Szarvas agancs vétele

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok érdekelne ez az agancs mennyit ér?:D
kep1
kep2
Magassága 70-75 cm%!%%% remélem válaszoltok :D már 3 éve off:D
Pistike 007
Úgy hívják trófea...
Milyen?
Mekkora?

sziasztok nekem lenne 2 nagyon nagy agancsom eladó koponyával eggyûtt csak azt nem tudom hol is tudnám eladni vagy legalább mennyit érne :(
ha valaki segítene azt megköszönném naon
csak [email protected] cimre a válaszokat !!!
kösz elõre is pápá
Punkerwork
méret, minõség, és hogy hány ágú

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Sziasztok!

Azt szeretném megtudni, hogy agancsot venni vagy eladni mennyiért lehet? Mi határozza meg az árát?
Köszi elõre is a segítséget!
CSOCSO
nah:) jovanna...
:)))))))))))
tud valaki ilyet vagy nem tud senki segteni?
Dj N-Ice
Ne b*sztassátok a spanomat jó? Se Csocsot se Hannibal Lecter urat!

\"Any @#$%ing idiot could understand that.\" -Einstein, 1938 \"What the @#$% was that?\" -Mayor Of Hiroshima,1945:)))

Lecter
Banyek én nem akartam "tömegverekedést" indítani, csak egy HULLAJTOTT agancsot keresek a falamra! Tudod, azt amit azok a szegény állatok maguktól, külsõ "segítség" nélkül hullajtanak a tavaszi avarra!! szeretm az állatokat és a természetet, de nem fogok magyarázkodni senkinek! Hát ennyi!

Az életben az a jó, hogy bármi megtörténhet! És az a szar, hogy meg is történik!

CSOCSO
okkkkkkkkkkk
Tikal
egyébként tisztában vagyok vele hogy mik a költségei egy ilyen vadászatnak :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

CSOCSO
neki az agancs kéne nem a koponyája.. és õ erre izgul nah:)))))
nem kell vele foglalkozni:)))
én se állok le veszekedni hogy mi a szarnak? amugy nagyon jol néz ki a szobájában.. és senki nem mondta máég azt hogy fujj de csunya.. õ lötte-e? tisztában vag azért hogy mennyi pénzbe kerülne neki az engedély, hogy lehessen fegyvere, hogy vadászhasson és maga az állat?..nemhinném.. de lényegtelen...
Tikal
nem veszekedünk :)

most komolyan ezzel a dumával jössz? " nekem szebb a szobám, bibibiiiii" :))
nem nagyon érdekel...

nem ölök csirkét, de a trofeáját sem teszem a falra....
egyébként ha nem értetted volna amit irtam akkor röviden ennyi: mi a szép egy döglött állat kitömött fejében?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

CSOCSO
pfff.. nee..komolyan ilyeneen ne veszekedjünk már...
miért kell ahhoz neki lõnie hogy megtarthassa?? miért gáz ez??
miért te ölted meg a csirkét a vacsorához? te raktad össze az autot amid van? stb....
ha neki az tetszik, akkor ez van...biztos vagyok benne hogy jobban néz ki a szobálya mint a tied.. igaz nemtudhatom neked mien.. mindenesetre nála elég faszányosan néz ki az egész szoba..sõõõõõt!!!
Tikal
ha legalább õ lõné a vadat, akkor azt mondanám hogy azt gondolja magárol milyen férfias, hiszen õ lõtt egy vadat, vagány csávo, csak kérdem én mi a jo abban hogy lelõ egy állatot, ami nem ártottt neki... hogy kitegye a szobafalára? és mire fogja emlékeztetni?

CSOCSO
miért lenne szánalmas??
vicces fiu vagy te.. ha neki ez tetszik akkor ez van, mindenesetre a szobája kicsit komolyan néz ki minden fa, agancsok stb.. nagyon királyul néz ki...
Tikal
szánalmas a haverod.....

egyébként van egy jo reklám ami errõl szol, a wwf csinálta... inkább beszéld le a haverod....

Lecter
Most kaptam szarvakat a barátnõmtõl!!!

Az életben az a jó, hogy bármi megtörténhet! És az a szar, hogy meg is történik!

