303
-
#23 Szegeden a Médiába meg a Corába is 8000-ft! -
#22 Nagyrésze igen!Amire szükséged van az biztos -
#21 Okok, igen ott csak 5200,--ba kerül valóban. Grafikus magyarítással mi a helyzet? Úgy értem a játékban fölbukkanó könyvek, ilyesmik is magyarul jelennek meg vagy mi az ábra? -
#20 Nem arra épül!A különböző országok végén van egy egy táblásjáték!A többi aza szokványos sőt szerintem az eggyik legjobb kaland!De a felirat maggyar csak hozzá!itt a három demot letőltheted
A játékot innen rendeld meg jóval olcsóbb és 1 héten belül küldik!(ha Pesti vagy leht hogy lehet személyesen is) -
#19 Ok, köszi az infót és a felajánlást! Ahogy vége a Sherlock fordításnak, visszatérünk rá! :) -
#18 Megvettem eredetiben. Csak magyar feliratok vannak benne, magyar szinkron nincs. Az első 3 részt egybegyúrták és ez került fel a cd-re. Egyébként ha érdekel akkor el tudom küldeni neked. A cd-n nincs védelem, csak a cd-key-t kéri. Egyetlen setup.exe van a cd-n, védelem nélkül. Szokványos belső nézetes kaland, mint pl. a Drakula, Necronomicon, Saalambo, Crystal Key, stb.
Egyébként nagyon jó, megéri a pénzét. Én is olvastam, hogy van benne táblás játék is, bár addig még nem jutottam (nem volt még tul sok időm rá) másrészt nem ez a játék lényege. Mindenképpen érdemes megvenni, ha van rá zsetonod, de ha nincs akkor szólj és megoldjuk. -
#17 A magyar verzió van meg, ami a boltban is kapható? Mondanál pár szót a fordításról és a szinkronhangokról, hogy milyenek?
Gondolkozom rajta, hogy megvegyem, de még dilemmázok, mert úgy hallottam, hogy nem ilyen szokványos kalandjáték ez, hanem főleg a táblás játékokra fókuszál. -
#16 Nekem megvan. Remek kaland játék. Nem az egyszerűbbek közé való, de nem is ez volt a cél. -
#15 Nem, ez a Pierrot féle kalandjáték... :) -
#14 Ah hirtelen azt hittem az Agony. :P -
#13 Nos, valaki próbálta már a demót vagy esetleg a teljes magyar változatot? -
#12 Nincs feltőrve ne is keresd,pedig jó -
Geryke #11 Ez a progi miért nincs feltörve? Vagy csak én nem találtam meg a megfelelő cracket? Egyáltalán hol keressem? -
#10 Má vót topik sztem -
Ebola #9 Igen időkorlátos, ha veszel licencet akkor fel lehet oldani az időkorlátot... -
#8 Az lehet.
Biztos időkorlátos. -
#7 Ingyenes lenne? Szerintem inkább csak Trial, nem? :-) -
#6 Hogyhogy ingyen tölthető? -
Ebola #5 Szerintem a 3. rész lett eddig a legszebb!!!
http://download.agongame.com/AGON3_Madagascar_setup.exe -
#4 Honlap
Aki kiváncsi:Demo (~70MB) -
#3 Már a 4. rész közeleg.
Egyikről láttam éppen most a TVben kis ismertetőt meg riportot.
-
#2 faAGON ? ;)