303
  • nagykispeter
    Szegeden a Médiába meg a Corába is 8000-ft!
  • nagykispeter
    Nagyrésze igen!Amire szükséged van az biztos
  • hykao #21
    Okok, igen ott csak 5200,--ba kerül valóban. Grafikus magyarítással mi a helyzet? Úgy értem a játékban fölbukkanó könyvek, ilyesmik is magyarul jelennek meg vagy mi az ábra?
  • nagykispeter
    Nem arra épül!A különböző országok végén van egy egy táblásjáték!A többi aza szokványos sőt szerintem az eggyik legjobb kaland!De a felirat maggyar csak hozzá!itt a három demot letőltheted
    A játékot innen rendeld meg jóval olcsóbb és 1 héten belül küldik!(ha Pesti vagy leht hogy lehet személyesen is)
  • hykao #19
    Ok, köszi az infót és a felajánlást! Ahogy vége a Sherlock fordításnak, visszatérünk rá! :)
  • Axon
    Megvettem eredetiben. Csak magyar feliratok vannak benne, magyar szinkron nincs. Az első 3 részt egybegyúrták és ez került fel a cd-re. Egyébként ha érdekel akkor el tudom küldeni neked. A cd-n nincs védelem, csak a cd-key-t kéri. Egyetlen setup.exe van a cd-n, védelem nélkül. Szokványos belső nézetes kaland, mint pl. a Drakula, Necronomicon, Saalambo, Crystal Key, stb.
    Egyébként nagyon jó, megéri a pénzét. Én is olvastam, hogy van benne táblás játék is, bár addig még nem jutottam (nem volt még tul sok időm rá) másrészt nem ez a játék lényege. Mindenképpen érdemes megvenni, ha van rá zsetonod, de ha nincs akkor szólj és megoldjuk.
  • hykao #17
    A magyar verzió van meg, ami a boltban is kapható? Mondanál pár szót a fordításról és a szinkronhangokról, hogy milyenek?
    Gondolkozom rajta, hogy megvegyem, de még dilemmázok, mert úgy hallottam, hogy nem ilyen szokványos kalandjáték ez, hanem főleg a táblás játékokra fókuszál.
  • Axon
    Nekem megvan. Remek kaland játék. Nem az egyszerűbbek közé való, de nem is ez volt a cél.
  • hykao #15
    Nem, ez a Pierrot féle kalandjáték... :)
  • [Jakuza]
    Ah hirtelen azt hittem az Agony. :P
  • hykao #13
    Nos, valaki próbálta már a demót vagy esetleg a teljes magyar változatot?
  • nagykispeter
    Nincs feltőrve ne is keresd,pedig jó
  • Geryke
    Ez a progi miért nincs feltörve? Vagy csak én nem találtam meg a megfelelő cracket? Egyáltalán hol keressem?
  • dikki*yysw
    Má vót topik sztem
  • Ebola
    Igen időkorlátos, ha veszel licencet akkor fel lehet oldani az időkorlátot...
  • grebber
    Az lehet.
    Biztos időkorlátos.
  • BBird
    Ingyenes lenne? Szerintem inkább csak Trial, nem? :-)
  • grebber
    Hogyhogy ingyen tölthető?
  • Ebola
    Szerintem a 3. rész lett eddig a legszebb!!!
    http://download.agongame.com/AGON3_Madagascar_setup.exe
  • grebber
    Honlap

Aki kiváncsi:Demo (~70MB)
  • grebber
    Már a 4. rész közeleg.

Egyikről láttam éppen most a TVben kis ismertetőt meg riportot.
  • Hustler_hu
    faAGON ? ;)