Ki mit dolgozik?

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pálinkafõzdés vagyok. És jo munkahely.😊

hiba
Kifõzdébe hordok babot.

LittleL
Brau - Union sörgyárak...Bla,bla,bla,bla....

Volt egy sztori a Soproni sört reklámozo, négy fickóval kapcsolatban.
Részt kellett volna venniük valami fesztiválon, mint a Soproni Ászok reklámarcai, meg mifene...
Csakhogy a fiúk már a parádé elõtt alaposan felöntöttek a garatra,
aztán nem is tudtak felmenni még a színpadra sem.
Annyira be voltak rúgva.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

de, abban is van alkohol, hová küldjem az Önéletrajzom (by Toxikológiai Intézet)?😄DD

http://gaborszantai.co.uk/

LittleL
és a Soproni Ászoknál nemjóóóó ?

Mentek a skacokkal kocsmáról -kocsmára, oszt dõljön a sör...

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

vki nem tud nekem melót vmi alkohol forgalmazó cégnél? mint tesztelõ?😄DD

vagy simán a Bacardinál területi képviselõ? Tudjátok aki mindig viszi buliról-bulira a 2-3 szõke/fekete/barna/vörös hostesst...😄DD

mondta: melóból😊

LittleL
De most komolyan...

múltkor mondtad, hogy hajnalban jöttél meg valami melóból. Mibõl ?

Hunnenkoenig
Semmit :-)
De azt jol.

shaba23
megint szpemetelsz! 😛
Shaman
NÁM!

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

shaba23
óriás és ékszerész
Shaman
Mint Infornmatikus illetve villamosmérnök kikérem magamnak az általánosítást!

Shaman
angol-úszás tagozat ?

Z
gyerekek! itt eleggé ért mindenki a számítástechnikához:

adjátok be a jelentkezést a samsunghoz/LG-hez/ASUS-hoz...simán felvesznek bármelyikõtöket! Csak utána lesz egy durva évetek koreában (fél év nyelvtanulás, fél év mérnöki gyakorlat)! 😊))

Amúgy legjobb dolog tomácsnak, vagy fordítónak lenni (EU tomlács napi díja 1000euro). Tomlácsok ráadsul sokat utaznak is, ahol mindent fizetnek neki. Fordító meg akkor dolgozik, amikor neki jó, relatíve jó pénzért. 😉

Persze aki vezetõ akar lenni, az jelentkezhet a T-mobilhoz vezérigazgatónak is, csak elég valószínû, hogy egy jó röhögés lesz belõle a pályázat olvasásakor.

písz en láv!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

shaba23
A szupravezetésrõl általában annyit tudnak, hogy valami nagyon hideg dolog, amivel mostanában elég sokat foglalkoznak. Sõt, van, aki már olyanról is hallott, hogy ún. másodfajú szupravezetõkbõl veszteségnélküli távvezeték és mágneseken lebegõ vonat is építhetõ
shaba23
szupravezetõ 😊
ez jó karrier😊
Lammer
😄DD
Már vártam hogy mikor írod be...
😄DD

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

clumsyword
én most felvételiztem ma a vállalkozási fõiskolára..fasza volt nagyon. amugy már egy éve itthon vagyok, pontositva ebbõl 6 honapot kanadában jártam suliba.

The following program contains scenes of violence and mature subject matter. Viewer discretion is advised.

Én tanulok Angol úszás tagozaton, nnnnnnna, ezért nem fizetnek. A tanulmányi eredményekért 1-1 könyv...
A zsebpénz nálam egy havi ezres. Az oszt. társaimnak dolgozok. HONLAPOT CSINÁLO! ilyet: honlap(om)
NNNA, ehhez is sokat kell tudni. Meg a mentéseimet eladom. NET az osztályban itthon csak nekem van.
CSOCSO
legjobb lenne hivatalos supra driver lenni😊)))))))))))))))
CSOCSO
jelenleg majdnem ugyanez.. festes... de inkabb csak seged...
nem jon be a szakma😊
inkabb felszolgalas... vagy valami szamitogepes...
Nyomogatom a billentyûzetet(+nõket) 😄, egyébként tanulok.

