Nyereményjáték - nem átverés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó de 59996...ember! Az még egy év alatt is sok😊 Mondjuk ki tudja...!
tiko77
Viszont van is rá idõd mert ha jól olvastam 1 év a lefutási ideje.

ó, utálom a hétfőt

A lakás megéri csak még nagyon sokan kell hogy regisztráljanak. Amúgy mire ennyi ember regisztrál az nem kis idõ...😞 Sajnos...
Tök igazad van, a lakást én sem adnám el, viszont az autóra lehet, hogy nem lenne szükségem. Igaz hogy sokkal kényelmesebb mint a BKV, de marna az ideg, ha a dugóban kellene órákat ülnöm. Azon túladnék amint lehet.
A wellness hétvégén viszont szívesen kényeztettetném magam 😊
kicsikacsa23
Én nem is váltanám arra, csak gondolj bele, megkapod a lakást siófokon, akkor azt ki is adhatod, és utána jön a pénz erõteljesen. És még mehetsz is nyaralni bármikor, szóval elég korrekt ajánlat. És mindezt egy 1000-esért.

is it okay if i think its lame to dance?

ja, sajna tudom.
Jaa, hát a pénznek mindenki szokott örülni, de a nyereményjátékoknál szinte mindig kikötik, hogy a nyeremény pénzre nem váltható 😊
ezt úgy értettem h a pénznek jobban örülnék mint valamilyen terméknek. de az is igaz h itt tényleg lehet nyerni hasznos termékeket is!
Miféle pénznyeremény? Azt hol láttad? 😊
az 1000es tényleg nem sok de a pénznyeremény jobb lenne 😛
Ez tényleg jó ötlet! Mármint szólni minden ismerõsnek, hogy regisztráljon, mert így legalább elindul a sorsolás. Viszont, ahogy olvasgattam a játékszabályt, ott az van, hogy elég ha csak a 80%-a regisztrál a kiírt számnak, és akkor is lesz sorsolás.
kicsikacsa23
Mondjuk ez jogos, nem hal bele az ember egy 1000-esbe. Az iphone-ra meg már regeltem, az csak meglesz, nem tudom, nyomatni fogom mindenkinek, h regeljenek, úgysem lesz kevesebb esélyem, de legalább elindul a sorsolás😛

is it okay if i think its lame to dance?

Az biztos, hogy rá megy a gatyája. Így van megcsinálva, hogy nehogy egy ember regisztrálja be magát minden helyre, mert az nem éri meg senkinek. Viszont az árhoz képest mondjuk 1000 ft-ért egy lakás simán megéri. És ha belegondolsz, akkor az 1000 ft nem is olyan sok. Két doboz cigi. Aki nem cigizik, az is biztos költ hülyeségre 😊
csak arra a gatyád is rámehet, ha te küldöd be az összes smst. 😛
Az Ootz.org az elsõ magyar fejlesztésû "Játssz és Nyerj!" weboldal. A regisztráció után naponta kapsz INGYEN játéklehetõségeket és az összegyûjtött, nyert pontjaidat az oldal saját bolt részlegében ajándék tárgyakra válthatod! Érdemes naponta játszani, hogy minél több pontot szerezz! Lehetõséged van extra játékok szerzésére és részt vehetsz értékes tombola nyeremény húzásokon is! Regisztrálj, játssz és nyerj!

szerintem nem! Lehet hogy akkor te leszel az egyedüli nyertes! De engedik a többszörit.
akyyy
ha több sms-t küldök, nagyobb az esély nyerni?😄 sztem itt bukik a dolog.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Ahhaaammm, értem, csak én már nagyon rég elõfizetéses vagyok, úgyhogy ez eszembe sem jutott.

mert manapság nem mindenkinek van annyi pénz a kártyáján hogy el tudjon küldeni 1000Ft-os sms-t de a bankkártyáján meg elõfordulhat!
Ezt most nem értem. Jobban megéri bankkártyáról fizetni? Bár én egyelõre az ingyenreg, ingyen iPhone verziót próbáltam csak.

