161
Chipelés nélkül is lehet írott DVD-ket és CD-ket, MP3-at lejátszani ?
-
Önmagában 1 bootdisc-kel sz@rt sem érsz. Tudtommal önmagában működő ps2 bootdisc jelenleg nem létezik. Vagy kell hozzá 1 modchip (akár 1 forrasztás nélkül beszerelhető példány, ha valakit bővebben érdekel, akkor itt olvashat róla), vagy 1 SlideTool+SwapMagic (de a SlideTool lehet, hogy mással is működik) -
AR2-nél mindenképpen gyorsabb verzió. Itt SwapMagic berak, felismer, kivesz, játék be és hajrá!
Igazából ha a gépedben van Neo2, vagy vmi, akkor ennyi az egész.
Viszont igazi előnye az az egésznek, hogy chip nélküli gépen is műxik, csak akkor kell hozzá a SlideTool, de szerintem a garancia ennyit megér. -
Ben C #34 Bocs, én ehhez hülye vagyok, de a barátomnak le akarnék tölteni 1 ps2 boot disket. Lehet hogy erről dumáltatok itten, nem tom , mindenesetre adjatok má' egy linket, amiről le tudom szedni
-
Egy ember aki megnézte!!!!!!
-
De nagy fasz vagyol :((((( Mit kell igy felhuzni a vizet? Hagyuk oksa? -
csomi #31 Nem fogod mar fel ember, hogy el sem olvastam csak becopyztam ide ami az info fajlban volt. Valahonnan szedtem es ott ugy volt hogy ps2-hoz van sot a hozza mellekelt exe neve is arra utal. Inkabb nezd meg azt a linket amit Al Age emlit. Nyilvan van valosagalapja ha mar aruljak is vagy az is kamu. Reszemrol befejezve, ha kotozkodni akarsz akkor tedd de leszarom. -
Looool!!! Aszondod nem tudod hogy ha ps1-rol van szo? Lassuk logikusan!!! tuti nem Ps2-rol van szo! Aztan tuti nem a most megjeleno Psx-rol van szo mivel hat ugye ha megfigyeled Windows 95-ot emlit es valahogy nem tudom elkepzelni hogy azon menne egy ilyen emulator bar lehet hogy neked megy :))))
Szal logikus jouember hogy Ps1-hez van es ne legyel undok jo? -
Nemtom valaki megnézte-e, de azért berakom még1szer:
Ideklikk!! -
De amit te itt irtal az Ps1-hez van jouember :) -
Nem hinném... :)) -
Az ugye nem baj hogy ez Psx-hez van es nem Ps2-hoz ? -
müxik a dolog??? -
köszi THANK YOU WERY MUCH !!! 

-
szia csomi_nologin nekem kéne ez a szerkentyű akarom mondani progi a címem pedig :[email protected] -
Ezt Nektek!!! ;)
http://www.success-hk.com/pp/item_detail.asp?itemID={16215E0F-E897-465B-8684-3C0204F16F48} -
Igen elinditja de valami 5 perc amig rendesen megcsinalod hogy menyen es szerintem borzaszoan faraszto. -
Jinchuu #12 Szerintem nem túl sűrün fogsz ilyen szériába botlani, de próba cseresznye, ugyebár. Hajrá! -
Jinchuu #11 Akkor haverodnak nagyon nagyon nagy szerencséje volt, mert szerintem nem találni minden sarkon ilyen gépet. :D -
Skyner #10 Ez nagyon jól hangzik, de mikor vettétek a gépet ? Ha nem titok, azért az is érekelne, hogy melyik szériához tartozik. Másnak bármiféle egyéb tapasztalata ? -
A poen az volt hogy neki elobb volt Ps2-ese mint nekem es egyut voltunk megvanni a Metroba. Ahogy haza hozata volt neki ket erdeti jateka es a Tekken 4 irott DVD-en. Amikor elmentem tole reggel felhiv hogy berakta a Tekkem 4 -es es ment neki gond nelkul! Aztan akarmit kiprobaltunk minden ment rajta. -
Jinchuu #8 Na ez igen érdekes, egy ilyen "okos" PS2-be én is beneveznék. De jobb ha megkérded havert nem-e rakatott bele chippet, mert úgy már hihetőbb, vagy az is kérdéses, hogy hol vette milyen boltban? -
Skyner #7 Hi !
Meg tudod mondani a szériaszámát a gépnek, ami ezt produkálja és azt is, hogy hol vette? Akár mehet privátba is. Egyébként a neten fellelhető boot cd-k azért többfajták, mert egyik játékot az egyik, másikat a másik indítja ?(persze backup játékra gondoltam) A DIVX filmek és az Mp3 nem is olyan fontos, de a backup játék és DVD viszont eléggé. Várom a további hozzászólásokat és az eddigieket is köszönöm, mert így még mindig nem tudom, hogy szükséges-e chipeltetni, vagy sem. -
Nem csak filmek! Jatek is minden! -
Jinchuu #5 Másolt dvd alatt ugye a filmeket érted? Mert az megy rajta, haveromnál is megnéztünk jópár filmet chippelés nélkül is.
Rincewind: Ps2-re van mp3 lejátszó ez tény, viszont azt nem tudom, hogy hivatalosan is létezik-e, mert ha igen akkor elképzelhető hogy haverod chip nélkül is képes lesz majd rajta mp3-at hallgatni, addig viszont marad az itthon írt cd, majd be a gépbe és kész is. :D -
Ilyesmi engem is érdekelne. Pontosabban nem engem, hanem haverom rágja a fülem, hogy töltsek le neki valami boot lemezt, amivel tud majd hallgatni mp3-akat. Mondtam neki fogalmam sincs létezik-e ilyen, de majd megkérdezem. szóval elképzelhető, hogy csipeletlen PS2 lejátszik mp3-akat?
>Sephi
Nekem is lejátsza. Cheapboy el is mondta miért: a 3xxx R-széria gyárilag tudja ezt. -
Eskuszom neked a haveromnak vett a boltbol vadonatuj Ps2-ot es semmi chip es boot lemez nelkul fut neki a nagyresze a masolt DVD-knek! -
Jinchuu #2 Öszintén szerinted van ilyen?
Mégha lenne is ilyen csoda-boot-lemez, azt csakis akkor tudnád elindítani a PS2-n ha van benne chip, tehát itt máris ugrott az egész. Sajna ilyen nem létezik, vagy chip és másolt game, vagy no chip és eredeti game, más nem létezik. :( -
Skyner #1 Sziasztok !
Kérdésem a következő lenne: létezik-e olyan boot lemez a ps2-höz, amivel futnak a backup dvd-k, cd-k, mp3-ak is és így nem kell chipelni a gépet ? Nem szeretném a garanciát elveszteni a szerkentyűre. Akinek működik az említett megoldás, kérem írja le a tapasztalatait. Előre is köszönöm !