107
Sly Raccoon and the Thievius Raccoonus
  • UNREG
    Én is azt a rohadt 29.-ket keresem, de én még csak nem is látom..
  • Sephi
    Te vagy a levego kiralya! :)
  • torrente
    Szerintem csak te vagy béna. :)
  • Tyler Durden
    Sikerült mégiscsak (: Megvan a 30 üveg ((:
  • Tyler Durden
    Huhh lenne 1 kérdésem. A második pályán 29 üveg megvan és az üccsónak is tudom a helyét, ellenben sehogy nem tudok oda átugrani. Ahogy bemegyek a leengedett kapun ott kell jobbra menni és 1 nagy kupola tetején dekkol. Van vmi trükk vagy csak én vagyok béna? (:
  • Sephi
    Ugy legyen. Volt a Kastelyos palyuan egy tukor amit sehogyan sem sikerult elopnom... igaz vegul sikerult de annyira nehez volt hogy aszitem meghalok!
  • UNREG
    Jól van, akkor még van hátra.... igyekszem azzal is kitólni a játékidőt, hogy minden kincset megkeresek, mindenkit kirabolok, az összes extra mozdulatot beszerzem, satöbbi.
  • Sephi
    Parizs
    Tigrises
    Templomos
    Bortonos
    Kastely
    Alaska
    Alaska 2
    Repulo Bazis
  • UNREG
    Miért, hány pálya van?
    Most vagyok a 3.-nál.
  • Sephi
    Ohh man az utcso palyan vaok :(

Annyira banom! Esku nem haragudtam volna ha a jatek 4x ilyen hosszu lett volna :)))
  • UNREG
    "ez a nagyon klassz cucc mit takar?"

Különböző extra támadásokat és fegyver-upgradeket, amiket a thiefneten nem kapni.
  • Sephi
    En eddig osszeset megleletem. A harmadik palyan levok voltak nehezek csak... tobbi sima ugy... jo sima ugy ... kinlodtam mint allat :)))
  • Tyler Durden
    Hmm ez a nagyon klassz cucc mit takar? Én az első pályán sajna csak 28-at találtam meg a 30 üvegből, igy a trezor zárva maradt..
  • Tyler Durden
    Köszi a helpet mind2őtöknek (: SZal még csak a 2. résznél vagyok, az indiai pályánál, ahol a szárnyakat kell elrabolni. Barinőm már előrébb tart, ki vagyok túrva mostanában a ps elöl, ha ez igy megy tovább kell vennem még 1-et
  • UNREG
    Lehet azt még kapni.
  • Sephi
    De kerdo hogy honnan fogom en azt megszerezni!!!
  • UNREG
    "Be kell szerezni az leso reszt is surgosen!"

Sőt, igazából azt kellene először végigjátszani, mert a 2. rész folytatása az elsőnek.
    Az első rész is nagyon jó, de csak Sly-al lehetsz, pályák is lineárisabbak és annyi mozgás sincs, mint az újban.
    Megmutatták a fiúk, hogy lehet egy jó első részt még jobban felülmúlni.
  • UNREG
    Nem érdemes minden gadgetet megvenni, csak a jobbakat, bár úgy is lesz elég pénzed ha ügyesen zsebtolvajlasz és rabolsz. :))
  • UNREG
    De, tegnap kezdtem el és nem tudom letenni!! Az első rész is jó volt, de ez tökéletes.
    Megpróbálom az összes palackot begyűjteni, mert nagyon klassz cuccokat ad érte, de van ahol már csak 1 hiányzik és az istennek sem találom..
  • Sephi
    Igen de nem kotelezo mindet! en eddig ha vettem mindekinek kettot az mar sok! Van ami nem kell es van ami kell.

Pl Sly-nak a fustbombat mert amikor uldoznek es te akctivalod akkor abbahagyak a keresest :) Meg kesobb szerintem a ejtoernyot erdemes megvenni...

Murray-nak en azt raktam be hogy tudgyon ugrani mikozben valakit vagy valamit eppen cipel.

A teknocnek meg gyorsabb futast es eldobhato idozitet bombat vettem.

Na most ezek kozul van ami mar automata de van amit te kell berakjal. Ezt a SELECT gomb megnyomasa utan tudod megtenni a cucc menuben!

Hajra!!

