161
Chipelés nélkül is lehet írott DVD-ket és CD-ket, MP3-at lejátszani ?
  • turho
    Szerintem egy regisztrálós torrentet akarsz vele elindíttatni. Azok csak akkor indulnak el ha regelsz az oldalukon, meg ilyenek. Zárójelben van többnyire a site neve a torrentcímben.
  • Dévids
    lécci írjátok le hogy hogyan lehet az ABC torrentbe elindítani a letöltendő fáljt mert nem kezdi tölteni
  • komicic
    Hy!
    Nem értek nagyon a ps-ekhez, csak vett haverom egy Ps2-öt(használtan)és nem tudjuk hogyan kéne másolt játékot lejátszani. Visszaolvastam a fórumot de nem nagyon tudom. Pl:Honnan lehet megtudni, hogy a gép chippelve van-e? Mennyibe kerül a chippeltetés???
    Előre is köszönöm.
  • turho
    Sehogy, alcohol 120-szal írd ki. A bin-cue az általában cd ps2 rip.
  • Dévids
    de ha az internetről tötltök egy olyan játékokt ami nem iso pl:Cue,Bin
    akkor hogyan alakítsan iso-vá?
  • Banyapapa
    hö?
    nekem sose rontott el lemzt a decrypter,meg a másik sem,igaz a legroxabb DVD amit kapott Datawrite volt (prodisc-es),aztán TDK,és mostanában csak TY-on verbatim.

Meg nem is nehéz irni ezekkel a progikkal,alapbol ISO irásra van löve asszem,beadod a ISOt,beállitod a sebbeséget,és mehet is.

Igaz van ami nem megy a swap megoldással,pl: outlaw tennis vagy a fire heroes, flatout.
  • Dévids
    és mondjuk 10ből mennyi jó???
  • Banyapapa
    DVDdecrypter,vagy a IMGburn
  • Dévids
    helo vettem egy Swap MAgic 3.6 magic keys 2-őt megy meg minden de akinek swap magic-e van az nem tuná leírni hogy hogyan írja a játékokat
  • Dévids
    és ott hogy kwell megrendelni?
  • doubleW
  • Dévids
    lehet a konzone.hu-ról Swap magic 3.6 -t szerezni?
  • Dévids
    Hello LORD ZOMBIE!!!!!
    Meg tudnád mondan hogy kell megrendelni a Swap Magic 3.6-t a konzone.hu-ról.
    Mennyibe kerül?
    kössz
  • Banyapapa
    kis vidijo
  • doubleW
    mire is jó pontosan ez a swap magic?:D
  • Banyapapa
    tekken5 megy swap magic-el
  • Shenlong
    Hi! Valószínüleg nincs teljesen helyén a 3-as "pöcök". Itt van a pontos leírás a beillesztéshez:
    http://www.swapmagic3.com/MagicSwitchProV3Installation.pdf
    (de ezek cuccok, könnyen helyettesíthetőek 2 szívószállal és egy kis darab zsepivel, megbízhatóbb mint a magic key)
    A legújabb Satin Silver Ps2vel nem müködik még a Swap Magic.
  • torrente
    Annyit tudok, hogy nem mindegyik másolt játék indul el Swap Magic-kel ( de a többsége azért megy). Próbáld meg egy másik másolt játékkal.
  • Lord Zombie
    én rendeltem egy swap magic 3.6+magic keys2-t a konzone.hu -ról csak az a gondom, hogy nem működik...berakom az első 2 "keyt", addig ok...de a 3.nál aminek a hatására elvileg el kezd pörögni automatikusan a dvd, nem müxik...megpróbáltam a 3. nélkül is úgy hogy lezártam, de akkor másolt dvd-re (Tekken 5) azt írja hogy, Not valid PS2 disc. mit rontok el? a gép száma pedig: SCPH 75004
  • Bogyi007
    SwapMagic téma újra... akkor tehát hol lehet ezt megrendelni, hivatalosan, azaz gyári SwapMagic lemez kell!
  • Seth
    De én sehogyse tudom törölni!
    Action Replay-el se meg simán se. Mondjuk csak 2kb-os nem sok helyet foglal, de nagyon zavar, mert a Thing-ben már nem tudok menteni, mert kiírja hogy Thing savegame is corrupt...Újat meg nem lehet csinálni..-:(
  • Sephi
    Ja nekem is volt olyan hogy amikozben mentett a kandurom nekiment a joy kabelenek es kihuzta ami ugye a memo kartyat is megbillentette es megment a SAVE file... de aztan toroltem es minden oke volt.
  • Aramir
    Action Replay lemezzel szerintem lelehet törölni.
    Nekem volt olyan, hogy kb 1.5 Mb hiányzott a 8-ból, pedig semmi sem volt a kártyán. Egy AR2-es lemezzel letudtam formázni a kártyát.
  • Seth
    Nem a témához tartozik,de segítség kellene:
    Éppen a Thing-el játszottam amikor mentettem-és ebben a pillanatban áramszünet(tehát a mentés közben), erre a mentés persze nem jól sikerült, a memóriakártyán létrejött egy corrupt file és az istennek se engedi letörölni a gép.Kérdés: mégis hogy lehet eltávolítani. Esetleg meglehet valahogy "formázni" a mem. kártyát?
  • Aramir
    Akkor csak kifoghatott valamilyen lentebb írt példányt.
    Mázlista.
  • Sephi
    Le van zarva :) Most neztem meg ebbena szent pillanatban.
  • Aramir
    No? Már négy napja alig tudok aludni, mert nemtudom a választ
  • Sephi
    Oksa megyek majd hozza es megnezem!

