172
Szal...
  • Sephi
    Es ideznem megint amgamat hogy szerintetek miert van az hogy van egy fegyverem es nem tudom meg feltunningolni mert olyan szornyel nem taliztam meg a jatekban?

tuti nem volt sehol az Iron Mask elnevezesu sorny meg mert en mindig leirom a nevuket!
  • Sephi
    Nos en soha sem tudtam a Rufio elenevezesu karaktert sehova se elaszalasolni. Igaz meg egyenlore nem is kellet :)

De egyebkent hova kell? Most vagyok Heim-ben es itt az egyik kikotes az hogy harom kotombon egy haz es valaki lakjon benne. Jo de kerdem en... felepitem a harom kotombot majd oda rakokk egy hazat , amit mar elvbol nem tudom hogy rakok ra mert a kotomb tul kicsi es tudvalevo hogy Heim-ben ott minden mas eleg ha nem vas , es akkor oda kene Rufio-t lakoltatni ?:)
  • Sephi
    Egyebkent tok kivagyok :((((

Maxnal van egy fegyver amit csak akkor tudok feltunningolni ha megolok egy IRON MASK nevezetu szornyet de en azt meg sehol sem lattam a jatekban :((((
  • Sephi
    En nem ertyem mirol van szo... nekem mar alapbol a meszi tajak kicsit el vagyon mosodva de engem nem zavar mert nagyon kul igy is!
  • Sir Quno Jedi
    Momentán nekem nem 25 FPS, hanem full smooth-os végig, no speed problems, igaz nem is EU version...
  • Sephi
    Most jelenleg valami vilkanban vagyok megyek is jaccani mert felcsigaztal :))
  • Sephi
    Fuuu ember!! az meg semmi amit te lattal! Nalam rendesen volt olyan hogy tatott szajjal maradtam! Es baszotul teccenek a foellenfelek!! Majd nezd meg amikor a jovobol atjon az a huje Gaspard a leghajojaval!! Aszitem leszpopatom magam! :)))))
  • Rincewind
    De nagyon szeretnék már ezzel a gaméval játszani... :/
    Anno emiatt vettem PS2-t, azt még nem is játszottam vele. :D
  • aabyssx
    Néhány pozitívum (ami újabban ért ;):
    + Az options-ben találtam távoli háttér blur opciót. (De miért nem ON alapértelmezésben? SZVSZ a depth of field effekt egy állati jó dolog. Legalább ad valami atmoszférát.)
    + A templom a városban tetszik.
    + Eltévedtem Max-ék "házában".
    + Találtam egy nagy "fatuskót", amiből kis vízesések folytak és körülötte kis víz van. Ezt sokszor nézegettem.
  • Sephi
    Izlestelen? en amikor meglattam eloszor aszitem lefoldelek alfaba! :) Nezd meg az elejen a fomenunel a kis demot amit lejatszik :)
  • aabyssx
    Ezt visszavontam. Bocs! :|
  • aabyssx
    "Ebben a jatekban PONT az a jo hogy giccses es szep is szines"

Ez számomra elfogadhatatlanul ízléstelen! :(
  • aabyssx
    Na, majd meglátom...
  • UNREG
    Merülj bele jobban és hagyd, hogy elsodorjon a játék, kell egy kis idő.. megunni ráérsz a 80. óra után.. :)))
  • Sephi
    Na akkor kezdnem...

Szal az elso resz egy nagy szemet volt ehez kepest.

Ebben a jatekban PONT az a jo hogy giccses es szep is szines mert nezzel meg mas Ps2 jatekokat hogy mind szintelen (ami engem idegesit).

A szintek valtozni fognak nem ugy mint a egyesben hogy mindeg lejjeb es lejjeb mentel ugyanolyan kornyezetben. Itt lesz csatorna , erdo , hegyek , barlangok es miegymas.

Ebben a jatekban annyi dolog van hogy le se lehet irni. Pecezas epites golf es meg annyi mas es uj dolog.

Jaccal meg vele mert az erdo utan lesz erdekes a gama. Szerintem siman megerdemli a 10+ pontot es tudnek irni rola tiz oldalt is!!!!!

Ez az ev jateka az tuti!! Amiota Ps2-om van csak a FFX volt jobb ennel :)

Jaccad es meglatod milyen erdekes! Pl olyan lesz hogy amit megepitesz a jelenben az a jovore hat es te tudsz utazgatni az idoben !! :))) Kurva jo!
  • aabyssx
    Csak most kezdtem játszani vele. Csak az első dándzsönben vagyok, de eddig mindenben csak csalódtam. Az egyetlen dolog, ami még a további játékra késztet, az az intro zene.