Hol tartol ?:)
  • Tyler Durden
    Sephi, ezeket a gadgeteket érdemes megvenni? Ha igen, akkor, hogy kell őket használni? Most kezdtem még csak a gamét, előre is thx a választ
  • Sephi
    Nem jaccotad meg?
  • Sephi
    Amen!

De az mar jatek amit ugy megcsinalnak hogy ne unyam meg egyaltalan! Mar 70% vagyok es alig varom hogy jaccam de hamarosan vege :(

Be kell szerezni az leso reszt is surgosen!
  • Tyler Durden
    Sephi szerintem szard le ezekeet az értékeléseket. Ha neked tetszik, akkor ki a ferde f@szt érdekel, hogy mit írnak a gamespoton.. Amúgy is szerintem csomó játékot alulpontoznak.. szerintem is ez a maga kategóriájában egy nagyon jó kis game, ödaszögez a tv elé, mi kell még? (:
  • Sephi
    A GemSpot-on 8.4 et kapot ez a jatek. Ezek totalisan meg vannak hulyulve.

Ennel jobb jatek a stilusban nem letezik!
  • Sephi
    Az elso resze is ennyire jo? Be akarom szerezni :)
  • Sephi
    Egyszeruen nem tudom szavvakal leirni mennyire el vagyok ragadtatva ettol a jatektol! Egyszeruen nem lehet megunni!!

Most vagyok 68%-nal! ... remelem meg van jo sok palya :)
  • Sephi
    Berozsalok! Komolyan en a DC2 ota nem jaccotam ennyit egy jatekkal!

Most vagyok valami bortonos palyan es csakis a teknosel kell menni az elejen es ki kell szabaditani a tobbieket!

Extra rulez jatek!!!!
  • Tyler Durden
    Hazaértem melóból milyen látvány fogad? Asszony ezt tolja a ps2-n, asszem száműztek a konzol elől, marad a pc
  • Sephi
    Hallod? En ma is egesz nap ezt jaccotam!

Csak most nem tudok feljutni valahova es icsit ideges lettem :P
  • UNREG
    "En ilyen jot jatekkal meg aszem soha sem jaccotam"

Jaj ne csigázzatok, az egyik legjobban várt game általam. :))
  • Tyler Durden
    Nahh én is tegnap kaptam kézbe a gamét, és csatlakozom az előttem szólóhoz. Nagyon szép rajzfilmszerű grafics, a játékmenet is faszántos, igaz nem tudtam sokat tesztelni, ugyanis míg elmentem levinni a szemetet, addig asszony odavetődött a ps2 elé, és pajszerral sem tudtam lefeszegetni a kacsóját a kontrollerről
  • Sephi
    En ma kaptam meg a mosik reszt!

Eszmeletlen hangulatos! En ilyen jot jatekkal meg aszem soha sem jaccotam! Komolyan! A DC2 ota nem voltam el egy ilyen jatekkal ennyit! Es jo hoszzu is bake azt birom!

Grafika nagyon szep es maga a gameplay halali! Imadom az osszes szereplot es akkara stilusa van a jateknak hogy sokaig a szivembe fogom tartani!
  • Nefasturris
    Hmm szerintem semmien játékot sem lehet elfelejteni csak aki max amnézioás lesz, nemtom mi a faszért írtam későn volt :D
  • Banyapapa
    Nem:P
  • Atcom
    Szerinted lehet egy ilyen játékot elfelejteni?!
  • Nefasturris
    Valaki még emléxik erre a játékra??? Én megint jáccom vele, rulz ez a game :D:D Imádom, még így 1 év után is, csak ne lenne oan rövid :'( Második részt várom nagyon (:
  • sigmavirus1
    Ja, erröl én is hallottam!
  • sigmavirus1
    Én általába egyetértek az 576 tesztelőivel, de ez egy kivétel! Ez a gém szerintem is nagyon jó és megkaphatta volna simán a 8 vagy 8.5 pontot!
  • Rincewind
    Nekem pont fordítva. első pillantásra beleszerettem a gaméba (akkoriban még csak demó DVD-n volt meg). Aztán most a teljest nyomom, de a kezdeti lelkesedés már lelohadt. Azért persze über király játék és biztos végignyomom, csak kérdés mikor. :)
    Egyébként olvastam az 576-ban a tesztet, de kurvára nem értek vele egyet. szvsz az egyik legszebb és leghangulatosabb grafixal megáldott game PS2-re. Tök jól irányítható és a kamerakezekléssel se volt különösebb gondom. Nem értem mit fanyalogtak rá... :P