605
Ez az utolsó nap
  • Jano
    Bocs. :D

Minden jót kívánok a sikeres diplomázáshoz!
  • Punker
    ne mondj ilyeneket, ha idén lediplomázok akkor jövőre rám is ez vár :(((
  • Jano
    Ne szomorkodjatok azon, hogy elmúlt ez a nyár, gyerekek!
    Az évek múltával, egyszercsak azt veszitek észre, hogy már nem iskolába, hanem munkába kell járni, és nem a házifeladaton kell otthon törni a kobakotokat, hanem hogy hogyan fizessétek ki mindazt, ami egy ház, esetleg egy család fenntartásához szükséges. Ekkor fog igazán fájni a szívetek, hogy mikor mások, akik iskolába járnak, kapnak 3 hónapot a nyári pihenésre, nektek pedig azzal a 20 nappal kell gazdálkodnotok, ami összességében nem elég a pihenésre, nemhogy az egész évi igényt kielégítené. Visszaidézitek majd a régmúlt időket, mikor még ti is iskolások voltatok, és vártátok a szünidőt.
    Szóval ne keseregjetek gyerekek, fel a fejjel! Még sokkal rosszabb is lesz a helyzet! :)
  • Gladiator
    nyisd meg windows media playerrel. ha az sem, akkor átvágtak!
  • Punker
    kemény suliból nem szoktak senkit kivágni, a Közgé is benne van a város top 3 sulijában, csak mivel ha kivágnak valakit akkor romlik a hírnevük inkább szét szivatják a tanárok az embert az más kérdés hogy velem nem bírtak :)
  • magus
    otletem sincs:)
  • magus
    hat nalunk 95%-os felveteli arannyal sajnos ilyeneket nem lehet megcsinalni, mert akik csinaltak azokat szozserint kipockoltek
  • magus
    hat nalunk 95%-os felveteli arannyal sajnos ilyeneket nem lehet megcsinalni, mert akik csinaltak azokat szozserint kipockoltek
  • neménvoltam
    OFF:
    Van 1 béna kérdésem: a T3 cd-jén dat fájl van. Ezt oszt mive jáccam le? Vagy miccsáljak vele? Azért írok ide, mert itt pörög a topic. :)))
  • Punker
    ja csak én már a végefelé aludni se jártam be :))
  • magus
    hát é nezt sose vágtam. én bulizok rendesen, és minden orára bejárok aludni
  • Punker
    Egri Közgazasági (Közgé) volt akkor a neve most nem tom mi....
  • Punker
    ha nem jársz órára könnyű :))
    3. évvégén alig bírtam számvitel tanárral megértetni, hogy nem lehet 4 jegyet rontani, félévkor 5-ös voltam, évvégén meg megakart buktatni. vajon miért ???? :))
  • neménvoltam
    Hova a faxomba jártál te? :))))
  • magus
    azért egy kettest nem összehozni es muveszet...:P
  • Punker
    szünetben kaja, cigi, stb... helyett is tanultak :)
  • Punker
    mi 4 éven keresztül a suli legjobb osztály voltunk, úgy hogy félévente engem hobbi szinten megrántottak
  • neménvoltam
    necsessz :)
    Nem akartak bulizni? Stréberek is vótak?
  • magus
    mi eleve elit osztaly vagyunk:D szal ami nalunk 3,9 az mashol lehetne akar4,2 is. ugyhogy bulizunk:)
  • Punker
    nem voltak köcsögök, csak bekeveredtem 1 elit osztályba akiknek nem tetszett hogy én inkább bulizok és nem az átlagokkal foglalkozok :))
  • Braveheart
    Miért?
  • neménvoltam
    Az maszek :)))
    Ilyen köcsögök? Vagy mi?
  • Punker
    talán mert mindenki máshogy áll a sulihoz? meg amúgy is valamivel el kell ütni az időt nekem csak októbertől van suli :)))
  • precision
    Nem értem miért rinyál itt mindenki! Mindenki parázik a sulitól??? Én is főiskolára járok, most leszek másodéves, lesz rakat zh, szigorlat, stb. mégsem parázok, meg nem sírom tele az egész fórumot! :)
  • Punker
    én a 40 emberből 8-cal voltam beszélő viszonyban :))))
  • neménvoltam
    Nekem meg új suli :((((((((((((((((((((((
    Én inkább azon parázok, hogy sok lesz-e a geci osztálytárs. Remélem több lesz a jó fej.
  • Punker
    figy a kötelezőket is meglehet úszni, én anno megmondtam hogy nem fogok csak azért elolvasni valamit mert az kötelező, így megegyeztem a tanárral hagy az adott szerzőtől olyat olvasok ami érdekel is.....
  • magus
    a nyelvvizsga es a jogsi kivetelevel minden igaz:((
  • Braveheart
    Baz tiszta őszi hangulatom van... hideg van, kiderűlt hogy az elolvasott 1 kötelezőn kívül még volt (van) 4, új tanárok, hétfőn reggel bazinagy veszekedés majd az ülésrend miatt, megint tanulás, 2 hét múlva angol nyelvvizsga... a nyaram meg elment a jogsi megszerzésével úgyhogy nincs vmi jó hangulatom
  • magus
    Csináljunkk öngyilkos flashmobot egy iskola előtt!!
  • precision
    Én nem bánom, hogy nemsokára vége a nyárnak...utáloma meleget
  • neménvoltam
    Ne tedd. Nem oldasz meg vele semmit.
  • Bandew
    ELDÖNTÖTTEM!!!
    MEGÖLÖM MAGAM!!!
    BÁRMIT, CSAK SOSE KELJEN VISSZAMENNEM ABBA A RÉMÁLOMBA!!!!!!!!
    NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!
  • [HUN]PAStheLoD
    Ezazzz!!
  • [HUN]PAStheLoD
    nah ez nem valami fasza dolog... holnap lesz az utolsó de legalább lesz még 1 nap :)
    És magával a sulival semmi baj nincs leszámítva hogy sok szart akarnak a fejembe verni... de ezt el lehet kerülni :) Písz! v :)
  • Gladiator
    mi az a carl cox?
  • Gladiator
    mi az a carl cox?
  • ThePartyFace
    Nekem vegulis klasz volt a nyaram... vegig buliztam.(Á LÁ my nick:)
    De ezt a delutanig alvast, egesz estig punnyadast egyszeruen nem lehet megunni.
    NEM AKAROK ERROL LEMONDANI:)
    Ma meg akartam menni Carl Cox-ra, de ugy nez ki suli elott ennyivel senki nem mozditja a segget Siofokig:(
  • neménvoltam
    én vótam táborban de a tavalyi egyheteshez képest ez fosh volt. az vót az igazi, mint egy álom
  • Gladiator
    :-DD Én már várom a sulit. viszonr ez a nyaramat kuervára elbasztam. nem csináltam semmit. se táborba nem volltam, sehol. csak 2x búvárkodn, de az is csak 2 hét volt. a többiben itthon punnyadtam, meg nagyanyámnál. szar volt ez a nyár.