66
hol tud a haverom agancsot venni?
-
Rane19 #66 Sziasztok érdekelne ez az agancs mennyit ér?:D
kep1
kep2
Magassága 70-75 cm%!%%% remélem válaszoltok :D már 3 éve off:D -
#65 Úgy hívják trófea...
Milyen?
Mekkora? -
R8ejsz #64 sziasztok nekem lenne 2 nagyon nagy agancsom eladó koponyával eggyűtt csak azt nem tudom hol is tudnám eladni vagy legalább mennyit érne :(
ha valaki segítene azt megköszönném naon
csak [email protected] cimre a válaszokat !!!
kösz előre is pápá -
#63 méret, minőség, és hogy hány ágú -
Mylady #62 Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy agancsot venni vagy eladni mennyiért lehet? Mi határozza meg az árát?
Köszi előre is a segítséget! -
#61 nah:) jovanna...
:)))))))))))
tud valaki ilyet vagy nem tud senki segteni? -
#60 Ne b*sztassátok a spanomat jó? Se Csocsot se Hannibal Lecter urat! -
#59 Banyek én nem akartam "tömegverekedést" indítani, csak egy HULLAJTOTT agancsot keresek a falamra! Tudod, azt amit azok a szegény állatok maguktól, külső "segítség" nélkül hullajtanak a tavaszi avarra!! szeretm az állatokat és a természetet, de nem fogok magyarázkodni senkinek! Hát ennyi! -
#58 okkkkkkkkkkk -
#57 egyébként tisztában vagyok vele hogy mik a költségei egy ilyen vadászatnak :) -
#56 neki az agancs kéne nem a koponyája.. és ő erre izgul nah:)))))
nem kell vele foglalkozni:)))
én se állok le veszekedni hogy mi a szarnak? amugy nagyon jol néz ki a szobájában.. és senki nem mondta máég azt hogy fujj de csunya.. ő lötte-e? tisztában vag azért hogy mennyi pénzbe kerülne neki az engedély, hogy lehessen fegyvere, hogy vadászhasson és maga az állat?..nemhinném.. de lényegtelen... -
#55 nem veszekedünk :)
most komolyan ezzel a dumával jössz? " nekem szebb a szobám, bibibiiiii" :))
nem nagyon érdekel...
nem ölök csirkét, de a trofeáját sem teszem a falra....
egyébként ha nem értetted volna amit irtam akkor röviden ennyi: mi a szép egy döglött állat kitömött fejében? -
#54 pfff.. nee..komolyan ilyeneen ne veszekedjünk már...
miért kell ahhoz neki lőnie hogy megtarthassa?? miért gáz ez??
miért te ölted meg a csirkét a vacsorához? te raktad össze az autot amid van? stb....
ha neki az tetszik, akkor ez van...biztos vagyok benne hogy jobban néz ki a szobálya mint a tied.. igaz nemtudhatom neked mien.. mindenesetre nála elég faszányosan néz ki az egész szoba..sőőőőőt!!! -
#53 ha legalább ő lőné a vadat, akkor azt mondanám hogy azt gondolja magárol milyen férfias, hiszen ő lőtt egy vadat, vagány csávo, csak kérdem én mi a jo abban hogy lelő egy állatot, ami nem ártottt neki... hogy kitegye a szobafalára? és mire fogja emlékeztetni? -
#52 miért lenne szánalmas??
vicces fiu vagy te.. ha neki ez tetszik akkor ez van, mindenesetre a szobája kicsit komolyan néz ki minden fa, agancsok stb.. nagyon királyul néz ki...
-
#51 szánalmas a haverod.....
egyébként van egy jo reklám ami erről szol, a wwf csinálta... inkább beszéld le a haverod.... -
#50 Most kaptam szarvakat a barátnőmtől!!! -
#49 ,,,I,
:) -
#48 lo*l :) -
#46 Én eddig kétszer találtam, egyszer egy nyársas egyszer meg egy villás agancsot, csakhát azuk ugye nem túl attraktívak, meg nem is érnek sokat...:/ -
#45 :)) bizony akkor a feje van a szarvasnak hogy kidönti a falat -
#44 ha felraknék egy egész trófeát, nem férnék el tőle! Van pár őztrófea a falon, közéjük lenne jó egy dám. Jól nézne ki, hidd el -
#43 de fejjel együtt túl nehéz! -
Xboxman #42 de ezt úgy nem szokás -
#41 Nekem kell, én vagyok a haver!!! Nem fejjel együtt, hanem csak egy db, fej nélkül, amit fektetve tehetnék fe a falra! -
#40 azt nem mondta... de koponyát lehet venni occsóé' -
Xboxman #39 "Viccet félretéve, az erdőben biztos lehet találni, ha elhullatják."
Ja de valszeg fejjel együtt kell neki és azt nem gyakran hullajtják el:P -
#38 ááá! viccen kívül, van ott egy emberke, kimegy 20 percre sétálni az erdőbe, annyit talál, alig tudja hazavinni (persze szezonban). Én egy napot sétáltam, de még vadat se láttam! -
#37 nah látod :) -
#36 ja -
#35 hát mert a szarvasok a bakonyban vannak :))) -
#34 Tavasszal bejártam a zalai erdőket, de kullancson kívül egy gramm agancsot nem találtam! -
#33 magyaro-n majdnem minden nagy üzlet illegális... -
#32 Persze hogy illiegűális, de ígérem nem szólok senkinek! -
#31 Tessék. :) -
#30 -
#29 nem! :) Nagymamámék már találtak 150K huf értékűt... de pont jöttek a vadászok :( aztán eldugták csak mire visszamentek már eltűnt... -
#28 a teheneknek nem markuk van hanem patájuk
-
#27 Erdőben találni esetleg kis őzikeagancsot lehet, a kifejlett szarvasok agancsát begyűjtik még mielőtt koppanna a földön... -
#26 Ja, trehány banda. Össze-vissza teleszórják ez erdőt a rohadt agancsukkal aztán röhögnek a markukba ha vki belelép!
SZEMETEK!
Amúgy elvileg az agancsot összeszedni is illegális, le kéne adni a helyi vadásztársaságnak:P