366
WinAMP 5 a legújabb lejátszószoftver
-
-
#44 -
#43 1et értek!!!
A 2.x es szériából egyedül az hiányzik a 3. hoz képest hogy nem lehet a lejátszás kijelölését számozni ( bonyolultam írtam le :D ), más nekem sem hiányzik a 2.x ből, és tényleg gyorsabb mint a 3 !!! -
#42 Klafa :DDDDDD
Valahogy chatelnek is rajta de még nem jöttem rá hogyan, bár lehet ez nem winamp5-ön keresztül megy -
#41 tökjó ,néztetek már tévét az ötös winampal_? q:)
én minap fedztem fel ,elvoltam varázsolva egy pár óráig...
van björk ,meg REM adó is ,kafa -
#39 Egyszerűen: www.jetaudio.com-on is fenn van 2 változatban. A free talán néhány konvertálási lehetőséget nem tud. A pro update is simán letölthető, de akkor egy kicsit körül kell nézni crack ügyben máshol is ;-))
-
#37 honnan lehet leszedni ??? -
#36 Épp most hasonlítottam össze az új Winampot a jetAudio-val, úgy érzem hogy a jetAudio még mindíg jobban szól. Igaz a jetAudio felülete talán először egy kicsit szokatlan, de gondolom ez a Winampos megszokás miatt van. Nem vagyok Winamp ellenes - évekig használtam - de már csak a jetAudiot teszem fel. -
#34 nesztek:
Supergamez
B3WA0-RN86Q-RPANS-U6C2V -
#33 Winamp.Pro.v5.0.FINAL.WinALL.Incl.Keymaker-CORE -
#32 Winamp 5.0 RC 666 veröffentlicht - Download Inside
Fixed potential crashbug in ml
AVS sscope updates, fixes
Modern skins: fixed SHGetSpecialFolderPath on old OSes
Hát igen, amint a cikkben is olvasható egyre kevesebb a javítás, és a Nullsoft is bejelentette, h még ebben a hónapban megjelnik a végeleges verzió. -
#31 faxa, eddig a 3 assal kinlodtam, de ma a kukaban vegezte -
#30 Winamp 5.0 RC10 - Download Inside
Winamp 5.0rc10:
* modern skin updates
- fixed coming back from windowshade closes video drawer
- fixed user settings path assert
- added 6 color themes (coagulated, peachy, bricks set, rosemary, blueberry and cream, qwayke)
* added media library plugins configuration, support for type column
* latest VP5 decoder, VP6 decoder
* disabled hotkeys when hotkeys configuration is focused
* AVS: support getkbmouse() from script. woot.
* AVS: support new text features, including $(title), $(reg00), $(playpos), $(playlen)
* AVS: added (optional) eval code for effect lists
* AVS: experimental SMP support
* AVS: fixed a alpha clamping bug in dmove
* AVS: eval code stats in debug window
* AVS: memory footprint reduction (framebuffer freeing)
* AVS: eval code optimizations, much smaller and faster code (woot)
Winamp 5.0rc9 11/19/03:
* fixed how some very broken databases would set the db recovery into an infinite loop
* fixed info for wa3 skins
* fixed winamp3 upgrading for later builds
* fixed sendto ml playlist when it is open
-
#29 Mp3pro-t elég silányul játsza le. Olyan mint ha néha ugrana. Biztos a plugin men jó még hozzá. Egyébként tényleg nem rossz. Azért megvárom a véglegeset. addig: JETAUDIO az nagyon prof. -
#28 kár hogy nem magyar.......... -
#27 Műxik vkinek a Media Library-ban a refresh gomb az internet radio résznél? Folyamatosan azt írja, hogy percenként csak egyszer frissíthetek. -
#26 Használd pl.: ffdshow -val az majd feliratozza. -
#25 Kár, hogy nem tud feliratozni -
Roll #24 A 3-as egy hibás széria volt. Az 5-ös már nem lassú!! -
#22 PI-en én is 2.x-et használnék, de nem hiszem hogy bármelyik mai gépnek gondja akadna az 5-ös futtatásával. Messze a legjobb eddigi winamp. -
#20 Nekem kikapcsolt vizualizációval 0-3% CPU között van. Szerintem nem fogyaszt sokat. -
#18 Videolejátszás nem kell, de miért zavar, hogy ezt is tudja? Szép, faszán kezeli az internetes adókat, szebb pluginek, jobb menü, stb. -
#16 Bejön -
#15 Winamp 5.0 RC8 veröffentlicht - Download Inside -
galocza #14 tényleg fizetős lesz? -
#13 2+3=5 -
#12 Megvan 50beta2:-) -
#11 Akkor most melyik a legújabb teljes winamp verzió??? -
#10 majmeglássuk... -
#9 Teljes cikk azolnak, akik nem hiszik el, hogy ez az 5-ös... -
#8 Fullaggyá meg, ez a 2.95, csak valaki belepiszkálta, hogy 5.0szuperkoraialfa.... -
TheZsenyka #7 Ez sose volt 5.0 :D Valami fake cucc. -
#6 "sós ringlit, babbal" -
#5 "Négyet szádra ne vedd!" -
#4 Passz ! A 2-es sikerszéria után elkapkodták a 3-at, és mostanra eljutottak az 5-ig, meg a négy amúgy is olyan izés szám -
#3 és a 4-essel mi van? -
#2 Én most próbáltam ki, és örömmel vettem, hogy már az alpha verzió is gyorsabb mint a 3 volt, támogatja a v2, és v3 skineket, és az összes 2-esben benne lévő, de 3-asból hiányzó fícsör benne van.
Drága NULLSOFT, nem lett volna ez jobb a 3-asnak ? -
#1 Ma szivárgott ki az első WinAMP v5 alpha 1 verzió, várom a véleményeket az új lejátszóval kapcsolatban.
Letöltés