225
Madonna & Britney
-
#225 2 éves hsz.-re válaszolok de nem baj...
Madonna, Britney Spears, Christina Aguilera - 2003 MTV VMA -
#224 linkeljétek a videót plz.. -
Vivian #223 -
Vivian #222 -
#220 -
Cat #218 -
#217 Uj lol britnis hír lesz a tényekben perceken belül:) -
#216 oylan nem készült ebből hogy csak zene?? -
#215 egyébként kurvajó a koeográfia meg minden:))
jójez:)) -
#214 egyetértek :)
-
#212 www.mellesleg.hu-n, még midnig kint van , mint nagy hír:D
tesék bele olvasni a sok okos kommentbe:) -
#211 összekúrják :D -
#210 nemtom mér drogozna, azt csak össze kúrják... -
#209 Az a poén, mondom öcsémnek hogy nézze ezt meg, erre "ja a Britni drogozik meg ilyenek" azaz még egy viszonylag normális embert is totál egyszerűen lehet baromságokkal traktálni.
Be kéne tiltani az ilyen lapokat. -
#208 na ja ez így megy sajna :P -
#207 na ja ez így megy sajna :P -
Cat #206 és méginkább sokkal több olyan álhir van, pl vivatévén amiket bemondanak vagy blikk/mai nap/uno.hu/mellesleg szintu bulvárhelyeken olvasni, ami soha nem történt meg és semmi alapja nincsen, csak kell néha helykitöltö amit aztán átvesz a többi lapocska is
ha olvastátok árpa attila, az rtl volt kreativ igazgatójának könyvét leirta, hogy simán manipulálni tudta ezeket a lapokat, mivel tőle áramlottak ki a való világ meg más rtles sztárocskák ügyei és simán megrendelhetett bármit, ha fel akart tupirozni egy embert
ekkor jelentek meg olyan "hirek", hogy "xy nem vágyik még gyerekre" vagy "z a balatonon nyaral"
külföldön ugyanez megy, csak eggyel magasabb szinten -
#205 loál gyenge ellentét a 2 sor között.
Szal első sor helyesen:
" Most nem feltétlenül az hogy merre járjon bulizni meg mennyire basszon be , de 1-2 ilyen botrány (sajnos) dob a népszerűségen. -
#204 Most nem feltétlenül a mit igyon mit egyen, de 1-2 ilyen botrány (sajnos) dob a népszerűségen.
Inkább arra gondoltam meg van nekik mondva mit szeressenek enni, inni felvenni, mondani a kedvenc kisállatukról stb stb stb.
-
szando #203 igen valszeg britninek is megvolt mondva hogy cigizzen meg piázzon az utóbbi időben... mondjuk nem (csak) ezekről a sztárokról beszélek, hanem az igaziakról is... -
#202 Nem tom itt a gépemen az egész de nem nézem meg mert legalább !!!két óra!!! ami kb. 1óra 50 perccel több annál, mint amennyit egyvalamire figyelni tudok. -
#201 Metallica tényleg játszott? :P egyre felkapottabbak lesznek. -
#200 Jaja nemrossz :) -
#199 Megint megnéztem... ez egyszerűen überfasza -
#198 a Sztároknak erőssen meg van mondva " mit akarjanak"
Csak ezt profi módon magukénak tudják hazudni. :) -
#197 LOL ez a topic most keveredtem haza.
elejét elolvasgattam:
És aki az egészet kitalálta elérte a célját. POnt azáltal ki annyira fel van háborodva ellene!!!!
Merthogy mi is volt a cél: Hgy mindenki még napok mulva is erről beszéljen. MEgtörtént!!!!!!!
Tanulság => ha akarod ha nem, segíted őket. :P
Média RoxXxor -
szando #196 A sztárokat legalább látják az emberek, és nem más emberek mondják meg nekik, hogy ők mint akarnak, hanem a sztárok maguk.
vki azért lesz sztár, mert jól csinál valami olyat, amit az emberek szeretnek. -
#195 MTV.Music.Video.Awards.2003-NBS
asszem megnézem az egészet :) tömörítem. -
#194 szerintem fekudj le aludni, addig amig nem art meg....:P -
#193 loál... -
#192 EZ AZ!! LÁZADJUNK!!! :D -
#191 Sztárok azért kellenek mert az emberek már nem hiszenk istenben, de kell nekik valaki, aki hatalmasabb mint az ő szánalmas valójuk. Ezek lettek a sztárok. És mivel a legtöbb ember agya képtelen megérteni az "egyedül vagyok egy világ ellen" felfogást, ez jó ideig így is marad még.
A valóságsok pedig azért kellenek, hogy az embereknek legyen miről beszélniük, ne csak arról hogy "jajj, nem is tudod tegnap milyen szép csajt láttam!". mondjuk ez már kapásból ezerszer értelmesebb téma lenne...
hogy a smacihoz is szóljak: jól megtervezett és remek show volt, gratula a kitalálonak, tényleg jó poén volt!
Uff. Calver voltam. -
#190 :) -
#189 a ************* **********, te kis **********! Ne reklámozz itt... -
#187 harmadikank esetleg Varánusz Szavér, nem? ;-P -
#186 akkor inkább jásztin imberlék, meg elton dzsón:D -
#185 ez az :)
jobban érdekelt volta egy Titney-JLo-Shakira trió :D -
#184 :DD bizony :)))))))))))))) -
#183 szép monolog :DDD -
#182 ha így halad britney, még a végén a "szűz apácából" külvárosi sitteskurva lesz :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))