Bridge It
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig a Geforce FX-el mennie kéne.
lehet torrent is mind1 mi!elore is thx!
PSN ID:misi2mezei
ez nem az ?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
Nemtudom nálatok hogy kell de én nálam nemtudok a complex 6 hoz meg a többiehez amelyiken kell emelkedõ vagy süllyedõ utat csinálni:S HELP!
Hogy kell? mert ha felemlem az egeret vagy le az útból kiindulva akkor acélt rak le nem utat...PLS HELP! THX!
5N193R
Valaki tudna gesíteni a hard 6-os pályán, mert totál nem megy!
Pedig egyszer már végigvittem a játékot!
Köszi!
MInden Winfos install után megpróbálkozom hátha . de nem 😞 kidob vissza az asztalra
( megvan az összes tört verzió , demó stb , mind ugyanaz )
Ha Valakinek lenne valami tippje egy öreg hídépítõnek megszépítené a karácsonyát ...
Complex 4-es hídra valaki tudna mondani valamilyen tanácsot vagy egy képet esetleg rakna?Elég lesz valami iránymutató is nem kell a komplett kész híd,csak valami ötletet adjon mert tanácstalan vagyok.
Elõre is kösz!
1 kérdés ha valaki tudna segiteni a full játék hány mega?
Tudna adni valaki képet a Medium 7-es hídról?
Sajnos rosszul írtam a multkor a pályát
(a listában a 8-as szürke, de ekkor még csak
a 7-est csinálom)...
Nagyon sokat segítene.
Elõre is köszi!
Silkroad: Eldorado (Maleficius); Pacific (Maleficia); Sparta (Malefic_HUN) Tibia: Orrgyilkos Papirzsepi(Knight); Gala Gonya (Druid)
ACER Aspire 5738ZG
A medium 8-as hídjáról tudna valaki képet adni?
Sehogysem boldogulok vele...
Silkroad: Eldorado (Maleficius); Pacific (Maleficia); Sparta (Malefic_HUN) Tibia: Orrgyilkos Papirzsepi(Knight); Gala Gonya (Druid)
van rá valamennyi esély hogy van egy normális Emulator vagy hasonló hogy el induljon végre?
szemét nvidia...
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
de van??
elõre kösz, akkor is ha nincs 😊
2. pirate bay,isohunt ésatöbbiek........
3. dc (én nem dczek szoval ezt nem tom)
Én a 8. pályánál tartok jelenleg még nem tom hogy lessz 😄
Amugy tudtok esetleg további mappokat vagy mappszerkesztöt valahol?
ui:
Gerisone remélem láthato a kép valamennyire.
Amugy az a lényeg hogy egybe épitsd és mindig szimulálj és nézd meg hogy hol tudád ritkitani az elemeket vagyis hol nem tul piros vagy kék és jo lessz.
2. complex hid
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent