Jamie és a csodalámpa HELP:)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Buddy
Egér a marson......na ez egy elég kretén mese volt

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Jaja!

Ahhh... hát én tök másra gondoltam. Volt egy sorozat, amiben egy hosszú szöke hajú néni folyton füstté vált (valami dzsinn volt) és mindenféle kalandokban vett részt pár egyenruhás társaságában. Nagyon régi holmi. Háténaszittemarrólvanszó...

Jano
Majd nem mesélem el hegyirõl tövire, hogy mire nem emlékszem a rajzfilmbõl!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

zakika
nem felejtettetek ki veletlenul a teve madarat
te-ve 😊

vagy az egy mas mese volt?

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

tomsolo
nekem nem volt ám a kedvencem volt a: FONÁK TAMÁS

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Gery1980
Ez egy sorozat volt, lehet, hogy volt egész estés film is, de én arra nem emlékszem.

Penya
Az suxx😊 Jamie a kiralysag

Jano

Galy
ez rajzfilm volt, és é is imádtam! 😊
Buddy
volt ilyen rajzfilm is, hogy rambo, meg chuck norris.....na ezeknek is megvan a zenéjük

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
nekem megvan a zenéje mp3-ban !!!....nagyon cuccos

PResident Evil
loltopic😊

dikki*yysw
?😊

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

dikki*yysw
LOL, most meg ezt tudnám letölteni 😊)

Misi_Mokus_Kalandjai.SVCD.HUNDUB

😄D

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Penya
Hogy miii?????

Ez rendes filmsorozat volt, Te. Volt rajzfilm verziója?

Penya
Praclifalva lakoirol tud vki vmit? 😊 Mer nekem csak a cim jut eszembe meg h ilyen maci fele izek voltak.

mikike
megvagy hadnagy

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Penya
Jaja, voltak rulez mesek.

Gery1980
Huuuu, az mennyire jó kis rajzfilmsorozat volt😄
Imádtam mikor kicsi voltam😊

Penya
Hehe😊 Gondolhattam volna.

Jano
Kakukkia

Penya
Banyek a vilagnak mi volt a neve ahova mentek? Mer angolul cockoo land😊

Dzsini
http://www.rosseb.hu/archives/2003_Jul_rosseb.htm

kicsit le kell scrollozni és ott van pár kép meg a dalszöveg..

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ez volt az a csaj, amelyik folyton füstté vált ugye? Kb. 15 éve néztem az ORF1-en (vagy ORF2-n?). 😄 Akkoriban volt divatban a "nagyszombati keservest" járó legényekkel illusztrált reklám a filmek között.

Penya
Most a mesekre vagyok raszallva 😊)

Esetleg a Tetthely, a Derrick szereplõi nem kellenek? Esetleg Matula (akit mindíg lecsaptak) meg Rentz ügyvéd kalandjai? 😄

Penya
En nagy retros vagyok😊

Eszem megáll, miket elõ nem kaparásztok...

Penya
😊) Enis szeretem a marcipant😊

cenobite
Volt a gumibotzabáló rendõr... Mikor kicsi voltam és néztem, mindig azt hittem, hogy a gumibotja marcipán izû. És tökre irigyeltem ezért, hogy õ marcipánízû gumibotot zabál, annyit, amennyit akar. Szeretem a marcipánt...

gamertag: kenobita

Penya
Hajajj, fasza volt a zeneje nagyon

Jano
Nem is, mert Fonák Tomi volt a legnagyobb! 😄

Gladiator
vki egy képet tud linkelni a mesérõl, mert nem rémlik

Lacee
a kutya volt a legjobb benne...
aztán pont emiatt a család is bobtailt vett anno 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Dikkma
Hû kazin megvan a zenéje 😊)
HuAn82
Minek ezek a nevek neked?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Penya
Thx! Nagykiraly vagy!

Dzsini
Jamie
Sajó a kutyája
Megvagy Hadnagy a gumibot zabáló rendõr
Fonák Tamás a fordított macska
Szám Bácsi a Szuperbusz irányítója
Segíts Elek az ezermester
Füligláb a nagy nyúl
Rezes Bandi az egyszemélyes zenekar
Turbó Teknõs
volt még, de ennyi jut eszembe...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Eye-scream
Ezmiez?

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Davidus
kicsit😊

V9ykn8_TZL0

Penya
Ez egy kicsit mas.

Penya
Hja, thx. De magyarul kene a nevuk. 😊

Davidus
http://www.rathergood.com/jamie/

V9ykn8_TZL0

Tikal
gyáááááá, ez komoly? ez lesz a kedvenc topicom, szerintem hivd fel a matáv tudakozo plusszt

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Penya
Hi! Emlekeztek meg erre a mesere?😊 Nekem a karakterek nevei kellenek nagyon mer mar napok ota ezen gondolkozok. A rendort azt tudom😊 De a nyul meg a tudos meg ezek..