47
-
#47 "Mi olyat tud a sexploder, ami miatt olyan nagyon szeretni kellene?"
én nem mondtam, hogy szeressük, csak azt, hogy nem hulladék -
#46 Nono! Ha valaki ingyen mondana egy új kódot a riasztódhoz (kicserélné a zárbetétedet, stb.), élnél az ajánlattal? Mi olyat tud a sexploder, ami miatt olyan nagyon szeretni kellene? -
#45 Látom te is felfogtad miről beszélt...
Te még soha semmit nem gépeltél el? -
#41 Tovabba:
Charles Simonyi, a Microsoft szoftverfejlesztésének vezetõje (Elte-n, Bme-n tanitottot, tobeekozott o alkotta meg az u.nevezett programozasi konvenciok egy fontos reszet: http://web.umr.edu/~cpp/common/hungarian.html.
Vagy: Kemény János György (BASIC programnyel)
De rengeteg tudos van aki vezeto poziciot tolt be az ms-nel de mellette tanit, vagy tanitott kulonbozo nagy nevu egyetemeken, akar szamitastechnikaval, akar mas temaban (es most nem szociologiara gondolok).
MS eddig csak szart adott ki? - naaaa... ezt el se kezdjuk.
Ez az ellop vagy megvesz pedig... brr, miert vagy(tok) ilyen beszukultek, uristen.
-
#40 azért nem hulladék, nézve azt is, hogy ingyenes -
#38 háááááát.....szükség is van rá -
#31 Nehéz ezt mondanom, de ezúttal nem valószínû a lopás. Ha te csinálnál böngészõt, te is feltalálnád a szóbanforgó dolgokat, aztán jönne Legolás és perelne, mert õ már kitalált valami hasonlót valami egészen más feladathoz, ám azon nyomban nem volt rest jó tágan levédetni. Most a MS szopott be, meg mindenki, aki ilyeneket csinál.
Optimalizálni csakis W3C szabványra szabad. -
#30 Nem tudjuk mi fog valtozni benne, lehet semmilyen hatassal nem lesz a mai weblapok nagy reszere (foleg h tenyleg ilyen active-x-s dolgok fognak modosulni).
Miert hiszi mindenki azt, hogy msnel tok hulyek dolgoznak, meg hogy csak lopnak... pedig magyarorszag (hasonloan tobb mas orszaghoz) informatikai kremje (gondolok itt neves tudoskokra - akik pl: elte-n, bme-n tanitanak) nem egy az ms-nel is vezeto funkciot toltott/tolt be... -
#24 Az utobbi 15 evben a kovetkezo szoftvereket vettem meg, vagyis osszesen ennyi a jogtiszta:
Counter-Strike: 3500 Ft (egy ev jatek utan ennyit megert) 2xDAoC: 2x9500 Ft (csak jogtisztan lehet jatszani) 2xSI: 2x5000 Ft (DAoC kiegeszito)
Minek fizessek azert amiert nem muszaly? A magyar fizetesek is ezt a peldat kovetik: csak eppen arra jok hogy ne haljon ehen az ember. Kivetel a kulfoldi erdekeltsegu cegek, meg a politikusok illetve ezek klienturaja. De ez utobbiak az allamtol lopjak a penzt. -
#23 Beágyazott kisalkalmazások, scriptletek (ActiveX), mozgó imagemapok. Ezek terén várhatók a változások.
http://www.eolas.com/zmapress.htm -
#22 Ezentúl az IEt is külön cédéről kell majd felrakni :/
Miért kellene felrakni? %-) -
#21 Jó lett volna tudni, hogy pontosan mik is azok, amik ezek után kimaradnak az IE-ből, de sajnos csak annyi derül ki a cikkből, hogy valami kimarad. Persze az legalább négyszer... :P -
#20 kit érdekel? -
galocza #17 jó -
#16 És mi ennek kitörő lelkesedéssel örülünk, jó? -
#14 ezután csak a nagyvállalatok fognak jogtiszták maradni aki teheti az még az IE-t is copyzni fogja...szánalmasak ezek az amcsik -
#13 ezt már megszokhattuk :| -
#11 lehet hogy jót tesz ez az egész ennek a böngészőnek -
#10 ez is egy kiváló ok, hogy mindenki ellátogasson ide:
petition.eurolinux.org
és aláírja a szoftver szabadalmak eu-beli bevezetését ellenző petíciót! -
SirBubu #7 zippo: biztos, hogy nem fiettél érte? úgy értem, ha jogtiszta windózod van ,biztos hogy fizettél érte, hisz bele van kalkulálva az árába. -
SirBubu #6 zippo: biztos, hogy nem fiettél érte? úgy értem, ha jogtiszta windózod van ,biztos hogy fizettél érte, hisz bele van kalkulálva az árába. -
#5 Ezentúl az IEt is külön cédéről kell majd felrakni :/ -
#2 Kit erdekel? Legfeljebb nem hasznalom majd a kovetkezo Explorer verziokat. Fizetni eddig se fizettem ertuk. A szabadalmakat meg feldughatjak, odavalok :)