PS2 BOOT-lemezzel ???
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg tudnád mondan hogy kell megrendelni a Swap Magic 3.6-t a konzone.hu-ról.
Mennyibe kerül?
kössz
\"Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz\"
http://www.swapmagic3.com/MagicSwitchProV3Installation.pdf
(de ezek cuccok, könnyen helyettesíthetõek 2 szívószállal és egy kis darab zsepivel, megbízhatóbb mint a magic key)
A legújabb Satin Silver Ps2vel nem müködik még a Swap Magic.
http://gamer-planet.freeblog.hu
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Action Replay-el se meg simán se. Mondjuk csak 2kb-os nem sok helyet foglal, de nagyon zavar, mert a Thing-ben már nem tudok menteni, mert kiírja hogy Thing savegame is corrupt...Újat meg nem lehet csinálni..-:(
PSN ID.: Beegabor
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nekem volt olyan, hogy kb 1.5 Mb hiányzott a 8-ból, pedig semmi sem volt a kártyán. Egy AR2-es lemezzel letudtam formázni a kártyát.
Éppen a Thing-el játszottam amikor mentettem-és ebben a pillanatban áramszünet(tehát a mentés közben), erre a mentés persze nem jól sikerült, a memóriakártyán létrejött egy corrupt file és az istennek se engedi letörölni a gép.Kérdés: mégis hogy lehet eltávolítani. Esetleg meglehet valahogy "formázni" a mem. kártyát?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A Psx-tõl kezve a Ps2-ig.
Lehet alapanyag, lehet nem megfelelõ írási sebesség, lehet számmisztika, bolygók nem megfelelõ együttállása stb stb

A Psx-nél voltak olyan gépek, amik gyárilag vitték a másolt cdket, asszem az újságírók (teszterek) és talán a fejlesztõknek készítették õket.
Nemtudom, ilyen létezik-e Ps2-esben, de ha igen, akkor kurvanagy szerencséje lehet a srácnak, hogy kifogott egy ilyen gépet.
Esetleg a "gyárban" elkeverhettek valamit.
Nézd meg a gép hátuljánál lévõ fekete matricát, az minden gépen kell legyen, az illesztésnél keresd, ahol a gép borítása összeér. Ha azt a matricát leszedik, akkor asszem a varanity void felirat lesz kiolvasható. Ha a matrica éríntettlen (matt fekete), akkor nemnyúltak bele a gépbe.
Ha hiányzik, vagy a felirat olvasható, akkor tuti belenyúltak a gépébe a srácnak.
Egy pillantást megér.
Ne hidd el na :)
Ma is megkpatam irottan a NFS Undergoundot es nekem nem ment de beraktuk nala es ment siman :)))
(Szerintem.)
Kaplan
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Az indítás folyamatát azt hiszem jól írtad le:
1., AR2
2., DOA2
3., másolt game
Hogy ezek között mit kell csinálni, azt nem tudom, csak az egyik haveromnak van AR-es verzió.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
DVD Rip Boot Method (PS2 DVD Rips)
Another alternative method for troublesome discs
Insert the AR2/GS2 CD1
Power off the PS2 for 5 seconds
Press and hold the reset button - machine will boot
Menu screen will appear
Let go of reset - tray will eject and stay open for 4 seconds
The disc will still be spinning when using AR2/GS2 v1.4 & above
Swap AR2/GS2 disc with your DVD Rip backup
Select START GAME
Select WITHOUT CODES
Press eject till tray comes out halfway then press eject again
Press X AS SOON as the tray closes
For AR2/GS2 v1.4 & above you need to select O + R1 instead of X
The game will now load
Az írt dvdkhez kell egy eredeti gyári dvd-s játék, illetve nem mindegy, hogy mi a AR2 verziószáma.
http://www.chipinstallation.com/func.asp?action=ps2neo2&lang=eng
A gépem SCPH-30004 R PAL
Valaki help!!!!
3 kódot olvastunk le különbözõ helyekrõl, nem tudjuk melyik kell:
a System Configból: CONSOLE : SCPH30003
a hátuljáról:K0078161
a vonalkód alatt is vol 1:S01-0078161-9
az O és nulla lehet hogy fel van cserélve. véletlenül
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
nagyon eccerûen rákérdek valamire: barátom vett 1 db ps2-õt és mit csináljunk vele, hogy müxönek az irott CD-k, DVD-k, és ne baszódjon el. Nyíregyházán lakunk.
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Ez 15e volt, tehát nem is volt a legdrágább.
PS1-fíling-ehh...
Viszont a felsõ burkolat cseréjével (ezzel jár a flip-top cover felszerelése) a gar ugrik, már ha otthon barkácsolod össze...
NADE......
Szerintem ha mondjuk nem a tesco-ban vetted a gépet, akkor ha visszaviszed oda, ahol vetted és megmondod, hogy rendeltél 1 ilyen felfelé nyíló cuccot, mert neked ez tetszik és szépen megkéred õket, hogy cseréljék ki, akkor -mivel ennek tulajdonképpen nincs káros következménye- lehet, hogy megcsinálják úgy, hogy miután lecserélték újra visszaragasztják a garmatricát, tehát megmarad a garancia...
De lehet, hogy túl naiv vagyok...
(õk pedig nem

)A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Viszont a Neo2 csak AR2-vel hajlandó kooperálni, önmagában nem tud elindítani 1 másolt cuccot, viszont a SwapMagic, amit leszedtél és kiírtál, az már ugye nem eredeti