201
Maluch Racer - A kispolski első PC-s játéka
-
FiReBoY #161 JELENTKEZNI ITT TUDTOK!!!
(Ha "Gateway - Time Out" -os visszajelzést kaptok, akkor próbálkozzatok újra! Elvileg az uw.hu hibája!) -
FiReBoY #160 Sziasztok!!! AKI MÁR JELENTKEZETT A MALUCH SIM VERSENYRE, AZ KÉREM JELNTKEZZEN MEGINT, MERT ROSSZ VOLT A KÜLDŐRENDSZER!!! A kellemetlenségért elnézést kérek. -
FiReBoY #159 ELSŐ RÉSZVERSENY
----------------
Pálya: FiReBoY WoRkS
Autó: Polski Fiat 126P 650E
A képek beküldési határideje: 2004.03.25. -
FiReBoY #158 FIGYELEM!!! MALUCH SIM VERSENY INDULT!!! JELENTKEZNI ITT TUDTOK!!!
A verseny legfontosabb infói:
VERSENY MENETE ÉS INFORMÁCIÓK
-----------------------------
A verseny egy versenynaptár szerint fog működni. Ez azt jelenti, hogy egy megadott napig kell teljesíteni egy részversenyt egy meghatározott autóval, meghatározott pályán. Ezeket FiReBoY fogja megszabni, a verseny irányítója és vezetője. Ezt az egész versenyesdit úgy kell elképzelni, hogy egy baromi nagy körverseny. Jelenleg 4 versenyképes pálya van és sok autó. Ezt azt jelenti hogy külön részversenyeken tudunk egy pályán több autóval menni. Minden új részversenyről email-ben tájékoztatunk majd. A verseny lényege az, hogy ki a leggyorsabb kispolskis.
PÁLYAIDŐK REGISZTRÁLÁSA
-----------------------
A játékban a jobb felső sarokban található egy időmérő. Amelyik versenyképes pálya, azon megtalálható egy START és egy FINISH tábla. A START táblánál el kezd az óra pörögni és addig meg nem áll míg a FINISH vonalon át nem haladsz. Ha beértél a célba egy segédprogram segítségével egy úgynevezett "screenshot"-ot kell készíteni, amiben az időnek is látszania kell. Ezt a segédprogramot megtalálod a Sityu & FiReBoY Hungarian Polski Fiat 126P Fan Portál-on a letöltések között "Fraps" néven. Ha kész a kép és biztos vagy abban, hogy az idő megfelelő akkor küld el nekünk a [email protected]! A részversenyidő beküldési határidje lejárta után az összesítés megtekinthető lesz majd az oldalon.
SZABÁLYZAT
----------
1.) Jelentkezés után minden versenyen indulok. Ha valamelyiken nem tudok pályázni, akkor azt a chaten jelzem Sityu-nak, FiReBoY-nak vagy BoharJoe-nak vagy esetlegesen a [email protected] email címen!!!
2.) A pályákon nem rövidítek le semmit és tisztességesen az aszfalt úton vagy homok úton érek be a célba!!!
3.) A készített képet nem festegetem át!!!
4.) Nem versenyzek visszafelé a pályákon!!!
5.) Átszerkesztett autókkal való versenyzés tilos!!! Csak a meghatározott autókkal lehet versenyezni!!!
Az alábbiak valamelyikét megsértve azonnali kizárás jár!!! Ha csalsz amúgy is észrevesszük és még jól rá is fázol, mert embereink felkeresnek és megvernek!!! :-D
FRAPS HASZNÁLATA ÉS A KÉPEK
---------------------------
Telepítsd fel a programot és indíts el. Ez egy kis feltört progi, de nem baj. :-) Mikor készen vagy arra, hogy elküld nekünk a pályaidődet, akkor kapcsold be a programot és indítsd el a játékot. Alapbeállítás szerint az F10 billentyű lenyomásával tudsz screenshot-ot készíteni. Az a lényeg, hogy a program mindig be legyen kapcsolva játék közben. Amikor úgy érzed, hogy jó az időd, akkor állj meg és F10! Aztán még amit tudni kell a Fraps-ról... A képeket a saját mappájába teszi, ahová feltelepítetted. Ezeket bmp formátumba menti. Hogyha el akarod küldeni nekünk az idődet, akkor arra kérünk, hogy konvertáld át jpg formátumba a könnyebb tárolásért! Lehetőleg minden részverseny befejezte előtt csak egy képet küldj, ami a legjobb időd. Lehetőleg látszódjon az idő normálisan, ne legyen rossz a kép minősége és ne legyen túl kicsi.
