161
Chipelés nélkül is lehet írott DVD-ket és CD-ket, MP3-at lejátszani ?
-
Mi-hol-mennyi?(zip-peltem :)) -
Ja, de van egy csomó fajta, magic 3.x, matrix stb. -
Na már válaszoltál, ok akkor a messiah csak berak aztán indul? -
Vagy mennyi az a chip(neve), amihez nem kell semmi,csak lemez be aztán már viszi is -
Nem, csak berakod és már indul is. -
OK. Messiah chip-el mi a helyzet? Ahhoz kell boot? -
dvd rip = cd rip, ki így, ki úgy használja. -
Akkor meg miért írnak DVD-t?
-
Rip boot = gondolom a cd ripekre gondoltak.
Azokat te is eltudod jelenleg indítani. -
Az a RIP BOOt most mit jelent? Ahhoz akkor nem kell original DVD?
DVD Rip Boot Method (PS2 DVD Rips)
Another alternative method for troublesome discs
Insert the AR2/GS2 CD1
Power off the PS2 for 5 seconds
Press and hold the reset button - machine will boot
Menu screen will appear
Let go of reset - tray will eject and stay open for 4 seconds
The disc will still be spinning when using AR2/GS2 v1.4 & above
Swap AR2/GS2 disc with your DVD Rip backup
Select START GAME
Select WITHOUT CODES
Press eject till tray comes out halfway then press eject again
Press X AS SOON as the tray closes
For AR2/GS2 v1.4 & above you need to select O + R1 instead of X
The game will now load
-
Jól csinálod. Valószinű, hogy Neo 2.x chip van benne.
Az írt dvdkhez kell egy eredeti gyári dvd-s játék, illetve nem mindegy, hogy mi a AR2 verziószáma.
http://www.chipinstallation.com/func.asp?action=ps2neo2&lang=eng -
Ja és még valami: mivel használtan vettem, a csákó akitől vettem nem tudja hogy van-e benne chip vagy nincs(gondolom már a 20. vevő). DE adott hozzá Action Replay 2.-t meg lemezt. Namármost a CD-R-es lemezeket csak ezzel tudom elindítani,de az írt DVD-t már nem indítja. Vagy valamit rosszúl csinálok? -
Most ha beszereltetek egy MESSIAH nevű chipet, akkor kell valami bootlemez?
A gépem SCPH-30004 R PAL
Valaki help!!!! -
Ben C #68 JA, ELFELEJTETTEM MONDANI:
3 kódot olvastunk le különböző helyekről, nem tudjuk melyik kell:
a System Configból: CONSOLE : SCPH30003
a hátuljáról:K0078161
a vonalkód alatt is vol 1:S01-0078161-9
az O és nulla lehet hogy fel van cserélve. véletlenül -
Ben C #67 Szevasztok !
nagyon eccerűen rákérdek valamire: barátom vett 1 db ps2-őt és mit csináljunk vele, hogy müxönek az irott CD-k, DVD-k, és ne baszódjon el. Nyíregyházán lakunk. -
Nekem Magic 3.3 van, minden másolt dolgot elsőre visz.
Ez 15e volt, tehát nem is volt a legdrágább. -
Új gép jó ötlet, AR2 túl macerás sztem... -
Egyébként ugyancsak a success-hk-n olvastam, hogy nem csak a SlideTool-lal műxik a SwapMagic, hanem "Flip-top cover"-rel is.
PS1-fíling-ehh...
Viszont a felső burkolat cseréjével (ezzel jár a flip-top cover felszerelése) a gar ugrik, már ha otthon barkácsolod össze...
NADE......
Szerintem ha mondjuk nem a tesco-ban vetted a gépet, akkor ha visszaviszed oda, ahol vetted és megmondod, hogy rendeltél 1 ilyen felfelé nyíló cuccot, mert neked ez tetszik és szépen megkéred őket, hogy cseréljék ki, akkor -mivel ennek tulajdonképpen nincs káros következménye- lehet, hogy megcsinálják úgy, hogy miután lecserélték újra visszaragasztják a garmatricát, tehát megmarad a garancia...
