Nyereményjáték - nem átverés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
is it okay if i think its lame to dance?
csak én érzem kicsit bundaszagúnak?
rakatkijelölés volt, és mintha olyasmi lett volna, hogy igy közvetlen nem fogják kiirni hanem neked kell rájönnöd...pfff
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
van egy oldal, ahol a regért polót küldenek, de nem emlékszem mi volt a cím, megkeresem ha tudom
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
pólót lehet nyerni puzzle kirakásával és sázmolással
csak internet explorerben
nm árulom el hmelyik😛 direkt álnéven regeltem😄
elsõ helyezett hova rakhatta a linket?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ha plazmatv kell akkor majd gyûjtök rá
más oldalakon pedig ha cd-t, koncert jegyet bármit nyerek az elég, és legalább ott nincsen bunda, a kis nyeremény miatt
Winive dolog arra van hogy begyûjtenek több százezer email címet, utána pedig eladják spammereknek
meg az is fasság, hogy leglaább 19 embert hivj meg hogy 5 játékkal jászhatsz egyszerer...
Kviz
5 páros jegyet sorsolunk ki a Techno Session partyra, Studio Budapest, február 8.
Beküldési határidõ: február 1. éjfél
NYereményjáték
A játék elõzõ fordulója véget ért!
Ne búslakodj, a következõ forduló ekkor indul:
2008. január 20. vasárnap 17:00
http://www.winive.hu/index.php?referer=20529
Ügyesek legyetek!😊
az ilyeneknél akkor kell megadni ha nyertem, vagy ha nyereményjáték feltétele hogy kiküldenek reklámot
itt szponzor küldi el a nyereményt, winive mindek gyûjti a címeket? <#banplz>#banplz>
1. A játék végét egy email üzenetben jelezzük a Nyertesnek (Eredmény email) és a Szponzornak (PGA Értesítõ)
2. Ezek után a Szponzor visszaigazolja a játékot majd megkapja a Nyertes adatait melyek a regisztrációhoz, szállításhoz és/vagy kapcsolatfelvételhez szükséges.
3. Ezzel párhuzamosan a Nyertesnek emailben (Értesítõ email) megküldjük a Szponzor elérhetõségét és a nyeremény pontos leírását.
4. Végezetül a Szponzor visszaigazolja Nyertesnek a foglalást (hotel, étterem) vagy elküldi a nyereményt (jegy,termék, repülõjegy (voucher)) a Nyertes szállítási címére.
A nyerménytárgyak listája napi szinten bõvül és aki regisztrál, az is szavazhat arról, hogy mi kerüljön még be. Könyvtõl az autóig minden lesz, de már most is van laptop, gps stb. NEM KAMU!
és válaszd ki a sok ajándék közül,
hogy melyiket szeretnéd megnyerni! Tényleg mûködik!!!
2008. január 25-ig