CSOCSO
,,,I,
:)
Pyx
lo*l :)

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Eye-scream
Én eddig kétszer találtam, egyszer egy nyársas egyszer meg egy villás agancsot, csakhát azuk ugye nem túl attraktívak, meg nem is érnek sokat...:/

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

[HUN]PAStheLoD
:)) bizony akkor a feje van a szarvasnak hogy kidönti a falat

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

Lecter
ha felraknék egy egész trófeát, nem férnék el tõle! Van pár õztrófea a falon, közéjük lenne jó egy dám. Jól nézne ki, hidd el

[HUN]PAStheLoD
de fejjel együtt túl nehéz!

de ezt úgy nem szokás

\"Life is around you and in you.\"

Lecter
Nekem kell, én vagyok a haver!!! Nem fejjel együtt, hanem csak egy db, fej nélkül, amit fektetve tehetnék fe a falra!

[HUN]PAStheLoD
azt nem mondta... de koponyát lehet venni occsóé'

"Viccet félretéve, az erdõben biztos lehet találni, ha elhullatják."

Ja de valszeg fejjel együtt kell neki és azt nem gyakran hullajtják el:P

Lecter
ááá! viccen kívül, van ott egy emberke, kimegy 20 percre sétálni az erdõbe, annyit talál, alig tudja hazavinni (persze szezonban). Én egy napot sétáltam, de még vadat se láttam!

[HUN]PAStheLoD
nah látod :)

Lecter
ja

[HUN]PAStheLoD
hát mert a szarvasok a bakonyban vannak :)))

Lecter
Tavasszal bejártam a zalai erdõket, de kullancson kívül egy gramm agancsot nem találtam!

[HUN]PAStheLoD
magyaro-n majdnem minden nagy üzlet illegális...

Lecter
Persze hogy illiegûális, de ígérem nem szólok senkinek!

Bandew
Tessék. :)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

[HUN]PAStheLoD
nem! :) Nagymamámék már találtak 150K huf értékût... de pont jöttek a vadászok :( aztán eldugták csak mire visszamentek már eltûnt...

mikike
a teheneknek nem markuk van hanem patájuk

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Jano
Erdõben találni esetleg kis õzikeagancsot lehet, a kifejlett szarvasok agancsát begyûjtik még mielõtt koppanna a földön...

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Eye-scream
Ja, trehány banda. Össze-vissza teleszórják ez erdõt a rohadt agancsukkal aztán röhögnek a markukba ha vki belelép!
SZEMETEK!

Amúgy elvileg az agancsot összeszedni is illegális, le kéne adni a helyi vadásztársaságnak:P

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

A nick nevem
Menj el az erdõbe, és kérd el egy szarvastól. Ha jól megfenyegeted, biztosan odaadja!

"Szia Szarvas, én vagyok Csocsó az sg.hu-ról!
Add ide az agancsod, mer' kell havernak. Ha nem adod ide, lecsavarozom a fejedrõl én, és az fájni fog..."

Viccet félretéve, az erdõben biztos lehet találni, ha elhullatják.

\"Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valójában vagyunk, arról senki sem.\" (Voltaire)

Lecter
az sem jó ötlet, próbáltam már!!! Nem adnak el ilyeneket, csak kéz alól lehetne beszerezni!!!

vigyázz támadni akar!!!

egyébként szvsz menj be egy vadászboltba (rengeteg van pl a nagyköruton) és kérdezd meg

Jóvanna szarvasal együtt lõtte

PResident Evil
lelõtte az eladót :)

Eye-scream
Lelõtte a szarvasagancsot?

nekünk az egyik szomszédünk aki vadász és a háza falára fel van rakva egy szarvas agancs amit õ maga lõtt!Ha megér a barátodnak egy 50-est(ezret)akkor lelopom:)

NaNoKuTyA
menny el jugóba és vegyél a Gárgá Pitics unokáitól! Õ jó áron szerzi az oroszoktól:))))

\':..:\'

PResident Evil
kék-fehér csíkos agancs ?

Eye-scream
Jah teszkógazdaságos szarvasagancs is the best!

Oldal 1 / 2Következő →