172
Szal...
  • Sir Quno Jedi
    Monica jött be nekem a legjobban (hiába no, jobb az ő hátsóját bámulni, mint Max-ét), ráadásul, nekem a DC1-ből a kardfejlesztés volt a megnyerő, itt is maradtam hát a kardtechnikánál. A Ridepod, meg az abszolút úthenger taktikámhoz kell ! :-)))
  • Sephi
    Kicsit elkezdtem (potom egy orat:)) kavargatni a kepeket es erdekes dolgokat kaptam :)

Air Cleaner meg Pipe es Wheel egy bazi nagy szerelo kulcs tok eros haha!!
  • Sephi
    en nem RidePodozok. Nekem jo Max is ugy ahogy van. Van tonna kenyerem es antodotom eleg az egy csatara :)))

Most kell megetessem azzal a tengeri szornyel az aramos kukacos halat :))

gyerekek hol a legjobb hely a terkepen ahol jo nagy halakat lehet fogni es mivel?
  • Jibe

"Találd fel" a görkorcsolyát, az sokkal kevesebb energiát fogyaszt és gyorsabb is.
    Én azt csináltam, hogy Maxal mendegéltem és csak a harc elött váltottam Ridepodra, így az nem fogyasztott üzemanyagot.

Fegyverekből is érdemes többet gyártani, nem csak a tankból, ha eltörik, csak cserélsz.

• Ramza
    Oké, bocs a tévedésért.
  • Sir Quno Jedi
    Inventions: Ridepod Fuel - Luna Stone Shards, Mud, Stardust Pond

Morton's Sundries
    --------------------------
    Ridepod Fuel 2000 Chapter 5

G-Parts (unavailable on Chapter 8)
    ---------------------------
    Ridepod Fuel 2000

Szal. lehet venni is meg csinálni is fuel-t, valamint cserélgetni is a kész energia cellákat.
  • Sir Quno Jedi
    Szentem meg lehet venni később csak húzós ára van, ill. ha több energia egységet gyártassz magadnak, akkor azokat lehet cserélgetni a ridepod-on (ez a fegyverekre is igaz stb.).
  • Ramza
    Mert nem lehet venni.
    Szörnyek leszedéséből és sziklák összetöréséből lehet szerezni.
    Legalábbis úgy emlékszem.
  • Sephi
    Mondjuk tudom de idegesit hogy nem tudom honnan lehet benzint venni hozza es kicsit afarszto minden palya utan menni az oreghez tankolni :(
  • Jibe

Még annyit, hogy a fegyvereknél a csak a pirosan villogó tulajdonságokat fejleszd, a többit ne, mert egyrészt kár a pontokért, másrészt sokkal lassaban fog szintet lépni, ha mást is erősítesz.

• Jibe

Ha elfogadsz egy tanácsot és könnyű győzelmet akarsz, fejleszd a Ridepodot.
    Fényképezz sokat, találj fel dolgokat! A Ridepod legerősebb fegyvereit csak feltalálni lehet, megvenni nem.
    Fontos a főellenfeleket támadásuk közben lekapni, mert ezek a megismételhetetlen fotók.

Ha már erős a Ridepod, gyerekjáték a többi karaktert is fejleszteni, csak a kék tapasztalati pontok felszedése elött válts rájuk! (R3-L3)

Olvass el mindent a Help-ben, főleg a szintetizálással kapcsolatos infókat, nem mindegy mit hogyan csinálsz!

• Sephi
    Mar megtettem egyszer de sajna annyira gyenge a pisztoly hogy No Effect-et ir ki tamadasnal ... es nincs megroncsolva... Egyebkent Max-nelmar majdnem minden 100+ a fegyvernel hihe :)
  • Sir Quno Jedi
    Tápolj fel egy alacsony szintű fegyvert ott ahol sok pontot kapsz a szörnyekért, aztán pár upgrade után olavszd bele a másik pisztolyba, előtte persze azt is fejleszd, aztán azt is upgrade-eld és így tovább...
  • Sephi
    Hihe koszike :) Pedig egyenlore meg elvezem de na... sajnos nem tudok minden fegyverre figyelni egy a piszolyom nagyongyenge volt amig nem leltem egy jobbat de az se eros... hogyan tunugojam a pisztolyt?
  • Ramza
    Az utolsó vagy utolsó előtti fejezetben nyílnak meg ezek a részek. Akkor már nagyon fogod únni :)
  • Ramza
    Nem lesz. 50-60 órás lesz :)
    (nem az a baj, hogy tól rövid, hanem hogy túl hosszú. Ez is ritkaság)
  • Sephi
    Ja meg valami! Az erdoben is es a kanyonban is van olyan hogy egy palyan ket fele lehetnemenni de az egyik kijarat el van zarva valami pajzsal... meg egy hold vagy egy nap jel van es asozngya Max vagy Monica hogy ide meg nem mehet es a terkepen maradnak kerdojeles palyak :( Oda hogy jutok el?
  • Sephi
    En meg a masodik fejeztnem vagyok bazz es mar 15 ora... hat van tudtomal szal akkor most nem lesz 30 oras?
  • Ramza
    Igen. Ha 30 órásra csinálták volna, akkor az egyik legjobb ps2-es játék lehetett volna.
    De sajnos nem 30 órásra csinálták :)
  • Sir Quno Jedi
    Ellenben a vége felé unalmas, ettől függetlenül nekem nagyon bejött !
  • Rincewind
    Dark cloud 2 japánban és az USÁban. Dark Cronicles európában. Csak a neve más, a játék megegyezik. egyébként, ha lehetne kapni itthon már megvettem volna... :P
  • Sephi
    Szal az elso resze nem teccik annyira mint a kettes :) Azt non-stop jaccom mert "vegre sikerult rendesen megiratni" ( tudod te miert irtam igy Csip fijjam:)) ).

A Lenyeg az hogy vanvalami Dark Chronicles cimu jatek ami tejesen megegyezik a DC2-vel de nem ertem miert neveztek at Chronicles-re. Pedig a jatek uber fasza es tele van cuccokkal bazz en meg ilyen bo jatekot soha nem jacottam. Mindig asziszem uj dolog nem johet es mindig tevedek:)