AMI SZÜKSÉGES A VERSENYHEZ
--------------------------
Első sorban a legfontosabb a Maluch Sim 0.40 FiReBoY demo. :-) Arra kérünk még benneteket, hogy legyen rajta mind a négy patch! Szükséges még egy szép kis combos gép, amin jól elfut a játék és az előbb egy bekezdésen keresztül említett Fraps is kell. És végül, de nem utolsó sorban kell egy kis idő, hogy a Maluch Sim őrület beinduljon!!! :-)
Ha valami problémád akadna a versennyel kapcsolatban nyugodtan fordulj a játék szervezőjéhez, biztosan segít!!! Megtalálod őt a chaten vagy a [email protected] email címen! (Ha éppen nem FiReBoY-t találod a chaten, hanem BoharJoe-t vagy Sityu-t, akkor hozzájuk is fordulhatsz, ők is be lesznek avatva! :-) -
FiReBoY #157 Általában a ZModeler összes verziója bugos úgyhogy... :-) -
Vlala #156 Már készül... csak a zmodeler v1.07 bugzik egy keveset, vagy csak én vagyok hüle hozzá? -
#155 ehh :) -
FiReBoY #154 Hát igen... Ne várjunk sokat, amatőr próbálkozás...
De viszont jó móka!!! :-D
Ha fölmész lengyel hubra dc-vel és rákeresel hogy Maluch Racer-re akkor ennek a kis demónak a teljes verzióját tudod leszedi. Abban van verseny... :-) -
#153 válszaolj létszi :) -
FiReBoY #152 :-D -
#151 na ebből hol maradt a fizika ? :D
kanyarodás még elmenne
de az ütközés.....
és nincs verseny vagy vmi ? -
#150 na megnézem
de csak azé mer ilyen lelkes vagy :))) -
FiReBoY #149 Hello!!! A Sityu & FiReBoY Portálnak én vagyok az üzemeltetője. :-D Egyébként nagyon Maffiához nem nyomtak ki kispolákot sajna... :-( -
Vlala #148 Ismerem, ergisztrált vagyok... legutóbb, mikor jártam arra, még nem volt. -
#147 Szeerintem elnézhetsz ide, hátha találsz valamit:
http://crazypolskifans.uw.hu/ -
Vlala #146 Oops, ezt lehet, hogy nem ide kellett volna írni... -
Vlala #145 Valaki nem tud Mafiához polákot? Elkezdtem egyet zmodelezni, de ahogy magamat ismerem, sosem lesz kész... -
#144 Ez azért nagyon ott van. ;)
-
#143 www.gta.pl, csak ennyi tudok. ;) -
Vlala #142 FiReBoY: ez a game nagyon cool... -
FiReBoY #141 KIADTAM A MALUCH SIM FIREBOY PATCH 4-et a Maluch SIm 0.40 FiReBoY demohoz!!! Részletek itt!!! -
FiReBoY #140 Nah én úgy láttam leszedte... Megy? -
FiReBoY #139 De egyébként olyan frankó!!! Ugyanúgy van megcsinálva a csomagtérnyílás... Frankó de nagyon!!! -
FiReBoY #138 Hallod MáTriX!!!
Hogy tettétek bele vagy egyáltlán ki modellezte le a kispolákot? Magyarázd már el légyszi mert eg ykicsit átalakítgatnám... Túl kerek lett... :-P -
#137 Köszike! :) -
FiReBoY #136 Persze!!! Megyek is akkor fel... -
FiReBoY #135 Oké... !!!! -
#134 Van egy ":)" jel, azaz. ;) -
#133 Hi!
Holnap tudnám folytatni a dc-n a letöltést? Resetelt a gép és nem voltam a közelében. :( -
FiReBoY #132 Hát én néztem a txt file-ját de nem találtam benne a kispolskit... :-( -
#131 KG21-féle MOD 1.1.. -
FiReBoY #129 Vagy mi? Melyik modba? A saját magad által készített modban? -
FiReBoY #128 Az alpha verzióba beletették már a kispolákot is? Azonnal töltöm le!!! :-) -
#127 Ajánom a GTAVC-hez a modewrn mod beszerzéséd abban is van kispolák. ;)
Úgy himbálózik, mint a valóságban. Nagyon tuti. ;) -
FiReBoY #126 De úgy látom Te is ott vagy... Neved: [HUN]ramore !!! Igaz??? :-) -
FiReBoY #125 Nah... @@@KOLI@@@-n fent vagyok [HUN][ADSL]FiReBoY néven... Jöhetsz!!! -
FiReBoY #124 Meg tudom persze... Csak fel kell raknom gépre gyorsan... :-)
Nem valami nagy szám... Például kihagyták belőle a manuális váltót... És elég bugos... :-( -
#123 Rég jártam már itt! Meg tudnád osztani velem dc-n a full játékot? Egyébként milyen lett? -
FiReBoY #122 Na sziaztok megint!!!
Régen írtunk már ide... El is tűnt a topic... :-)
A Maluch Sim 0.40 FiReBoY demo mai helyzete:
- Jelenleg már 3 patch van hozzá
- Az összes patchet felrakva már 7 pálya van benne
- Az összes patchet felrakva már 6 autó van benne
- Teljes magyarosítás
Hát ennyi. Kinek van kedve hozzá leszedi.
Innen: Sityu & FiReBoY Hungarian Polski Fiat 126P Fan Portál
Nem kell a letöltéshez regisztrálni, de ha már ott vagy és szereted a kispolskit, akkor illik regisztrálni!!! ;-)
Üdw mindenkinek!!! -
K.András #121 Persze meg tudnám csinálni(maya), de sajna most egy ferrarin fáradozom ezért nem fér bele(késöbb talán megbeszélhetjük)...
Enzo
Enzo Hátulja