Egy multinacionális autógyárban Beuliste.Ilyen is van!Ausbeultechnik
Punker
most épp egy autósiskola gépeit telepítem 😞(((

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Carlos
Én már mondtam? Nem emléxem, hogy beírtam-e.

Þór vígi þessi rúnar

Z
huhh, én ügyeletes naplopó vagyok, meg tanulok... 😊

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

"megmenni" 😄

SoDI---
Jövö2: jó lenne lerakni egy festö vagy kömüves szakmát
Jövö3: még jobb lenne egy építészmérnöki diploma

Jó lenne megmenni a létrára, de a mont Everest se lenne rossz. :-)))

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

The Hedgehog
grafikus, webgrafikus illetve szabadúszó lézengõ

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Instict
ok😊

Köszi a felajánlást, de györi vagyok. Egyelöre még nem tervezem, hogy odaköltözök, de ha netán kidobnának ösök, akkor szólok 😊

Még egy különbség a multi és eközött, hogy itt normális emberek vannak, jó a társaság, sokszor még hétvégén vagy munka után is együtt vagyunk, de akármelyik multinál is voltam, ment a tipikus magyar módi (dögöljön meg a szomszéd tehene is...). Itt nem úgy kelek reggel, hogy "b+, már megint menni kell..." (csak ha késön fekszem, de az más 😊)

Instict
jah😊

Instict
ha pesti vagy, és kell munka írj privátot.

Mike at home
a multik mar csak ilyenek

olvastam, hogy van ahol a fonokseg szimplan droidoknak hivja a beosztottakat

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

LittleL
Majd Instict alkalmaz, asszem õ is a szakmában van.

hány éves vagy? fõállásba dolgozol?

23 éves vagyok és igen, föállásban. Ha minden jól megy, meg tudok velük egyezni, hogy a munka mellett tanuljak és csak heti 2-3x járjak be. Tavaly egy multi cégnél külön kiemelték, hogy én csak egy biorobot vagyok, nem kell nekem tanulni, vagy munkám se lesz. Szerencsére itt normálisabban állnak hozzá a fönökök. (csak fizethetnének többet😊)

I.C.ram
Ha nagy leszek, brutálnagy multi vezérigazgató/tulajdonos akarok lenni!!!!
cSuwwi
én sem tudom, mi az a "dolgozni". habár egyszer csináltam egy "munka" nevû a dolgot a mekiben, de egy életre elég volt...

most itthon döglöm a gép elõtt egész nap, néha ezt-azt programozgatok, és jön belõle a zseton. ez lenne a munka? 😄D

shit happens

dolgozni? nem..., nem ismerem ezt a szót...
valaki kitépte a szótáramból is, a fenébe...😊

Mike
Szörny Rt.

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Instict
hány éves vagy? fõállásba dolgozol?

Munka: építöipari segédmunkás (közben tanulom a dolgokat)
Pénz: van, amikor épp elég
Jövö: bizonytalan 😊
Jövö2: jó lenne lerakni egy festö vagy kömüves szakmát
Jövö3: még jobb lenne egy építészmérnöki diploma
Jövö4: mivel nem keresek annyit, hogy a fentieket fnanszírozzam, marad a bizonytalanság 😊

Borcsa
fedettpályás repülõtérépitõnek tanulok.

engem gyíkká változtatott de már elmúlt

LittleL
Napnál fûtõ.

Vonatkerékpumpáló

zaki
csöves vagyok

cSuwwi
kéményseprõsegédmunkás vaok

shit happens

Én nem. De jó topik 😄

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

Adam5
Én is még tanuló vagyok

Oldal 1 / 4Következő →