Nyereményjáték - nem átverés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄
Végül is síkképernyõs, nem áll ki belõle a hátán egy két méter hosszú részecskegyorsító😄😄😄
johngoku
van egy trükk: el kell fordítani a tévét, és akkor máris befér az ajtón😉

Azért annyara nem angy az atv, de tényleg elég nagy, pont jó😊
Én is egy ilyenen szeretném nézni az olimpiát, de ha nem nyerek, akkor csak õsszel veszek magamnak egyet, de akkor mindenképp.
hogyha a tv-s re gondolsz azt még nem, a sorsolás majd augustus 6án lesz, gondolom azért, hogy az olimpiát már azon tudd nézni otthon:-) mondjuk amekkora tv ,korábban kéne, mert lehet, hogy a mérete miatt még falat is kell bontani😄
akyyy
nem megnyerték?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

www.lg.hu -n mobilt lehet nyerni

Hehh, épp msot néztem egy másik fórumot, és pont errõl megy a vita, vagyis pontosabban ezt az oldalt olvastam ott is, épp nézem, de nem látom nagyon a rációt. Lényegében hozzádvágnak egy TV-t?
Kovács István pesti lakos vagy John Doe amerikai lakos fog nyerni! xD

akyyy
sztem ez bunda, átverés, és majd egy pesti, szokásos nevû nõ fog "nyerni" (pl kovács, szabó, etc)

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Ja nem nagy kihívás de ha esetleg nem tudja akkor segítettem volna neki😄
Innen tudta, itt a többi válasz is 😛 (Barominagy kihívás)
--válaszok--
Én most fogok tévét venni, így pont jókor találtam meg ezt az oldalt, és még lehet, hogy meg is nyerem, és akkor nem kell megvennem😊
Az lesz az😄😄 A többit is tudod?
az elsõ válasz 1,9 m volt ugye?

oh köszi..mondjuk jól is jött a technikai segítség az oldalon, mert magamtól nembiztos h vágtam volna a válaszokat. Igazából ez a jó ebben az oldalban igy átfutva, hogy van tanácsadás.ez ritka
Nem számítottam ilyen gyors érdeklõdésre😄 Szóval itt kell válaszolni 3 kérdésre, ezekhez segítséget is találsz az oldalon😉 http://plazmaakcio.hu
mondjad csaszi21....ugyis jön nemsoká a HD olimpia
Találtam én is egy hasonló nyereményjátékot😊 Szintén LCD Tv-t lehet nyerni és itt 3 kérdésre kell válaszolni😄 ha ha van rá érdeklõdõ akkor megmondom hogy hol😄
Ne is mondd, már úgy várom! Bár TVnk nincs, csak egyik ismerõséknek ,de majd nyerünk!😄 Abból egyet sorsolnak?
Lg-t 118 cm képátlóval..szóval azon már szurkolhatunk az olimpián, mintha ottlennénk
kasokaa
Hát igen a HD tv nem annyira nagyon szar... Itt milyet lehet nyerni?

johngoku
gondolj bele, hogy a magyarok mennyien állnának sorba, ha ingyen osztogatnák, mint itt a nyereményjátékban...

HD TV-k gecijók. Már bocs a szóhasználatért!!! Most láttam egyet, és állat! Fõleg, ha digitv-vel nézed, ami meg simán megéri, mert tök olcsó. HA meg nyerhet az ember, akkor nincs értelme szarozni, tolni kell ezerrel a játékot!😄 iPod tpouch az mondjuk annyira már ne mjön be, de ne mesne rosszul persze😛
kasokaa

mennyit álltak sorban egy ij iPod touch-ert az amcsik

katakpult
Ott se lõnének le, megõlne a szmog😄 Sok futó lemondta az olimpiát, mert nem voltak hajlandóak futni ebben a szmogban.

Csak a HD!!! Mostanában elég sok HD filmet nézek és jobb mint ha ott lennék, csak igy nem lõnek le😉
katakpult
Áhh, az élõkép nem lesz annyira kellemes a szmog miatt. Jobb a HD 😄 Én majd elleszek egy pubban, csak plazma legyen.

analfa
remélhetõleg én is fullhd-ban fogom már nézni az olimpiát, vagyis jobb felbontásban, ugyanis már meg van a repülõjegyem😊

kicsikacsa23
lámláma vagy! vuháhá
le fog járni nemsokára ez a játék, én tudom, úgyh kapjátok össze magatokat srácok!

is it okay if i think its lame to dance?

katakpult
Annyira nem mozgat, asszonynak kell nem nekem 😄 Ez van láma vagyok.

kasokaa
amugy az uj verzió sokkal többet tud..és olcsóbb is lesz elvileg

kasokaa
csak utána kelltt nézni, hogy lásd benne van a WIFI😊

katakpult
Közben valaki felvilágosított, hogy bizony van benne wi-fi. Hát, okos kis ketyere.

7up-on azt hiszem olimpiáig nem lesz kisorsolva a tv csak az ipodok😞
kasokaa
Istenem de megnyerném így olimpia elõtt azt a HD TV-t, azt már úgyis HD adásban sugározza az MTV.

Na toljátok a 7upos nyeremény játékot?? én most csináltam meg életem legjobb táncos videóját vele!
katakpult
Ebben van wi-fi? Mert nézegettem képeket, és volt egy youtube-s ikon.

Egy kvízt kell kitoltened és akkor részt veszel a sorsoláson😉
katakpult
Tyûû hát elég borsos ára van ahogy néztem. De neki elég egy 8GB os is bõven 😊

Milyen tré emberek nyernek már😄 Nemis csak vicc volt!😄 Én nyerhetek? Nyerni akarok! Mit csináljak???
Bezony ám!! Elég sokmindent tudsz vele helyettesíteni. Nekem is már régóta egy ilyenre fáj a fogam. Ezzel a játékkal is már játszottam de még nem jártam de szerencsével😞 Még szerencsére van lehetõségem.
katakpult
Értem, köszi. Csak azért kérdeztem, mert asszony nyaggat már egy ideje egy ilyenért. És õ azt mondta, hogy minden cuccmák elfutogat rajta.

masika
NAgyon sok extra lehetõség van az alap programokon kívül, még a játékok is szépen futnak rajta!.De egyelõre csak az ap store érhetõ el, iPod Touch-ra és iPhone software-ekre építve.

katakpult
Ha már kidobta a keresõ az i-pod touchot ide, valaki meg tudja nekem mondani, hogy mennek e ezen különbözõ progik? Videó player stb

johngoku
Nem hangzik rosszul, köszi, de azért lehetne egy kicsit több nyeremény.

masika
vagyis táncos videjókat lehet készíteni, anyira megörültem a nyeremény játéknak h hirtelen elfelejtettem gondolkodni , meg írni ! 😄

masika
De jo! azt hittem eddig hogy ezen az oldaon csak táncos videókat lehet nyerni! amugy ez az ipod touch nagyon jo, ezért tuti fogok játszani. !😄

ipod touchot meg Lg full Hd 118 cm tc-t nyerhetsz pár perc alatt! .
agusztus 31 lehet nyerni a 7uppal 118 cm lcd full hd tv-t és ipod touchokat! nagyon joo!
mentopes
mahalo: hát 10 a minimum, annál kevesebbel nem is indíthatsz ha jól tudom mivel egy 10es nescafé csomagban 10 bab van. De 50 felett már ûberpró vagy 😊