172
Szal...
-
MUHAHAHAHAHHAHA Island King rég kimaxolva Legend majdnem kimaxolva, msot azt nme tudom hogy a name change ticketet a Five-Star Armletre (Monica) vagy Supernovára(Max) használjam???? ahzátn azokat is kimaxolom és majd örül a pofám :D
-
Yahey :)) -
lacokpatok #130 Nem gáz!
Már rátaláltam külföldi faq-n.
SIRUS
ehhee -
Uhh baz... esku elfeledtem :( -
lacokpatok #128 Nah HELP!!!
Chapter 7. Arany nagykapu. Kér egy nevet a kapunál a főellenség!
Tudja valaki mi a név???
SEGÍTSETEK!!! -
Holokausz #127 CSövi van itt valaki? -
lacokpatok #126 gamefaqs.com
Van ott minden. -
Holokausz #125 nézzétek meg a www.gamers.com, én is ott vagyok
-
Holokausz #124 -
Gábor #123 gamefaqs? -
Hol találtál leirást? Van az első részhez is? -
lacokpatok #121 Megtaláltam a neten a leírásokat. Letöltöttem mindet. De köszi azért a helpet. már ne küld át. még1xköszi -
Holokausz #120 A hal forma egynél egy kicsit tévedtem.Nem pecabotot kapsz hanem a botot fel kell találni.Ha meg nyertük a versenyt ell kell menni a fő térre és ott találsz egy csáveszt aki olyan csalit ad az új pecabotra ami sosem fogy el.Egy okos trükkel annyit csinálhatsz a scaliból amiennyit csak akarsz.ma csövi. -
Holokausz #119 Lehet hogy pénteken át küldöm egy kis részét.csak az a gáz hogy suliba van csak netem/most is ott vagyok/ezért flopin kell elhoznom.De azért megprbálok valamit küldeni. -
lacokpatok #118 Tyuhély!!! :) Köceee -
Holokausz #117 csövi hát végülis megoldható lehet, lehet hogy részletekben küldoöm át
-
Holokausz #116 ja és még van leírásom édenek és krumplik meg fagylaltok helyéröl is.Ha minden jól megy, jövö héten kedden vagy pnéteken át tudom küldeni az anyagot. -
lacokpatok #115 Nagy gond lenne ha az egész mindenség, cakli-pakli kellene???
Azt nem tudod kb. mekkora az egész mérete egyben?
Ráizgultam a dologra :)) -
Holokausz #114 Na figyuzzá lacokpatok!
Ha kell a leírás,írd meg hogy milyen leírás kell ,mert az egész úgy több mint 100 oldal.Van ridepod leírásom,fegyverek tuningolására szükséges leírásom ,fegyverek maximum értékeinek leírása,fényképek lelőhelye, köveknek a különböző hatásai,végigjátszás de az rohadt nagy,valami 50-ven oldal.ha kell akkor ird meg pénteken megint feljövök és megnézem a leveleket.Aztán jövő héten át küldöm.De remélem tudsz angolul.bármi kérdésed lenne írj ide vagy az e-mail-címemre:[email protected] -
lacokpatok #113 bazz.
a címem elbasztam.
Pontosan: [email protected]
-
lacokpatok #112 Holokausz!
Küld már azt a k.... Helpet a [email protected] -ra.
Vagy ha más is tud leírást akkor küldjön valamit.
