Nyereményjáték - nem átverés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyerj egy 1GB-os FM rádiós, MP3 lejátszót! (plusz egy koviubis e-mail címet)
határidõ: 2007. június 30. 24:00
hírlevélre feliratkozol, akkor hetente nyerhetsz apró dolgokat
2007. július 2-ig tart!
A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.
A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.
sms-es játékokban én sem nagyon hiszek, bár néha elkap a vágy, ha sok pénz van a telón😄
viszont ilyen netes játékokkal nem egyszer nyertem. mozijegyet, koncertjegyet, Cooltv-n webkamerát ( ára itt ott 10K körüli szal örülök neki😄)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
kiskölök megtartotta <#idiota>#idiota>
de most hogy kijött a PS3 tényleg jó lenne valami magyar versenyt találni, fáj rá a fogam <#fogmosas>#fogmosas>
sms játékok persze vannak, de azoknak nem hiszek, pénzbe is kerül, és csak vakszerencse
BlackGamer #116: Na, az ilyenekért fogom rejtetté tenni az e-mail címemet.
Az Xpango weboldalon a kapcsolat link üres, így keveset tudni arról, mi a vállalat fõ profilja. Az Xpango.com domént a délnyugat-angliai Dorset megye Christchurch városában jegyezték be 2005 õszén.
Az Xpango oldal klasszikus multilevel marketing (MLM) rendszerben gyûjt felhasználókat, szinte azonos módon a Hoaxkábelen már szerepeltetett Gustonetworkhez. A multilevel (többfokozatú) marketingre épülõ rendszerek célja, hogy a tagok minél több ember figyelmét irányítsák az üzleti lehetõségre, illetve az adatszolgáltatásra. A levélben elküldött link azonosítja az ügynökhöz kapcsolódó hálózati tagokat, a regisztrációkor adatbázisépítésre alkalmas személyes adatokat kérnek a felhasználótól.
Az MLM lényege, hogy a forgalmazott termékek vagy hirdetések értékesítése nem a hagyományos, kis- vagy nagykereskedelmi csatornákon történik, hanem egy lépcsõzetesen kialakított ügynöki hálózaton keresztül. A tagok feladata a termék értékesítése mellett ezen ügynöki lánc folyamatos bõvítése. Az MLM különbözik a törvényellenes piramisjátéktól, itt pénzt veszíteni nem lehet, azonban az elvileg nyereséges rendszerben keveseknek adatik meg az igazán magas kereset. Az ingyen hardver tehát kizárólag hosszú, fáradtságos és személyes kapcsolati hálózatunkat feláldozó módszerrel lehetséges."
link
határidõ: holnap
nyeremény: Corel Paint Shop Pro PHOTO XI, Corel World Perfect OFFICE X3 szoftver, illetve nyereménycsomag
üld végig és tied lehet egy notebook + ingyen kaja
határidõ 2007.03.19.
végül is a semmiért nem adnak egy luxus tv-t 😊 ezért hogy nevén legyen nevezve a gyerek, kitalálták hogy rakjad be kezdõlapnak
de ellenõrizni nem tudják, a többség mégis beállítja kezdõlapnak és startlapnak már ez is elég
Ehhez nem kell mást tenned, csak állítsd be nyitóoldaladnak a STARTLAP-ot, kövesd az útmutatót, és máris részt veszel heti sorsolásunkon."
De én nem halottam oylnaról, hogy ellenõrizni tudják, hogy mi az indítólapom.
Max ha nyerke és kijönnek megnézni... Akkor waznap beállítom, elõtte meg ujrateszem a windowds, rra hivatkozva h megtámadta egy virus, de elsõ dolgom az volt h beálíltottam😄
annyit írtak hogy sorsolás után írnak egy levelet a nyertesek listájára mutató linkkel
szerintem fölösleges kezdõlapnak beállítani 😊
LG - RZ 42PC1R
106 cm képátlós, HD Ready
PLAZMA TV
Kérdésem: ugye be kell firefoxbya állítani kezdõlapnka a startlapot... nos ezt õk tudják ellenõrizni, hogy most mi a kezdõlapom?
És azt is látom milyen gusztustalanul hazudva csalogatja az embereket néhány centért.Amit mellesleg az egyéb közismert internetes pénzkeresési módokhoz hasonlóan(itt is van róla topik) a büdös életben nem kap meg.
"Az egyik isremõsöm már meg is kapta az érte járóját." ezzel a mondatoddal felfedted magad, gondolom a "mid=831660" a link végén az egyedi ügynök számod
és mégis ebbõl mennyi pénz jött be neked?
ismerõsöd tudna egy fényképet linkelni ide a fórumba?
http://notebook.GustoNetwork.com/index.php?mid=831660
Ha a fenti címen regisztráljátok magatokat, és eztkövetõen
elkülditek azt legalább 18 ismerõsötöknek, akkor kaptok
1db
ACER TRAVEL NOTEBOOK-ot
Nem átverés!!!!!!!!!
A linken minden rajtavan! De csak akkor adnak gépet, ha tényleg regisztrálsz!
Adatbázisépítésbe kezdtek és megér nekik 1 db notebook-ot.
Az egyik isremõsöm már meg is kapta az érte járóját.
Itt a regisztrálási lehetõség(ingyen):
(kicsit le van terhelve a szerverük ezért lehet,hogy
elsõnek nem jön be)
Kattints ide (lépj be erre az oldalra):
http://notebook.GustoNetwork.com/index.php?mid=831660
Elõször nekem is kétségeim voltak, de miután
rákattintottam
a linkre, az már biztatóbb volt és regisztráltam!
Veszteni valóm nekem sincs és nektek sincs!