• Aramir
    Egyébként az, hogy nálad nem, nála meg ment, azon ne lepődj meg. Sajnos ezek a Sony optikák ilyenek.
    A Psx-től kezve a Ps2-ig.
    Lehet alapanyag, lehet nem megfelelő írási sebesség, lehet számmisztika, bolygók nem megfelelő együttállása stb stb
  • Aramir
    Jóvan na.
    A Psx-nél voltak olyan gépek, amik gyárilag vitték a másolt cdket, asszem az újságírók (teszterek) és talán a fejlesztőknek készítették őket.
    Nemtudom, ilyen létezik-e Ps2-esben, de ha igen, akkor kurvanagy szerencséje lehet a srácnak, hogy kifogott egy ilyen gépet.
    Esetleg a "gyárban" elkeverhettek valamit.
    Nézd meg a gép hátuljánál lévő fekete matricát, az minden gépen kell legyen, az illesztésnél keresd, ahol a gép borítása összeér. Ha azt a matricát leszedik, akkor asszem a varanity void felirat lesz kiolvasható. Ha a matrica éríntettlen (matt fekete), akkor nemnyúltak bele a gépbe.
    Ha hiányzik, vagy a felirat olvasható, akkor tuti belenyúltak a gépébe a srácnak.
    Egy pillantást megér.
  • Sephi
    Hue :)

Ne hidd el na :)

Ma is megkpatam irottan a NFS Undergoundot es nekem nem ment de beraktuk nala es ment siman :)))
  • Aramir
    Ehe, aszittem pl ilyen "Sega Shop" és társaiban vette
  • Sephi
    Egy helyi Sony boltba vette szal eredeti kell legyen mert nem hinnem hogy chipelten odarakjak eladasra baszus... gondi mar...
  • Aramir
    Nézd, itt nálunk is árulnak boltban chipelt gépet, és mint írtad, a gyerek azt sem tudja, mi az. Nemlehet, hogy egy átalakított gépet vett úgy, hogy nemis tud rólla?
  • Kaplan
    Nagyon szét***** a gépet, teljesen felesleges.....
    (Szerintem.)

Kaplan
  • Sephi
    Nos a gyerek azt sem tudgya hogy mijaza chip es a gepet boltbol vette szal mar alapbol nem volt benne. Hidd ma' el mert en nekem is leeset a pofam.
  • Al Age
    Általában a Dead Or Alive 2-t szokták használni.
    Az indítás folyamatát azt hiszem jól írtad le:
    1., AR2
    2., DOA2
    3., másolt game
    Hogy ezek között mit kell csinálni, azt nem tudom, csak az egyik haveromnak van AR-es verzió.
  • Seth
    Valaki help
  • Seth
    Van egy kérdésem: ugyebár nekem szükségem lenne egy original PS2 DVD-re, hogy eltudjam indítani az írott DVD-ket, namármost azt hallottam, hogy nem mindegy melyik játék. Leírná nekem valaki ,hogy melyikekkel lehet bootoltatni? Ja meg azt hogy hogy is megy ez a folyamat:berakom az AR2-met-majd berakom az original DVD-t, aztán meg az írottat----vagy hogy?
  • Aramir
    nemtudom--nemtudom apronet