Klub-Kultura
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-csak olyan bulira ad ki 1000 Ft-nál tobbet, aminek minimum tv reklamja van
-nonfig felso es zseletol csopogo haj, napszemuveg
-rommá van narkozva
-ha megkerdezed tole, hogy ki zenel, akkor a fejet razza... "nemtom, de nagyon komoly a buli! kersz/van vized?"
Szerintetek miert alakult ki egy ilyen reteg? Miert van beloluk mindenhol? Miert nem huznak vissza a tinidizsibe? Miert hivjak el miattuk Dj Rusht evente ketszer?
Nekem van egy kialakult velemenyem, de kivancsi vagyok a velemenyetekre...
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
....................................................................................................
Ezt írom a polómra: Teknó forevö!
😊
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
....................................................................................................
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
Aztán jöhet tovább egész a harmadikig, Richie Hawtin-nal!!

Sven Vath - The Sound of the First Season
😊))

Az m47-ben még viszonylag jó is a helyzet ami a közönséget illeti. Szerencsére itt nincsenek full szétcsúszott hülye gyerekek mint a hájperszpészen. Még a grizzlykkel sincs gond.
Én teljesen egyetértek ezzel. Nem csak zúzatós techno létezik Vinyl! Nekem jobban fekszenek az utaztatós, tribal, groovie-s techno szettek. Tetszenek persze a zúzós számok is de ne ilyen menjen végestelen végig, a változatosság naon fontos. Umek, Danilo Vigorito, Dave Clarke, Cristian Varela ezek jáccanak jó zenéket 😊
Nincs fix kozonseg, nincs kotekedes, nincs "a hely bikaja" effektus.
Mindenki be van cuccozva.
Pl MayDay😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

engem beengednél a klubbodba?
A techno egy olyan mufaj amit konnyu megerteni es megszeretni. Van, aki tobbre vagyik a "zuzas"nal.
Mellesleg: I LOVE TECHNO
Viszont szeretem a Home-ot, az ottan kozonseg jo! Nekem nagyon kellemes csalodas volt, es szeretek oda jarni!
Nagy rendezvenyeken meg mindig ez lesz, lasd Budapest Parade, de ilyen volt a budapesti Mayday is sajnos.
Igazsaghoz hozzatartozik, hogy eddigi eletem soran SOHA nem probaltam ki semmilyen anyagot, gyorsitot, bogyot, de meg fuvet sem... 😊 Es ha elmegyek egy bulira, akkor nem iszom alkoholt sem, mert ez a zene szamomra csak tisztan johet!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Viszont szeretem a Home-ot, az ottan kozonseg jo! Nekem nagyon kellemes csalodas volt, es szeretek oda jarni!
Nagy rendezvenyeken meg mindig ez lesz, lasd Budapest Parade, de ilyen volt a budapesti Mayday is sajnos.
Igazsaghoz hozzatartozik, hogy eddigi eletem soran SOHA nem probaltam ki semmilyen anyagot, gyorsitot, bogyot, de meg fuvet sem... 😊 Es ha elmegyek egy bulira, akkor nem iszom alkoholt sem, mert ez a zene szamomra csak tisztan johet!
Mindenki bogyozni jar az ilyen bulikba
Nem lenne gaz, ha mellette erdekelne a zene is, mert ehez a kulturahoz szorosan kotodnek a drogok, de igy...
Nem volt altalanos, h szombatonkent techno bulikba mennek a fiatalok es jol bebogyoznak!
Regebben kibaszott jokat lehetett bulizni az akkori slagerekre. Tisztan is! (alkesz rulez😊 Mostmar nem ez megy...
Vagy mehetsz a zeklubba meg a bankban, ami szvsz elegge putri.