Nyereményjáték - nem átverés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
persze a nyeremény átadásánál letesztelnek de annyira végignyomod a pályát úgyis, max azt mondod hogy izgulsz
amugy sztetek van egyáltalán valami esély a nyerésre?😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
amúgy flasht és az internetes adatmozgást is lehet hackelni elvileg, csak én sem szórakozok vele annyit
bár majd még megnézem laptopon hogyan tudom vinni a labdát.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
én annó az x! speed-et próbáltam
plusz az is elõny lehet ha nagyítod a képet, vagy kisebb felbontáson játszol
amúgy hanyadik helyen állsz jelenleg? én 2769. mondjuk csak kostólgatom, de örülök ha 1000-en belül leszek, persze cheat nélkül
kiváncsi vagyok hányan kapcsolódnak bele még innen sg-rõl
a másik ha billentyûzetes egér emulátort raksz fel, tehát nem kell bénázni az egérrel, hanem billentyûzettel játszhatod a játékot, így pontosabban tudod irányítani
emeltek a téten, már laptop és filmes ipod a nyeremény
a nyereményjáték 2007. október 24-én 12.00-tól 2007. november 23-án 12.00-ig tart
aki nem ismerné: egy pöttyöt kell irányítani a flashes pályákon
érdemes rajta indulni mert nem annyira nehéz, persze a kiskapukat most is sokan fogják használni gondolom...

most már azért van pár. de ezt az oldalt nem hiszem h sokat látogatnám😄
ha sg-re tudsz írni akkor máshova is, a Vaan figura csak rád vár!
4. A játék lezárása után minimum 40 db fórum hozzászólásodnak kell lennie
veszett ügy😞
Információ a szavazásról:
Nefelejtsétek hogy megkell erõsiteni a szavazatot amit emailben kaptok! Nem érdemes a játékra csinálni email címeket, mert azokat sem fogadják el, mivel ellenõrzik és ami a játék ideje alatt készül azt levonják a szavazatokból! A megadott e-mail címre nem jön késöbb semmiféle levélszemét, úgyhogy nyugodtan lehet szavazni.
Köszönöm a segítséget Szavazás itt
Számítógépét működtesse elektromos árammal.
június 28., azaz csütörtök éjfélig
naponta 6 telót lehet nyerni.
bár ez igy elég furcsa, gondolom 1 nap kisorsolnak 6 kódot, és ha azt beküldi valaki akkor nyert. de mi van ha senki se küldi be a nyertes kódot?
Most megnyerheted a 3 db CD egyikét!!
Nem kell mást tenned, mint helyesen kitölteni ezt a kvízt
határidõ: 2007.07.01. 23:59
Ha szeretnél egyszerûen nyerni!
ha 50-iként regizel
szerintem az évet elírták mert most reklámozták
A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.
megnyerheti a 10 db egyikét Mandy Moore weboldalán

A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.
amúgy 700x765=535500 lehetõség van, szerintem ennél több az msn felhaszbnálók tábora szóval... áá nem tudom, de jó lenne nyerni valamit
írva is van a sugójába, ha az ember ráérõs, és szerezni akar egy wiit, akkor kezden neki sorba mindenrre ráklikkelgetni, egyszer csak eléri a nyertes pontot😄DD
leguabbat leszedet msnhez, és egy sárga harang az ikonja a programban.
persze nem szó szerint képpontok, egy "képpont" kb fél centis hosszúságúak. akinek nagyobb monitora van, kisebber állítsa a felbontást, és könyebb manõverezni az egérrel😄
Az Aréna 2000 Kiadó tizenegy kritérium alapján megválasztotta a világ legjobb futballistáit 2006-ban. Ezt a válogatást most megnyerheted, ha május 28. 23:59-ig sorsjegyet váltasz! A sorsjegyet váltók között két TOP 50 könyvet sorsolunk ki.