356
A Disney & SquareSoft közös játéka
-
JonasSandor #356 Bejelentették a 4-dik részt, unreal 5-el lesz. -
#355 Sziasztok!
Elindítottam egy chatet, ami
leginkább Final Fantasy és más KIZÁRÓLAG retro (PS2- ig bezárólag) játékokkal foglalkozó embereket gyűjtenék és várok szeretettel rá.
Az oldalon anime- ről is lehet beszélgetni, aki szereti őket.
Videogames Soundtracks Radio- t sugárzok rajta, benne természetesen FF muzsikákkal is. Anime zenék is hallhatóak, bár kevesebb alkalommal.
Mindennap beteszek egy új hátteret, hogy változatosabb legyen.
Én 6:00-0:00- ig egyfolytában fent vagyok, várlak Titeket érdeklődőket, hogy kialakíthassunk egy jó kis közösséget!
Köszönöm a figyelmet, további jó játékot és szép napot kívánok! :)
http://xat.com/FinalFantasy_Videogames_Retro -
Gábor3 #354 Néztem pár képet, videót a KH 1,2-ről, de igazság szerint nem tudom érdemes-e beszerezni. (ps2)
Ti mit gondoltok? Szeretem a disney rajzfilmeket, de nem tudom jelent-e kihívást a játék. :/
Illetve az 1 vagy a 2 a jobb? -
#353 Nem tudom ki tolja a legújabb Birth by sleep alcímű részt psp-n de én számomra valami iszonyatosan nehéz játék. amilyen könnyú volt a kettő az alkotók annyira elszálltak nehézség terén ebben az epizódban. És én még hardon akartam elindítani most meg a normal fokozat is megizzaszt rendesen a bossokrol pedig ne is beszéljünk. Amúgy idáig lazán hozza a megszokott Kingdom Hearts színvonalat nagyon jó kis cucc:) -
kazuma89 #352 Megvan....x helyett O(ugrás) nyomtam..És igy mindig mellé ugrott..Amugy mostmar nagyon 1szerü..Viszont a játék nehéz..Clayton(vadász) csávó se valami gyenge... -
kazuma89 #351 Faszom már a tököm kivan a KH1ben van1 Dzsungelos pálya..Indákon vagy miken kell ugrálni..1x végig is mentem rajt..Talalkoztam is a gorillákkal...Én hülye nem láttom hogy van ott valami szar amin fel lehet mászni..És leugrottam...Mehettem előröl ,és azóta vagy 50x próbálkoztam de nemtom elvinni addig...Mindig jókor engedem el Mikor jump on/of van R1el ki is jelölöm hova akarok ugrani de semmi....Kibaszott ideges vok már.......... -
spanmilan #350 hy! megcsináltam a phill tournamentet azután mit kell csinálni? -
#349 Huh, meg is feledkeztem róla, hogy ez még jön ^^
Már szedem is. Remélem azért jobban fogom élvezni,mint a gameboy-os változatot,aba elég hamar beleuntam -
darkling #348 Kingdom Hearts Re: Chain Of Memories (PS2) videók -
#347 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#346 Már megy , megtaláltam a kotton shippet :D. Save-nél az egyik opció az ,hogy visszadobjon a hajóra.
Great Success
-
#345 Hülyegyerek ide ne írjál mert pofán váglak. Nehéz megkérdezni?:DDD -
#344 Nem a save pointoknál??
[már nem emlékszik] -
#343 Csodaországból hogy lehet visszamenni a Gummishipbe? mert ahol leestem ott egy deka ilyen helyet nem látok ahol lehetne valamit csinálni kivéve a 3 zöld pontot, de azt meg nem tudom még használni. -
tibitoth #342 kigrabbolni belole a modelleket. -
#341 Namost ha van egy iso-d akkor azt simán ki tudod írni, mire kell ez a fájl? -
tibitoth #340 torrentos oldalrol. csak nem volt benne az a file -
#339 honnan szedtél le ISO-t? nekem az kéne -
tibitoth #338 hellotok. segitseg kellene. Kingdom.idx filera volna szuksegem az ntsc kingdom hearts dvdrol. lehuztam par isot de ez a file nemvolt benne. a dvdrol kell bekopizni. akinek megvan elkuldhete mailbe. vais kuldjon privatot. nagyon szepen koszonom. -
gsd22 #337 Hello!A Kingdom Hearts 2-höz keresnék végigjátszást,valaki tudna linket mondani,ahol le lehet tölteni a KH 2 végigjátszását? -
#336 De nem mukodnek. Ne is probald. Csak baszogatod a PC-ed es meg a vegen win reinstall is leszen. -
#335 hát én 3 félét is találtam de akkor mindegy -
#334 "úgy véled nincs"
Nincs. (azaz van de az szmoruen semmire sem jo) -
#333 most miaz? úgy véled nincs vagy csak a szón akadtál fent? -
#332 Ps2 emu :DDDDDDDDDDD -
#331 hu... én speciel arra gondoltam amt PS2 emuban megnyithatok de sevaj köszönöm a segítséget ^-^ -
#330 igen, nagyon hülyén fogalmaztál. Ez egy ps2 játék, mit kéne szerinted használni?? Kiírod, berakod ps2-be és play
torrentet meg EZT találtam, aminél van azért pár seeder -
#329 nem csak rá kérdeztem hogy ha esetleg keene hozzá vagy mittomén akkor leírást hogyan de ezek szerint nem kell használni és hülyén fogalmaztam nya :P de torrent linket továbra s várok ha valaki tud egy jót -
#328 de minek??? kiírásra gondolsz ? -
#327 alkohol 120 vagy mittomén -
#326 virtuális meghajtó? miröl beszélsz te?? O_o -
#325 valami torrent linket (esetleg leírást ha valami virtuális meghajtó kell hozzá hogy hogyan s mint) tud adni valaki? köszönöm ^_^ -
#324 tedd fel a kérdést, minek járni a felesleges köröket?? ^^ -
#323 őőőő..hurrá.... warez kérdést fel lehet itt tenni? -
#322 Grat :D -
Lena102 #321 Juhéé! Sikerült! Ezennel köszönetet mondok mindazoknak akik segítettek, és természetesen az öcsémnek is, aki megcsinálta helyettem ;)
Lena -
#320 nem az ütés a lényeg hanem az hogy mikor. Az üstöt is támadd, láthatod hogy változik a színe, többet nem segítek :D(bár azóta tuti megcsináltad már). A nagy ursulánál szerintem nem lehet gond -
#319 Hat a legerosebb kombo/magiakat... tudom en is ott akadtam el naon :(
Na meg Sephiroth-nal :D -
Lena102 #318 köszke megpróbálom. De mit értesz az alatt, hogy ütős?
Lena -
#317 Ezt a szoveget :DDD
Na szoval szerintem a jatekban az a legnehezebb boss de meg lehet csinalni. Helaljel sokat es nyomasd az utoseket. Elotte szeintem setalgass es erosisd a csapatotdat!
Halika!!!