Az egyik problémám a játék vizuális megjelenítése. A karakterek jók, a cel szerű beállítás is jó, de az egész látvány annyira giccsesen, erőltetetten színes, hogy már fáj. A háttér részletessége pedig fordítottan arányos a karakterekével.

A másik problémám a zene, ami számomra nagyon meghatározó tud lenni. Az intro zenén kívül (ami zseniális!!!) idegesítő csörömpölést hallottam csak. Brrr!
    És az egész meg 25 képkockával (eredeti PAL, ami most jött csak ki).

Miért kapott ez a játék mindenre 9-10 pontokat?!? Ilyen lesz végig? Télleg' nem értem... :(

Az első résznek olyan jópofa hangulata volt. Lehet, hogy sokaknak (egy idő után) állati unalmas volt, de mégsem volt ilyen giccses.

• Sephi
    Nekem nem is tudom a mi a neve .... Valamai HeavyHammer:)

En meg mindig a vulcannal vagyok.

• Jibe

Nehéz?

Akkor mit fogsz szólni a Chapter 6-7-8-hoz? :)

• Jibe
    Ide is beírom...

Van valaki, aki eljutott a Dark Cloud 2-ben a Chapter 8 végső főellenségéig?

Ahhoz a nem sebződő, repkedő g*ci-ig, aki végtelen mennyiségben potyogtatja az alteregóit, akik persze 1 (!!) ütéssel kifektetnek.
    Mi a taktika?

• Sephi
    Azok jo nehez palyak :(
  • Sephi
    Figyej! Balance Valley -nal van az a Canyon! Oda menyel es ott az elso 4-5 palya utan van egy elagazas! Pontosan a bal szelso palyan lesz a madar es ott kell majd golfozni :)
  • Sephi
    Jaj baj van!! Most ertem a vulkanhoz es tok kivagyok :( Max nekem nagyon eros es megis meghaltam :( Kepzelem egy Red Seal-nel Monicat majd :(
  • Sephi
    De beraktad a standba a ipset? Akinek a Chestnut kell? Es epitettel hazat a festonek akinek az arany festeket kellet adni es a nejenek? ES!!! Vigyazal mert Balance Valley-ben mind a negy platforma egyenlo magasagban kell legyen szal ugy epitsel hogy mind a negyen egyenlo sulyu haz ill cuccok legyenek mert ha nincsenek kiegyensujozva az man nem koser!
  • Sephi
    Fenebe mert nem tudom de most neztem meg es nekem van 5 darab baz :)

amiutan megvan a dio azonal epitsel Kinai Standot Balance Valleyba es huzzal a jovobe! Aztan johet a golf!! :))
  • Sephi
    Ott kell legyen! Menyel vegig a playakon es minden kovet torjel szejel es osze sladat nyisd ki!
  • Sephi
    Na most... Rainbow Forrest-ben kell legyen! Sajnos nem tudok mast mondani mithogy menyel vegig ujra az egesz erdon.
  • Sephi
    Jo tanacs? De nekem azt ne mondjad bogaram mert a festo pasi az kelleni fog neked amikor Balance Valley-t epited szal nekem mar megvan az ipse! De aze koszi!

Szal neked mi a problemad? Nem lelsz olyan magot?
  • Sephi
    Ohh nekem volt ... asse tudom honnan... jarkalyal meg az Rainbow erdoben lehet ott majd lelsz egy szornynel! De nezel korul boltokban is! Foleg a jovoben!
  • Sephi
    Ember! Most irtam le miert nem olvasod?

"addig kell epitsel magadnak egy Kinai Boltot (standot) ahova a te szokacsodat kell oda vegyed ha adsz neki egy sult dio fele valamit. Az ha megvan csak akkor lesz a jovoben az a etterem ahonnan majd Lin-nek tudsz hozni gyogyszer kajat!"
  • Sephi
    Igen es kulomben is addig kell epitsel magadnak egy Kinai Boltot (standot) ahova a te szokacsodat kell oda vegyed ha adsz neki egy sult dio fele valamit. Az ha megvan csak akkor lesz a jovoben az a etterem ahonnan majd Lin-nek tudsz hozni gyogyszer kajat!

Es ha tobb kis ladat akarsz akkor amiutan 100% az a lista ahol irja hogy mit kell epiteni a jovo ujraepitesehez akkor ha epitesz pluszba dolgokat (sokat) akkor kapot oket pluszba.
  • Sephi
    Most ezt ird le megegyszer es erthetobben pls!
  • Sephi
    Mindenhol lesz olyan :) Sokkal tobb lesz ha minel szinesebb es elethubb a falu! ugyertem mindig epitsel sokmindent egy hazhoz es ha nincs penzed akkor menyel at egy regebbi palyan szegyel osze minden fele kristalyt es majd add el oket.

