Nyereményjáték - nem átverés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄
Végül is síkképernyõs, nem áll ki belõle a hátán egy két méter hosszú részecskegyorsító😄😄😄
Végül is síkképernyõs, nem áll ki belõle a hátán egy két méter hosszú részecskegyorsító😄😄😄
Azért annyara nem angy az atv, de tényleg elég nagy, pont jó😊
Én is egy ilyenen szeretném nézni az olimpiát, de ha nem nyerek, akkor csak õsszel veszek magamnak egyet, de akkor mindenképp.
Én is egy ilyenen szeretném nézni az olimpiát, de ha nem nyerek, akkor csak õsszel veszek magamnak egyet, de akkor mindenképp.
hogyha a tv-s re gondolsz azt még nem, a sorsolás majd augustus 6án lesz, gondolom azért, hogy az olimpiát már azon tudd nézni otthon:-) mondjuk amekkora tv ,korábban kéne, mert lehet, hogy a mérete miatt még falat is kell bontani😄
nem megnyerték?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
www.lg.hu -n mobilt lehet nyerni
Hehh, épp msot néztem egy másik fórumot, és pont errõl megy a vita, vagyis pontosabban ezt az oldalt olvastam ott is, épp nézem, de nem látom nagyon a rációt. Lényegében hozzádvágnak egy TV-t?
Kovács István pesti lakos vagy John Doe amerikai lakos fog nyerni! xD
sztem ez bunda, átverés, és majd egy pesti, szokásos nevû nõ fog "nyerni" (pl kovács, szabó, etc)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ja nem nagy kihívás de ha esetleg nem tudja akkor segítettem volna neki😄
Innen tudta, itt a többi válasz is 😛 (Barominagy kihívás)
--válaszok--
--válaszok--
Én most fogok tévét venni, így pont jókor találtam meg ezt az oldalt, és még lehet, hogy meg is nyerem, és akkor nem kell megvennem😊
Az lesz az😄😄 A többit is tudod?
az elsõ válasz 1,9 m volt ugye?
oh köszi..mondjuk jól is jött a technikai segítség az oldalon, mert magamtól nembiztos h vágtam volna a válaszokat. Igazából ez a jó ebben az oldalban igy átfutva, hogy van tanácsadás.ez ritka
Nem számítottam ilyen gyors érdeklõdésre😄 Szóval itt kell válaszolni 3 kérdésre, ezekhez segítséget is találsz az oldalon😉 http://plazmaakcio.hu
mondjad csaszi21....ugyis jön nemsoká a HD olimpia
Találtam én is egy hasonló nyereményjátékot😊 Szintén LCD Tv-t lehet nyerni és itt 3 kérdésre kell válaszolni😄 ha ha van rá érdeklõdõ akkor megmondom hogy hol😄
Ne is mondd, már úgy várom! Bár TVnk nincs, csak egyik ismerõséknek ,de majd nyerünk!😄 Abból egyet sorsolnak?
Lg-t 118 cm képátlóval..szóval azon már szurkolhatunk az olimpián, mintha ottlennénk
gondolj bele, hogy a magyarok mennyien állnának sorba, ha ingyen osztogatnák, mint itt a nyereményjátékban...
HD TV-k gecijók. Már bocs a szóhasználatért!!! Most láttam egyet, és állat! Fõleg, ha digitv-vel nézed, ami meg simán megéri, mert tök olcsó. HA meg nyerhet az ember, akkor nincs értelme szarozni, tolni kell ezerrel a játékot!😄 iPod tpouch az mondjuk annyira már ne mjön be, de ne mesne rosszul persze😛
Ott se lõnének le, megõlne a szmog😄 Sok futó lemondta az olimpiát, mert nem voltak hajlandóak futni ebben a szmogban.
Csak a HD!!! Mostanában elég sok HD filmet nézek és jobb mint ha ott lennék, csak igy nem lõnek le😉
Áhh, az élõkép nem lesz annyira kellemes a szmog miatt. Jobb a HD 😄 Én majd elleszek egy pubban, csak plazma legyen.
remélhetõleg én is fullhd-ban fogom már nézni az olimpiát, vagyis jobb felbontásban, ugyanis már meg van a repülõjegyem😊
lámláma vagy! vuháhá
le fog járni nemsokára ez a játék, én tudom, úgyh kapjátok össze magatokat srácok!
le fog járni nemsokára ez a játék, én tudom, úgyh kapjátok össze magatokat srácok!
is it okay if i think its lame to dance?
7up-on azt hiszem olimpiáig nem lesz kisorsolva a tv csak az ipodok😞
Istenem de megnyerném így olimpia elõtt azt a HD TV-t, azt már úgyis HD adásban sugározza az MTV.
Na toljátok a 7upos nyeremény játékot?? én most csináltam meg életem legjobb táncos videóját vele!
Egy kvízt kell kitoltened és akkor részt veszel a sorsoláson😉
Milyen tré emberek nyernek már😄 Nemis csak vicc volt!😄 Én nyerhetek? Nyerni akarok! Mit csináljak???
Bezony ám!! Elég sokmindent tudsz vele helyettesíteni. Nekem is már régóta egy ilyenre fáj a fogam. Ezzel a játékkal is már játszottam de még nem jártam de szerencsével😞 Még szerencsére van lehetõségem.
Értem, köszi. Csak azért kérdeztem, mert asszony nyaggat már egy ideje egy ilyenért. És õ azt mondta, hogy minden cuccmák elfutogat rajta.
NAgyon sok extra lehetõség van az alap programokon kívül, még a játékok is szépen futnak rajta!.De egyelõre csak az ap store érhetõ el, iPod Touch-ra és iPhone software-ekre építve.
Ha már kidobta a keresõ az i-pod touchot ide, valaki meg tudja nekem mondani, hogy mennek e ezen különbözõ progik? Videó player stb
vagyis táncos videjókat lehet készíteni, anyira megörültem a nyeremény játéknak h hirtelen elfelejtettem gondolkodni , meg írni ! 😄
De jo! azt hittem eddig hogy ezen az oldaon csak táncos videókat lehet nyerni! amugy ez az ipod touch nagyon jo, ezért tuti fogok játszani. !😄
ipod touchot meg Lg full Hd 118 cm tc-t nyerhetsz pár perc alatt! .
agusztus 31 lehet nyerni a 7uppal 118 cm lcd full hd tv-t és ipod touchokat! nagyon joo!