Miért éri meg jobban?
jó ha az arányait veszed akkor megéri de mivel nem csak sms-es regisztráció van hanem van bankkártyás is sokkal jobban megéri
Mármint 'jelentkezni' rá
Fõleg hogy az iPhone pont ingyen van 😄
Hát arányilag ha azt veszed nem annyira rossz! Lottón mekkora az esélyed hogy nyerj? Kicsi! itt picivel több! próbát megér nem? Szerinted melyik cucc éri meg?
nem, beetetés képpen lehet ingyen is egy Iphone-ra "szavazni" csak hát 1:9999-hez hogy megnyered 😄 😄 😄 nem túl jó esély 😊
Nem rossz nem rossz. Arányaiba véve elég jól lehet nyerni, de ez csak SMS- reges?
Találtam én is egy nyereményjátékot!
Ha érdekel valakit akkor csekkolja le: Kvíz
tök jók ezek a nyeremények.. esküszöm ha nyerek kit kat-et, küldök nektek is. egy rakat pénzt spórolnék..
giffon
Csoki és pénzimádóknak: www.gepszunet.hu
Ha vannak jó ötleteitek,azt is küldjétek be!Plusz társulok poénos videók elkészítéséhez:xD

Recept és vendéglátóhely gyûjtõ pontverseny, és kreatív receptverseny.
2 nyeremény is gazdára talál.
http://www.gasztrokalandor.hu
Sok sikert a játékhoz!
http://www.hotelarboretumtar.hu/partner/feliratkozas.php?szp_id=1231
A hirlevélre feliratkozok wellnes hétvégét nyerhetnek
akyyy
légyszi szavazzatok a videómra, aláirásomba a link😄 köszi😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

várhatóan...

Bár, azon a bulin amit nyersz és te tartod,nem hinném, hogy lennének kidobók. Szóval ott elengedheted magad... Másnap úgyis jönnek a beszervezett takarítók.
akkor valószínûleg kitessékelnek, de honnan ne tennék? ez logikus.

Hát szerintem nem túl pozitív ha véletlen a kis Vuk kiikerül a tánctér közepére...😄
mit értesz kirívó alatt? aha belerúgsz az emberekbe és felborítasz mindent, akkor valószínûleg felszólítanak a távozásra! de nem hiszem hogy nagyon balhéznának mert gondolom teli lesz a hely fotósokkal, és azért az eléggé kompromitáló lenne a számukra...
meg hát ez egy vip buli, ahova jegyet lehet nyerni és csak úgy juthatsz be, miért szivatnának utána?

Gondolom, ha nagyon kirívó a viselkedésed, akkor azért szólnak, hogy ejnye bejnye! Vagy nem?
de ez errõl szól. mármint nem arról hogy kivágnak a kidobók, hanem arról hogy õk is ott lesznek hogy "minél" többen menjenek... nincs ebben semmi rossz, csak nem õk vonzanak.

Szerintem, ha elmész egy ilyen celebes buliba, elõbb vágnak ki a kidobók minthogy károkat okozz😄
igazából itt is csak annyit tudok mondani, hogy még mindig megrendíti a lelki világomat ez a nagy "celebelés", de egy saját házibulit kifizettetni velük, na az jó lenne!
bár arra kíváncsi lennék hogy az okozott károkért is állják-e a cehhet?!

hát, ettõl azért nem félek. õ a szponzoroktól meg innen onnan nagyon szexi rucit kap ingyen, én azért sajnos nem.
😄 jaja, még tippeket is szedhetsz a honlapról 😊 Csak aztán vigyázz hogy nehogy véletlenül összeöltözzetek Zimány Lindával 😊
😄 de édes vagy. oké, ha meg én nyerek, én viszlek el!!!😄😉 ha bejutnék, annyi képet készítenék a celebekrõl!!
ha 24-én kisorsolnak, még lesz idõm bõven ruhát venni rá..😊
basszus.. tényleg mág ip kell hozzá... én riasztom a haverokat akkor...köszi az ötletet 😊 ha nyerek elviszlek 😉
ja, csak más IP cím kell. sebaj, szóltam egy csomó barátomnak.. ha nyernek meg alap h elvisznek, hisz én voltam az ötletgazda..😄
még 4 nap... 😞 addig még belefér pár reg 😉
én már játszottam rajta, pár nap és kiderül..😊
😄 Najó... szívesen szemügyre venném õket is 😄 hisz én is csak ember vagyok 😄