En nekem Monica is es Max is ugyanolyan eros mert egyszer Monica egyszer Max-el megyek szal :)
  • Sephi
    A lepket? Kerem mi sem egyszerubb! A virag kozepebol jonnek ki csapok! csapd le oket hogy mind viszhuzodjon majd a lepke atvaltozik kis szines lepkeve! Nezd meg a szivervanyt es fentrol lefele vedd a szineket es ugy old meg a kis lepkeket. (ugyertem ha a szivarvany kek,zold,sarga,piros fentrol lefele akkor te is sorban a kek,zold,sarga,piros lepkeket olod meg) de vigyazz mert lassan setaj oda es usd meg oket Monica tuz magijajaval egyszer! Az is eleg! De elotte fenykepezd le a lepket! Sot mindig oszes fooelenseget es cuccot azonal fenykepez le!
  • Sephi
    Akkor lent a fa egyik oraban van egy bolt onnen vegyel virag jelmezt Monicanak es meny el egy olyan palyara abba az erdoben ahol vagy es talkozal egy ugynolyan viraggal es kapsz tole valami port...
  • Sephi
    Colette?

O meg nem szugseges!!

Mondtam hol vannak!!

A kertesz a hazad elotti kertben, a oreg pek neni ott van a peknel a foteren ahol letesz amikor bersz a varosban pont a szerelo bolt elott ahol dogozol. Vele szemben. Es a vegen a kis cseled lany mondtam hogy a hazadban van csak be kell menni melyen a szobakba!
  • Sephi
    Ahm... akkor probaj meg minnel tobb dolgot epiteni ami kell a jovohoz hogy legyen minnel tobb kesz. Nezd meg peldaul kell legyen a faludba harom szemelyiseg! Menyel visza avarosba es ott at a hidon es a templomnal jobra be amikor latsz egy nagy hazat az a te hazad nah ott a kertben ott a kertesz. Neki hozzal szentelt vizet (amit a papnal lehet venni a templomban) aztan ott pont a foteren (ahol letesz amikor a varosba mesz) ott a pekseg ott a pek neni akinek csinajal meg nemtommilyen sziveseget es az is veled jon es vegul vigyel el a kiscsajnak aki a hazadban van (ahogy belepsz menyel le jobra es mind menyel at szobakon mig vegul egy feketebe oltozott cseled janyhoz ersz) valami varrocuccot de ezt majd elmagyarazza. Amikor mind a harman megvannak akkor Sindain-ba epitsel harom fahazat! Az egyik orul epits harom fat a masik ele tegyel egy szekeret es a harmadik maradhat sima. Es meglatod a jovo valtozni fog a te javadra!

Es a jovoben levo kis ladakak MINDIG keresd meg mert nagyon jo cuccok vannak benne! a Friut Of Eden tobb eletero pontot ad mig a pite Max , a fagyi Monica vedelem pontjait noveli!
  • Sephi
    Oda be kell rakjad a magot amit Jurak-tol kapsz ha felelszted. Azt ugy kell hogy remelem oszegyujtotted az oszes Geostone-et (tudod azok a kis parazs szeru golyok) es igy kaphattal Eye Tree1 es Eye Tree 2 es egy Nose Tree. Nahazokat a vizeseshes kozel (Sindain-ban) ugy rakjad hogy a ket szem koze az orrat! Ha nincs hozza elegendo cuccod menyel el a vonat utso vaganyaba es ott az oreg tata es az elad neked. Jah es meg valami. Amikor epito modban vagy ott az utso fulnem megmutassa neked hogy mi kell ahoz hogy a jovo megvaltozzod szal mit kell epitsel es kik kellenek hogy abba a faluban ejjenek. Majd amiutan megvan a ket szem es az orros dolog mwenyel el a jovobe es ott az oreg fa! Tole kapod majd meg a magot!
  • Sephi
    Ohh mittudom en mar hol a pocsbe de gondolom a vonat (mintha) aztan egy porko ceger es egy kereket.
  • Sephi
    En oszerektam igy :

Freight Train meg rotating Sign es Wheel

Igy csinald meg.
  • Sephi
    Ne hujuj en ugy elvagyok egyfeszt kombinalom a kepeket es tok jo dolgokat talalok ki es talatam csomo helyen leirasokat is pl. a legjobb a Veniccio a jovobena kis nyul doki laborjaban!