Köcce! -
Ez eleg helytalo beszolas vala :))))) -
Holokausz #110 Elöször is a Finni Frenzi hal formaegyet jelent. Tuningolni kell a halakat ,föleg répával és mühallal .Ezek a kitarást és a gyosaságot növelik. Nekem van egy 125 cm halam akinek 15-ös gyorsasága és kitartása volt .Mégis vesztettem a beginner szinten.Ezért mégjob ban kell tuningolni ,ha nyersz kapsz egy király pecabotot amivel ki lehet fogni egy különleges halat. A fömenüben az extra menüpontban lehet gyakorloni. -
Holokausz #109 Elöszöris had basszam le azt a hülyét aki azt hiszi hogy ha megcsinálja a pályát maxra akkor ki fog nyilni a lezárt pálya részek.Ez hülyeség!A lezárt pályarészek akkor fognak kinyilni ha eljutsz a hatodik fejezetbe. Mivel ott Griffon az atamaliak segíségével amit elopott Max-től és Monicatól,elhozza a kastélyát 10000-évvel a múltbol a jelenbe.Csak a Paznossal lehet megállítani ezért vissza kell menni a lezárt pálya részekre és össze kell gyüjteni a különböző elemi köveket.Ezeket ell kell vinni a stohengebe ,ami a térkép jobb felső részében található. Akkinek full leírás kell a játékhoz ,szinte mindenről/ridepod,édenek és többi stuffok lelöhelyei,fegyverek értékei ,fegyverek különböző fejlődései, végigjátsszás/ akkor írj nekem, igaz a leírás angol de ez kit érdekel. -
Egyebkent csak szolok hogy a Dark Cloud 2 zeneje azaz a Rainbow Butterfly Forrest palyakon halhato zene pontosan 2 utemmel kulombozik a Final Fantasy X betet dalatol :))
Jelenleg a 6. epizodot jaccom es igaz volt amit sejtettunk! Most kell vegig menni az eddig el nem ert palyakon es vegre 100% emg fogom tudni csinalni a Sindain-i apitest! -
Ja es meg ey fontos dolog. Ha olyan kincses ladat lelsz ami le van vedve akarhogy csinalod akkor a Explosion Trap -et valaszd mert lehet megsebez de tuti nem robban fel hogy elveszisd ami benne van. Ugyancsak nem kellenek kulcsok hanem Try Forcing It es akkor is megkapod a targyat belole. En mindig kurva jo pitolyokat leltem azokba :)) -
Egen a fomenunel valami versenyt lehet ugy hogy Frenzy nem tudom mi es akkor a halakat kell versenyre dobni hogy melyik uszik a legjobban. De mivel sajna nem tul nagyok a nyeremenyek igy hat nem igazan erdekel a dolog :) -
Hi Sephi!
Megvan. A nélkül nem megyek tovább, amíg nincs meg a 100%!Szerintem a csillaggal jelölt utak, majd a végén, vagy ahhoz közel nyílnak majd meg. Biztosan meg kell hozzá szerezni valamit...
Apropó! Neked a főmenüben (a játék indításakor) látszik már az extrák menüpont? Nekem (ha jól emlékszem) valami verseny érhető el ott, de még nem néztem meg, hogy mi is az pontosan.
Bye! -
apropo ... Venicciot csinald meg 100%-ra es kapol Nova Cannont. Anelkul nem tudod majd legyozni Gaspard hajojat :)
Es vegyel majd benzint Palm Bricks-ben a vegyesboltban :) -
Sok szerencset no meg kenyeret ,banant , sajtot es vizet :) -
Hi Sephi!
Én éppen most fejeztem be a 4. epizódot. Most megyek oda, ahol Te végeztél!
Bye! -
Melyik epizódnál jársz? -
En meg mindig nem tudom hogyan kell kinyitni az oszes elozo palyakon azokat a palyakat.... van mindegyik tekepen par palya amit nem lehet elerni.... lehet csak akkor nyilnak meg ha minden egyes playat fullosan tejesitek???
Lehet ott lesznek a szornyek? Mert kicsit nehez elhinni hogy mar 2 epizod oda ugyanaz a fegyverem es nem tudom feltuningolni :) -
Oka. De még a Pirate Eye-t sem leltem meg... -
Azaz!! Meg a Pirate Eye-t is! Ha ratalaltal szojal mar hol volt oksa? -
Hi Sephi!
Hehe! Nekem is kell le kell küzdenem az Iron Mask figurát. Max Digi Hammer-jének továbbfejlesztéséhez kell...
Bye! -
Hopp vegulis megis megoltem :) I rule! -
Hogyazajoueget neki... ti hogyan oltetek meg Gaspar flying Ship azaz Death Arc -ot? En lovom mint allat a Ridepod nova Canonnal de alig serti es az meg egy bombaval megol :((( -
Csesze meg az eg akkor :( Mosttan nem tudom felepiteni a fegyveremet... nah majd akkor raaalok Monica kardjara oszt kisz.... -
Hi!
Igaz még csak a Chapter 4 elején járok, de eddig még én sem találkoztam vele. Talán csak később kerül kalapács alá!
Bye!