerikai katonák seggét a haláltól.

    Egy Wolverine-csatársorral és felderítőket előre küldve egész a partig eljutok, közben a bunkereknek küldöm a tüzéráldást és Priestekkel kenem a távolból de előbb utóbb megérkezik a Tigris és ha addig marad egyáltalán valami járművem vagy emberem, akkor ott az is kész.

    Örülnék egy kis cheatnek is. Megnéztem angol oldalakon is de mindenhol ez a rohadat fizetős baromság van.
    Ha valaki okos, segítsen.
  • Timber
    #647
    A csinaltam alatt nem a vegigtolast ertettem :D En eleg sok palyara emlekszem, de itt ul korulottem a tobbi palya keszitoje is, szoval meg tudom kerdezni hol akadt el ... csak nem ismeros a palya (talan a German kampany 5-os?)
  • Axon
    #646
    Én is végigtoltam valamikor a teljes játékot, de már nem emlékszem a pályákra. Az biztos, hogy nem akadtam el sehol, kivéve a teljes kampány utolsó pályáját, ahol a szövetségesekkel vagyunk és el kell foglalni az egész várost. Na ott jó sokáig elakadtam.
    Egyébként szövetségesekkel a recept, hogy foglalj el minél több tigrist. Ezeket aztán továbbviheted a következő pályákra. Én 2-3 küldetés után, már csak tigrisekkel nyomultam.
  • Timber
    #645
    ne igy mond :D melyik kampany hanyadik palya? :D van az mar lassan 3 eve is, hogy azokat a palyakat csinaltuk :D szoval nem igazan emlekszem a palya cimekre :D
  • Frenky70
    #644
    Kérem valaki segítsen...
  • Frenky70
    #643
    Na, valaki?
  • Frenky70
    #642
    Szevasztok!

    Az Aludj Csak Oroszlán után van az a küldetés,hogy a konvojt elkell juttatni a szövetségesekhez.
    De a hegy két oldalán van két tank és mindig megölnek.Mit tegyek.
    De egyszerübb lenne ha valaki a mentését felrakná,ha nem gond.
  • Cairass
    #641
    cheat trainer, de hogy működnek-e passz!
  • KillerCsirke
    #640
    Hi all! NIncs valami csitt / tariner a progihoz?? Ha valaki tud szoljon! Köszi!
  • Sheke
    #639
    jók sztem is
  • Carlos
    #638
    Klasszak a War Front-os képek a GS-ban!
    Grat!