Ki mit dolgozik?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wizy
sõt, még neked kell fizetni azért, hogy dolgozhass:-))))
amugy én is tanuló vagyok, még javából:-)

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

ScOrpY
Ja, ingyen 😊)

Enny1

ScOrpY
Tanuló vok 😊

Enny1

Sir Quno Jedi
Igen, kérsz ?!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Most udvarolsz geciek ?!! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

pff, meg cukorkát...perverz😊
ehh, halált biztos ezzel a humorral😊
Sir Quno Jedi
Halált osztok, néha cukorkát is...

Mike
komcsi demagógia

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

PAYNE
Suliba járok és halgatom a matektanárt és idegroham kerülget ha kidja a dolgozatokat! 😊))

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

Instict
hát én havonta annyit fizetek az államnak, mintha lenne + 1 jól fizetett alkalmazottam. és ebbe nincs benne az adó.

LittleL
Az állam eleget sanyargat bennünket , pedig
rá kellene jönniük, hogy mi tartjuk életben az országot, nem a multik.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Jah és én is úgy vagyok a munkával, hogyha csak fizetgetnek akkor én csak dolgozgatok....

Tape at war yack one knock a fuck on

Munka: gyakornok, suli: Kandó, jövõ: biztos nem az amit most csinálok...

Tape at war yack one knock a fuck on

PREMIERE1
burito – kukoricalepénybe csomagolt rántotta, reszelt fõtt krumpli, sajt és szalonna, szalámi vagy csípõs virsliszeletek, piros vagy zöld chilivel

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

Lammer
Átérzem cSuwwi helyzetét, bár ahogy értelmeztem kommentjét õ honvéd, én meg ténylegesen ebbõl élek... :
Fegyveres õr vagyok irattárban egy banknál. És a lehervasztó az egészben az, hogy effektív bármikor lepuffanthatnak és sz*rt sem keresek ezért(80 kézhez) ááá broáf... Najó nyugis a hely deakkoris

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Instict
munka: saját cég, ingatlanforgalmazás, ingatlanok kivitelezése.
kereset: napról napra több
jövõ: valami nemzetközi cég létrehozása

[Walaki]D`Lair
munka: suli
kereset: pffff...
pénz: nyári melók

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

seAke
Idõelvonó:Suli
Munka:Rendezvény manager és lemezlovas
Pénz:Ez,meg a privát melók

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

K.András
Alap,a meg nem kapott pénzért meg sem szokott dologzni az ember...😊

http://druglord.buzz.hu/ ;)

SoDI---
De ennyiért nem is csinálok jobbat. És a kígyó így a saját farkába harap 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

zakika
munka: irodakukac es rossznevu intezmenynel, ahol a nagyfej egy psyhopata es patologikus vonzalma van a beosztottak semmibevetelere...

suli: phd szamvitel szakon (legyen mar vegre vege)

es amibol elek , az evi egypar iras szakfolyoiratokban... (na jo, ez csak a beveteleim 30 %, de ha ez nem lenne, akkor atlag alatt keresnek)

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

K.András
"Azért az amit csinálok többet nem is ér 😊"

Ez igy van 😊

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Tertovan
munka:helpdesk-es egy cegnel 😊

SoDI---
mellekesen Sodi igazi roman, szarer-hugyer csinal dolgokat, es lejebb viszi ezzel az arakat

Na jó, de had éljek önkritikával.
Azért az amit csinálok többet nem is ér 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Kata
borigat? Fogalmam sincs. Hívjuk fel Grétsy tanár urat.

[/cserf][/fülünyúl]

Tuvok
Borítgat vagy borigat helyesen, nem ?

Kata
De a borogat meg teljesen mást jelent. És nem vizes ruhával ápolásról volt szó.

[/cserf][/fülünyúl]

Tuvok
de nem is kapsz érte semmit

ÁjjLe BoBBi
munka: suli
amit kapok erte: kaja, fedel a fejem felett, es szeretettttt 😄

szerintem megeri 😄

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

[HUN]PAStheLoD
könnyû? Hát pedig nem egy egyszerû mesterség 😊 naphosszat fetrengeni .. itt fórunmozni .. ehh alig bírom 😄

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

LittleL
így könnyû

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Tuvok
pf 😊

[HUN]PAStheLoD
én ingyenélõ vagyok .. nemdolgozok .. bebebee

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

kiserik

kiserik
Tanácsadó vagyok egy önkormányzati szövettségnél+egy alapítványnál

kiserik
Milyen nyelven van az hogy "burít"?

Sir Quno Jedi
Építem az elnyomó rendszert !

Tuvok
De mit jelent ? Nem hallottam még, én a borítra gondolnék, azaz felborítani vmit...

Kata
Nem ismered a 'burít' szót? Abból gyakorító képzõvel képzett a 'burogat'. Úgy tudom, nem a 'burítgat' a helyes alak. Legalábbis én még így tanultam Grétsy tanár úrtól... 😊

[/cserf][/fülünyúl]

alexTv
Kata draga, te vagy a kedvencem. Én csak ejjeli menedéket adok, hajlektalan, kukasoknak.

[HUN]Crassus
Ha elmondanam megkene,hogy oljek mindenkit!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Tuvok
Mi az a 'burogat' ?

Kata
Nappal kukákat tologatok, éjjel kukákat burogatok.

[/cserf][/fülünyúl]

Mike at home
informatikus, jo nagy savszellel, minimalis meloval
de most mar unom, lassan keresek vmi mast
ahol dolgozni is kell, mert ez igy szar

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
kemelharitas

ajajaj fecsegtem
en se sokaig irkalok ide

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
mi ez onreklam?

mellekesen Sodi igazi roman, szarer-hugyer csinal dolgokat, es lejebb viszi ezzel az arakat

az ilyeneket ki kene irtani 😊

Frank99
és számlát is adsz??

me' már írok is az APEH-nek....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

SoDI---
Aki nem nevezi meg konkrétan, hogy mit tanul, az iprai tanuló, vagy miért nem? 😊

Én / pillanat tanuló vagyok de mellék állásban Lemez Lovas