Szarvas agancs vétele
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha valaki segítene azt megköszönném naon
csak [email protected] cimre a válaszokat !!!
kösz elõre is pápá
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Azt szeretném megtudni, hogy agancsot venni vagy eladni mennyiért lehet? Mi határozza meg az árát?
Köszi elõre is a segítséget!
\"Any @#$%ing idiot could understand that.\" -Einstein, 1938 \"What the @#$% was that?\" -Mayor Of Hiroshima,1945:)))
Az életben az a jó, hogy bármi megtörténhet! És az a szar, hogy meg is történik!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
nem kell vele foglalkozni:)))
én se állok le veszekedni hogy mi a szarnak? amugy nagyon jol néz ki a szobájában.. és senki nem mondta máég azt hogy fujj de csunya.. õ lötte-e? tisztában vag azért hogy mennyi pénzbe kerülne neki az engedély, hogy lehessen fegyvere, hogy vadászhasson és maga az állat?..nemhinném.. de lényegtelen...
most komolyan ezzel a dumával jössz? " nekem szebb a szobám, bibibiiiii" :))
nem nagyon érdekel...
nem ölök csirkét, de a trofeáját sem teszem a falra....
egyébként ha nem értetted volna amit irtam akkor röviden ennyi: mi a szép egy döglött állat kitömött fejében?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
miért kell ahhoz neki lõnie hogy megtarthassa?? miért gáz ez??
miért te ölted meg a csirkét a vacsorához? te raktad össze az autot amid van? stb....
ha neki az tetszik, akkor ez van...biztos vagyok benne hogy jobban néz ki a szobálya mint a tied.. igaz nemtudhatom neked mien.. mindenesetre nála elég faszányosan néz ki az egész szoba..sõõõõõt!!!
vicces fiu vagy te.. ha neki ez tetszik akkor ez van, mindenesetre a szobája kicsit komolyan néz ki minden fa, agancsok stb.. nagyon királyul néz ki...
egyébként van egy jo reklám ami errõl szol, a wwf csinálta... inkább beszéld le a haverod....
Az életben az a jó, hogy bármi megtörténhet! És az a szar, hogy meg is történik!
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
\"Life is around you and in you.\"
Ja de valszeg fejjel együtt kell neki és azt nem gyakran hullajtják el:P
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
SZEMETEK!
Amúgy elvileg az agancsot összeszedni is illegális, le kéne adni a helyi vadásztársaságnak:P
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
"Szia Szarvas, én vagyok Csocsó az sg.hu-ról!
Add ide az agancsod, mer' kell havernak. Ha nem adod ide, lecsavarozom a fejedrõl én, és az fájni fog..."
Viccet félretéve, az erdõben biztos lehet találni, ha elhullatják.
\"Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valójában vagyunk, arról senki sem.\" (Voltaire)
egyébként szvsz menj be egy vadászboltba (rengeteg van pl a nagyköruton) és kérdezd meg

Jóvanna szarvasal együtt lõtte

\':..:\'