201
Maluch Racer - A kispolski első PC-s játéka
-
FiReBoY #201 Legjobb tudomásom szerint nincs. -
#200 olvastam itt sok mindent, akkor van 3ds maxhoz vagy zmodelerhez .mar filteretek?? -
#199 lengyelországban Maluch Racer, máshol Streets Racer és 2 Fast Driver -
FiReBoY #198 Jah. Most jött ki a Maluch Racer 2 demója, ami 2 Fast Driver néven. Egyébként nagyon nem értem mi a francért kell össze-vissza váltani a neveket. -
davos80 #197 Akinek kell :
Street Racer Polski Fiat 126
126.mds
126.mdf
readme.txt
Nem egy nagy játék, de Polsi Fiatos játékból alig van.
~356 MB. -
FiReBoY #196 Tudom, a visszajátszás nem fért ki. :P -
Vlala #195 Most (tegnap) találtam meg a visszajátszást, amit ismétlésnek fordítottál... azt hitem, a Restart race opciót rejti. -
Vlala #194 igen -
FiReBoY #193 Mivel hobbim a kispolski, ezért oldalt is üzemeltetek belőle és még ezt a lengyel árkád típusú gammát én magyarítom és tesztelem. :)
Vlala: olvastad a cikket a Crazypolskifans 126p Portálon? -
Vlala #192 Kispolszkis game :-) Ő magyarítja -
#191 Öcsém! Ez milyen játék? FiReBoY, te csinálod?? Vagy mi? -
Vlala #190 Ez nagyon jó!
FireBoy: ha értekezel a készítővel, először is gratulálj neki a nevemben, aztán kérdezd meg please a belső nézetet, akár MM-szerű is jöhet (az autót kicseréli egy műszerfalra, de egyébként ua.)
Az is jó lenne, ha támogatná a Logitech kormányomat, ja, és egy toronyórának is örülnék lánccal :-) -
FiReBoY #189 Nincs multi, ez a Maluch Racer 2 demója. -
Vlala #188 Éppen ideje :-)
már jön is lejjebb :-) -
steweee #187 ez már megjelent? -
#186 Multi van-é? -
#185 nyomkodta vki azt a street racert vagy hogy híjjákot? érdekes..:) -
FiReBoY #184 Kint van a Maluch Sim 2 Demo 0.600! Van benne magyar nyelv (általam) és már sokkal jobb az elődjénél. Lehet próbálni, kérdezni! http://crazypolskifans.uw.hu -
Vlala #183 Ez nekem valahonnan ismerős... ja télleg, kispókos vagyok! :-) -
#182 http://fiat126.hu/event.php -
Vlala #181 Thanx, már elküldtem. Kösz a haladékot. -
FiReBoY #180 Elvileg 2szer kell menni ugyanazon a pályán, de a másik része egy kicsit majd változtatott lesz. Ez minden pályára igaz. -
#179 Egy ertelmesebb iranyitast! nem szimulatort, arkadot, az ok! Nade h ennyire emberidegenul csusszon ... :)
Meg nem tudok a teszkoparkolo utani palyan menni, lakat van rajta :D hiaba nyertem mar tobbszor a parkoloban... mi a titok ? -
FiReBoY #178 Lajoska!!!
Te elküldheted később is, nem lesz belőle baj!!! :-) -
FiReBoY #177 Bocsesz... :-) -
Vlala #176 Etz előbb is mondhattad volna, na mind1, lesz egy kis esélyük a többieknek is :-))) -
FiReBoY #175 Figyi az idegen nem általam készített pályákon lehet össze vissza vágni. Hétfő? Megoldjuk... :-) -
Vlala #174 Nekem most megy. Az előző pályából mennyit volt szabad vágni? Csak mert olyan pocsék időt mentem... bár én a szabályzat alapján (jó cserkész módjára) minden kanyart szögletesen vettem be.
Nem mintha reklamálni akarnék, csak pár pontot buktam :-)
4-e vasárnap, nem lehetne hétfőig kitolni a határidőt? Csak munkahelyről tudok netezni. -
FiReBoY #173 Meghalt a kib*szott uw.hu
Nem megy az oldal... http://crazypolskifans.uw.hu -
FiReBoY #172 Ma ér véget a második részverseny.
HARMADIK RÉSZVERSENY
--------------------
Pálya: Cross
Autó: Polski Fiat 126P 650E
A képek beküldési határideje: 2004.04.04. -
FiReBoY #171 MÁSODIK RÉSZVERSENY
-------------------
Pálya: Race
Autó: Polski Fiat 126P 650E
A képek beküldési határideje: 2004.03.30. -
FiReBoY #170 Nem baj az ha van még 1 kispolákos aki segít itt az SG fórumon... :-D -
Vlala #169 Megvannak az első részverseny eredményei. Most néztem őket!
Itt vannak
Oops, ez nem az én dolgom? bocsi... -
#168 sztem a képek midnent elárulnak.. ;) -
Vlala #167 arty: mit vártál tőle? Budget kategória, ahhoz képest szerintem jó. -
#166 Haverokkal megvetuk origibe, de csalodas ... pedig a kepek es az igeretek alapjan ... :) -
FiReBoY #165 Már nem tudtok jelentkezni tovább. Holnap vége az első részversenynek. Mivel nem túl sokan jelentkeztek, ezért aki hűségesen végig nyomja biztos hogy kap ajándékot. :-)
http://crazypolskifans.uw.hu -
FiReBoY #164 Csak jpg formátumba küldjétek... -
FiReBoY #163 Természetesen... :-) -
Vlala #162 Ha Fraps helyett HyperSnap-ot haasználok a versenyen, még elfogadható?