198
Várom a segítségeteket.
-
#25 Támogatom a lentebb szólót AKG powa! -
TheZsenyka #24 Találtam egy jó kis DJ füles tesztet ahol felvonul pár jó cumó. Jó, nem Sennheiser Orpheus-okról van szó 15.000$-ért - elképesztő ára van - de érdemes ráhesszelni. -
TheZsenyka #23 Köszönöm szépen, elég jó nyomon járok most már azt hiszem, adtatok pár tippet. A zaj.hu-t különösen köszönöm, találtam pár kellemes jelöltet. Jelenleg a Sennheiser HD 25 illetve a Sony MDR-V700DJ a leg esélyesebbek. Ha van még tippetek (azon kívül hogy rohadjak le az audidzsimmel együtt) ne habozzatok megosztani. Amúgy PC-hez meg asztali DVD-hez szeretném igazán használni a cumót. Nem, nem 650E forintos DVD lejátszóm van, de szeretnék egy korrekt fülest. -
#22 na ha már ilyen okos vagy, akkor mondj nekem légyszi kakaszar dolby-s fejhallgatót (ne 80 ezer legyen - mert mint tudjuk az ugye pc-hez semmiképp) -
#21 jah, audiofil ne hallgasson pc-n semmit -
#20 miért, ahhoz milyen kell? a legócskább?
vannak azért jó hangkártyák is -
#19 jaja, meg van Tesco gazdaságos is -
#18 Sennheiser is jó -
#17 szerintem az AKG vezetéknélküli dolby-s fejhallgatói elég korrektek -
#16 Engem még a rádiós MPEG2 pcx hangkártyák se tudtak meggyőzni az igazi minőségről. Márpedig nem audidzsíííííí, ami fillérekbe kerül a 400-500 ezres árához képest. :P -
#15 Ez azért kétesélyes, mert nekem is volt hajdan egy Ensoniq Soundscape félprofi general-midi hangkártyeszem (Motorola 68000 proci, beépített GM ROM-ok stb.), na annak egy középkategóriás szinti szintű hangminőséget sikerült összehozzanak ! Ahhoz tényleg jó hi-fi kellett ! -
#14 Olyasmim nekem is van, LAN-partykhoz még elmegy (ott ugye 8) ! -
#13 Az enyim 2,5k vót :D nem pedig 40k -
#12 Gondolom most azokra az értelmesekre gondoltál, akik egy itszi-pitszit is értenek hozzá, és nem olyan lámerek hogy "hangkártyához" rohadt drága fejhallgatót vásárolnak. :P -
#11 PHILIPS SBC HP150: KIRRÁLY!!! Ez van nekem... -
#10 AKG ,Senheiser , de hallottam mar jo Technics et is.Nekem AKG m van kb 2 eve ,a tizenezer forintos kategoriabol es maximalisan meg vagyok vele elegedve. -
TheZsenyka #9 Köszi a tippeket azoknak, akik nem csak értéktelen belepofázásaik közhírré tételének céljából jöttek a topicba. -
#8 Profi Fülhallgató? Profi Kóláról, jégkrémről már hallottam. Ilyet is árul? -
#7 Na ja, ahhoz tényleg felesleges, sőt nem ajánlott, mert zajos. -
#6 40 ezres fejhallgató hangkártyához?
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Jhááá most milyet röhögtem! :DDDD -
#5 Egyébiránt ha tényleg jót akartok, akkor csakis Sennheiser ! Úgy 50 felé már jókat lehet abból kapni nyitottban (így alsó kategóriában term.). Csak el kell császkálni a márkaboltjukba (asszem kint van Törökbálinton, vagy volt). -
dashed_ #4 40-50 ezer forintert fullhallgato??? Argh.. soha nem adnek ki ennyi penzt erte. -
#3 Nekem is AKG natural sound van ! Azért vettem mert semmi kiemelés nincs benne, azt hallod, ami a csövön kijön ! Nagyon baró, nagyon érzékeny, csakhát a jó minőségéből fakadólag bazi jó minőségű hangicsáló cuccz kell hozzá, különben hallgathatod a zajt is ! Dehát ez van... -
#2 Olcsóbb:
Technics RP-DJ1200 fejhallgató
- Frekvencia átvitel: 5Hz - 30kHz
- Oldalanként 1000 mW terhelhetőség
- 1-3 méter kihúzható spirálkábel
- Csatlakozó: 3.5-ös Jack, menetes 5.25-ös átalakítóval
- Védőtasak
Dragabb:
Sony MDR-V700 DJ DJ fejhallgató
- Frekvencia átvitel: 5Hz - 30kHz
- Oldalanként 3000 mW terhelhetőség
- Minden irányban, 3D-ben forgatható
- 1-3 méter kihúzható spirálkábel
- Csatlakozó: 3.5-ös Jack, menetes 5.25-ös átalakítóval
- Védőtasak
En ezt a kettot hasznalom es mag vagyok veluk elegedve! Sony azert dragabb joval, mert rengeteg kenyelmi funkciot tud...
Arak:
Zaj Studio -
TheZsenyka #1
Meglehetősen járatlan vagyok audio ügyekben és ezért a tanácsotokra lenne szükségem. Milyen fülest javasoltok PC-hez? Audigy2-es hangkártyám van és ehhez keresek cumót. Most AKG K-70-em van, ez egy pár éves modell és meglehetősen alap.
Olyan 30-40 ropit szánok rá. Ha nem sokkal többért (50-60) messze jobbat lehet venni, lehet hogy belefér.
Várom a tanácsaitokat. Előre is köszi!