Jelentõs változtatások várhatók az Internet Explorerben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mi olyat tud a sexploder, ami miatt olyan nagyon szeretni kellene?"
én nem mondtam, hogy szeressük, csak azt, hogy nem hulladék
én nem mondtam, hogy szeressük, csak azt, hogy nem hulladék
Nono! Ha valaki ingyen mondana egy új kódot a riasztódhoz (kicserélné a zárbetétedet, stb.), élnél az ajánlattal? Mi olyat tud a sexploder, ami miatt olyan nagyon szeretni kellene?
Tovabba:
Charles Simonyi, a Microsoft szoftverfejlesztésének vezetõje (Elte-n, Bme-n tanitottot, tobeekozott o alkotta meg az u.nevezett programozasi konvenciok egy fontos reszet: http://web.umr.edu/~cpp/common/hungarian.html.
Vagy: Kemény János György (BASIC programnyel)
De rengeteg tudos van aki vezeto poziciot tolt be az ms-nel de mellette tanit, vagy tanitott kulonbozo nagy nevu egyetemeken, akar szamitastechnikaval, akar mas temaban (es most nem szociologiara gondolok).
MS eddig csak szart adott ki? - naaaa... ezt el se kezdjuk.
Ez az ellop vagy megvesz pedig... brr, miert vagy(tok) ilyen beszukultek, uristen.
Charles Simonyi, a Microsoft szoftverfejlesztésének vezetõje (Elte-n, Bme-n tanitottot, tobeekozott o alkotta meg az u.nevezett programozasi konvenciok egy fontos reszet: http://web.umr.edu/~cpp/common/hungarian.html.
Vagy: Kemény János György (BASIC programnyel)
De rengeteg tudos van aki vezeto poziciot tolt be az ms-nel de mellette tanit, vagy tanitott kulonbozo nagy nevu egyetemeken, akar szamitastechnikaval, akar mas temaban (es most nem szociologiara gondolok).
MS eddig csak szart adott ki? - naaaa... ezt el se kezdjuk.
Ez az ellop vagy megvesz pedig... brr, miert vagy(tok) ilyen beszukultek, uristen.
caddie
Nehéz ezt mondanom, de ezúttal nem valószínû a lopás. Ha te csinálnál böngészõt, te is feltalálnád a szóbanforgó dolgokat, aztán jönne Legolás és perelne, mert õ már kitalált valami hasonlót valami egészen más feladathoz, ám azon nyomban nem volt rest jó tágan levédetni. Most a MS szopott be, meg mindenki, aki ilyeneket csinál.
Optimalizálni csakis W3C szabványra szabad.
Optimalizálni csakis W3C szabványra szabad.
Nem tudjuk mi fog valtozni benne, lehet semmilyen hatassal nem lesz a mai weblapok nagy reszere (foleg h tenyleg ilyen active-x-s dolgok fognak modosulni).
Miert hiszi mindenki azt, hogy msnel tok hulyek dolgoznak, meg hogy csak lopnak... pedig magyarorszag (hasonloan tobb mas orszaghoz) informatikai kremje (gondolok itt neves tudoskokra - akik pl: elte-n, bme-n tanitanak) nem egy az ms-nel is vezeto funkciot toltott/tolt be...
Miert hiszi mindenki azt, hogy msnel tok hulyek dolgoznak, meg hogy csak lopnak... pedig magyarorszag (hasonloan tobb mas orszaghoz) informatikai kremje (gondolok itt neves tudoskokra - akik pl: elte-n, bme-n tanitanak) nem egy az ms-nel is vezeto funkciot toltott/tolt be...
caddie
Az utobbi 15 evben a kovetkezo szoftvereket vettem meg, vagyis osszesen ennyi a jogtiszta:
Counter-Strike: 3500 Ft (egy ev jatek utan ennyit megert) 2xDAoC: 2x9500 Ft (csak jogtisztan lehet jatszani) 2xSI: 2x5000 Ft (DAoC kiegeszito)
Minek fizessek azert amiert nem muszaly? A magyar fizetesek is ezt a peldat kovetik: csak eppen arra jok hogy ne haljon ehen az ember. Kivetel a kulfoldi erdekeltsegu cegek, meg a politikusok illetve ezek klienturaja. De ez utobbiak az allamtol lopjak a penzt.
Counter-Strike: 3500 Ft (egy ev jatek utan ennyit megert) 2xDAoC: 2x9500 Ft (csak jogtisztan lehet jatszani) 2xSI: 2x5000 Ft (DAoC kiegeszito)
Minek fizessek azert amiert nem muszaly? A magyar fizetesek is ezt a peldat kovetik: csak eppen arra jok hogy ne haljon ehen az ember. Kivetel a kulfoldi erdekeltsegu cegek, meg a politikusok illetve ezek klienturaja. De ez utobbiak az allamtol lopjak a penzt.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Beágyazott kisalkalmazások, scriptletek (ActiveX), mozgó imagemapok. Ezek terén várhatók a változások.
http://www.eolas.com/zmapress.htm
http://www.eolas.com/zmapress.htm
Jó lett volna tudni, hogy pontosan mik is azok, amik ezek után kimaradnak az IE-bõl, de sajnos csak annyi derül ki a cikkbõl, hogy valami kimarad. Persze az legalább négyszer... 😛
jó
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
ezután csak a nagyvállalatok fognak jogtiszták maradni aki teheti az még az IE-t is copyzni fogja...szánalmasak ezek az amcsik
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
ez is egy kiváló ok, hogy mindenki ellátogasson ide:
petition.eurolinux.org
és aláírja a szoftver szabadalmak eu-beli bevezetését ellenzõ petíciót!
petition.eurolinux.org
és aláírja a szoftver szabadalmak eu-beli bevezetését ellenzõ petíciót!
zippo: biztos, hogy nem fiettél érte? úgy értem, ha jogtiszta windózod van ,biztos hogy fizettél érte, hisz bele van kalkulálva az árába.
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
zippo: biztos, hogy nem fiettél érte? úgy értem, ha jogtiszta windózod van ,biztos hogy fizettél érte, hisz bele van kalkulálva az árába.
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"