De lehet, hogy túl naiv vagyok...
(ők pedig nem
)
-
Ez a SwapMagic tkp az AR szerepét tölti be.
Viszont a Neo2 csak AR2-vel hajlandó kooperálni, önmagában nem tud elindítani 1 másolt cuccot, viszont a SwapMagic, amit leszedtél és kiírtál, az már ugye nem eredeti -
...csak gondoltam, ha valakit a garancia megtartása végett érdekel ez a dolog, akkor beírom -
egyenlőre tapasztalat ohne, én is inkább megcsipeltettem a gépem. -
Modchip nélküli verzióhoz is kell egy hardware (SlideTool-nem hiszen, hogy le tudod tölteni, de azért megpróbálhatod...
), tehát 1 chip nélküli géppel+bootdisc-kel önmagában semmit sem érsz.
+ ha le akarod szedni netről, kiírni és azt használni, már az is lehetetlen, mert ugye az már nem eredeti progi, tehát már a bootdisc elindításához is kell a chip. -
Úgy gondoltam, hogy elhiszed, hogy nincs benne chip?
-
Hehe :))
Ne hidd el ha nem akarod :) En se hittem amig meg nem mutatta es lepadloztam. -
LOL!
Ezeket hívják urban legend-nek.
-
Ja, nézegettem a Vcdhelp.com-on a kompatibilitást, és van akinek megy, van akinek nem.
Ami nekem volt régen, az nem vitte. -
Ben C #55 Milyen Chippet érdemes tenni bele? -
a vége félrement... -
az igy igaz,de minden szériában va olyan,ami viszi! haverom gépe totál szar,dvd-t már fel sem ismeri... 3xxx legelső széria,es tökéletesen viszi az ujrairható cd-t is,meg az összes irott ps1-ps2 cd-s game-t. de vegyél ujjat,az a legjobb.régit beszámittatod. -
az igy igaz,de minden szériában va olyan,ami viszi! haverom gépe totál szar,dvd-t már fel sem ismeri... 3xxx legelső széria,es tökéletesen viszi az ujrairható cd-t is,meg az összes irott ps1-ps2 cd-s game-t. -
Ebben tevedsz! Mint mar emlitettem valahol haver kapott egy Ps2-ot apjatol es vadonatuj meg mindin , nincs benne chip es 10 irott CD-bol 8-at lejaccik. Furcsa tudom nagy makja van a koloknek.
Egyebkent a 30004 R verzion aluli masinak nem birjak a DVDRW lemezt szal nem is erdemes probalkozni. -
Ja, úgy jársz a legjobban. Olyat vegyél, ami viszi a Dvd+-rw-t is, a dobozán is feltüntetik. -
Azzal csak az a gond, hogy nem minden tipusú Ps2-es viszi az újraírhatót. Mivel neki még AR2-es megoldása van, így gondolom régebbi gépe lehet, azok meg szerintem nemviszik. -
Letöltéssel nem mész semmire, ha nincs chip-ed. -
Ha nincs chip-ed, nem fog menni semmilyen írott cucc. Ha a swapmagic-et akarod használni, meg kell rendelned a lenti linkről (slidetool-lal együtt). Ha nem kamu, akkor a swapmagic diskek valódi playstation formátumú lemezek (hogy hogyan tudnak ilyeneket gyártani, azt nem tudom..). -
ird ki ujrairhatóra,avval tudsz próbálkozni! -
Ja, lejjebb látom, hogy van.
Próbáld meg rendessen elindítani, tehát az Action Replayos megoldással. Ha úgy sem lesz jó, akkor amit letöltöttél szivatás.
A Neo+AR2 párosítással Ps2-es lemezeket csak cserélgetéssel fogsz tudni elindítani. -
Chip van a gépedben? -
A SlideTool fórumos vélemények szerint nem jó szarra se, neked van konkrét tapasztalatod? -
Ben C #38 Lécci, Al írkáld már le akkor, hogy mit töltsek le ahhoz a verzióhoz, amihez nem kell modchip? meg hogy hogy nyomjam fel CD-re? Ugyanarra a CD-re mindet, vagy mittodomain....