Új Opera, Mozilla bétaverziók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
idejét nem tudom, mikor találkoztam olyan oldallal, amit mozzillával nem tudtam megnézni (kivéve ms oldalakat - de az nem a moz bûne). talán 1 éve. biztosan van sok - csak én nem látogatom õket 8)
egyébként kíváncsi vagyok, hányan használnak iet kiegészítõk nélkül - úgy ugyanis a gyakorló mazochizmus maga.
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Aki tudja hogy a "Válasz erre" gombot hogy lehet beüzemelni operában az szóljon vagy hallgasson mindörökre 😊
az is igaz, hogy van egy két számomra is idegesítõ hiányossága de remélem idõvel majd azok is belekerülnek. no meg a rettentõ memória éhsége is zavaró lehet.
összeségében mindenkinek csak ajánlani tudnám, hogy próbálja ki a legutóbbi stabil verziót!
olyan hatalmas problémám nincs az IEvel, nagyjából nem érdekel, hogy ki mien böngészöt használ - én egyelöre operát.
a mozillát is leszedtem, megnéztem, kicsit prüttyögtem vele, aztán letöröltem - nem fogott meg.
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
Nem kell a forrás, de az url-t beírhatnád, hogy lássam azt a tök szabályos megoldást...
pakura: szvsz senki nem mondta hogy az M$ rühellése miatt váltott IE valamelyik alternatívájára...
Hehe! Na az ilyen butus emberek ellen született a telnet meg a wget :-P
Bármit csinálsz, ha le tudom valahogy tölteni, akkor azt is tudom, hogy honnan :-PPPPPP
fülek: lehetõ legjobb dolog 😊 (egyéni vélemény megintcsak 😄 ) Én fõleg emiatt váltottam anno mozillára. Fülek... sorrend rendezhetõ Operában (teljesen felesleges amúgy), illetve 1xerre több fül tartalma is láthatóvá tehetõ (~osztott képernyõ, s asszem ez nincs mozillában)
A stb-t részleteznéd, mert eddig ez semmi volt... 😊)
Õ izé 😊 Tudod, a feeling 😄😄 Asszem kénytelen leszek elismerni, hogy tudásra lényegében azonos szintû a 2 ellenfél, de engem az Opera jobban meggyõzött, nemtom miért, jobban tetszik, na! 😉 Ízlések és pofonok...
hmm 7.20b7 esetén elég egy kattintás az SG fórum Mehet gombjára... 😊
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
jobb: nekem nagyon bejött a mouse-gestures, kényelmesebb a pop-up írtója, jobb a fülek nyitogatása, stb 😊
hiba: több oldalon elhasal, ha csak részlegesen is...
Amúgy M$ simán kinyomhatott volna egy feltúrbózott IE -t, DE NEEEEM, majd Longhornt mindenki megveszi szépen, aki IE-zni akar továbbra is. Billy boy mentalitás No comment... 😊
opera vs. mozilla: Opera egy árnyalatnyival jobb, akárki akármit mond 😄
Ellenben sok oldal hibás vele, pl a supergamez is (pl. forum válasz). De a mozillánál szerintem is jobb.