197
Elmész?
-
kalmarattila #197 Épp most is zajlik egy flashmob a Gödörben!
http://www.facebook.com/event.php?eid=113803218673715 -
kupp #196 Te is szereted a teniszt? Rajongsz a magyar tehetségekért? Babos Timi, Szávay Ági és a többiek? Gyere el 2010. július 2-án 17:00-kor a Gödör Klubhoz, hozz magaddal egy teniszlabdát és dobd fel velünk! Barátaidat se hagyd otthon, küld tovább ezt az e-mailt, hogy minél többen legyünk. Ha meghallod a dudaszót, dobd fel a labdát!
Kérjük, részvételi szándékod jelezd az alábbi linken keresztül:
http://www.doodle.com/qg8i2vypnea52hw5
A flashmob elnevezése: We ♥ tennis
-
#195 Van most egy flashmob, ami csütörtökön lesz, lehet jelentkezni rá Facebook-on, de írtak róla több helyen
Flashmob Budapest 2010Flashmob Budapest 2010 -
#194 Flashmob volt a Moszkván április elsején...
JAMBUREE -
#193 Hát, ha másképp nem hallunk róla, csináljunk MI valamit, ami megmozgatja az embereket! -
#192 Jacko-s tánc parádé volt.... De azt sem nevezném olyan igazi flashmobnak ... Külföldön jobban dívik ez csak rá kell keresni youtubon! -
VinczeLacz #191 Az remek.. Akkor jobban kell lesni a fórumokat :D
Hm, most augusztusban is volt valami a Moszkván? Arról hallott valaki? -
#190 Például itt, vagy egyéb alternatív forrásból, de ne is kered TV-ben vagy ujságban, a flashmob témájától függ, hogy honnan hallhatsz róla! -
VinczeLacz #189 Igen? És erről hol lehetett hallani? Mert semmit nem találtam róla. -
kutakita #188 Utánanézegettem és találtam még budapesti megmozdulásokat, a kedvencen a 2005-ös párna csata a nyugatinál...
http://www.videoplayer.hu/videos/play/11720 -
#187 október közepén volt egy, és valami sellő örökbefogadásos dologról szólt.
azt hogy lesz e a közeljövőben, nem tudom. -
kutakita #186 Biztos nem télen van a flashmobok idénye, de tudtok mostanában ilyen szerveződésről??? Benne lennék... -
kutakita #185 Az, hogy élőben létre jöjjön elég sok szervezést igényelhet. A témának is olyannak kell lenni, hogy az vonzza az embereket... -
#184 Mindenképp a poénon meg a feltűnősködésen van a hangsúly.
Szívesen megnéznek egy ilyen őrületet élőben. -
kutakita #183 Biztos valamelyik nagy hopper gyártó állhat a háttérben:)Én még nem láttam olyan reklámot, ami a vásárlására ösztönözne. Mert nincs rá szükség, mivel mindenki ismeri és akinek kell az úgyis megveszi, akinek nincs rá szüksége az nem.
Szerintem is a poénon van a hangsúly, hogy jól érezzék magukat, akik részt vesznek benne. Én is szívesen bekapcsolódnék... -
#182 Engem valahogy nem érdekel miből akar megélni, nagyon viccesnek találom az egészet, nem is találkoztam még ilyen jellegű "hülyeséggel"
Már van egy Meteor nevű labdám :) -
#181 Szerinted aki a hoppert gyártja és forgalmazza, az mégis miből akar megélni? Nyilván, én is felhúzok unalmamban egy teljes gyártósort, mer' az olyan kúl.
Elég fura elképzeléseid vannak a világról...
Egyébként még egyszer hangsúlyoznám, hogy magával a flashmobbal nincs semmi bajom, de ez a labdázás ez totál faszság...
Másik fele, hogy igazán lehetnétek kicsit eredetibbek, nem szolgalelkűen lekoppintani egy külföldi példát... (Még mindig építő jellegű kritikának szánom, nem pedig baszogatásnak) -
#180 Jah és itt mit veszel meg a hoppert? Hát kétlem h bárki is ebből akarna meggazdagodni, az meg hogy marketing vagy sem, az tök mind1 a buliról szól meg a nevetésről, az, hogy ki meg miért szervezi teljesen mellékes... Szerintem... -
#179 70000? Ehehe, persze, nyilván.
Egyébként hihetetlen, hogy ilyen átlátszó marketingagymosást bevesztek.
Asszem elkezdek péniszgyűrűt gyártani, meg szervezek köré flesmobot, megveszitek párezren "mer' poén", én meg meggazdagszom egy pillanat alatt...
-
Csbeni #178 jah jah váci utca jó ötlet:) a sok japán csak ugy fényképezne:D:D:D -
gregorianer #177 Én jó ötletnek tartaném a váci útcát is, mert az jól nézne ki a videókon is, ha csinálnának. Sok külföldi pedig látná milyen jófejek vagyunk :D -
Kutyafaxa24 #176 ok de az új msn-en miért nem lehet, én ezt nem értem...
mert ha bejelentkezek meebo-n akkor ott tudunk beszélni, csak msn-en nem -
Csbeni #175 az offra válaszolva, probáld ki egy régebbi msn-nel.
Szerintem nem feltétlen kellene pesten lennie:) De ha már pest akkor csináljunk zűrzavart. Hungári- körút:) -
Kutyafaxa24 #174 kösz haver
-
#173 Hát nyilván valami hatalmas tér, én az Andrássy/hősök terére szavazok!;)
Basszus nem is gondoltam, hogy ilyen sokan csináltak már [#merges2
OFF:Törelem rózsát terem várj még egy kicsit azzal az msnnel ha ugysem hát telepíts fel egy uj klienst vagy próbáld meg másik gépen ha sehogy sem akarja akk a felhasználóval van valami... De szerintem szoftveres a gond, nekem skyp-pal volt hasonló -
gregorianer #172 off: Erre lett volna sokkal jobb topic is ahol nem kell bocsánatot kérni.
A 100 ezer szerintem biztos meg lesz. még egy hónap.
leizzadni tényleg nem izzadnék le :D Ti amúgy hol rendeznétek meg ezt a dolgot? Mi lenne Pesten jó hely egy ilyenre?
-
Kutyafaxa24 #171 üdv. bocs hogy ide írok de nagyon sürgős lenne, miért van az hogy ha fel akarok venni valakit msn-re neki nem jeleníti meg? és ha ő akar felvenni akkor nekem nem jelenik meg szal...
És mégeygszer bocs hogy ide.... -
Csbeni #170 nah több mint 70000 tag:) remélem meglesz a 100.000 :) -
#169 Jogos :S:S:S:S
Attól mert igényt mérnek fel még nem kell most szervezni, meg amúgy is ha most lenne örülj neki legalább nem izzadsz úgy le :D:P -
gregorianer #168 Persze lehet sportolni a hidegben, az edzőteremben :D
Amúgy ezek a rendezvények messze nem a sportról szólnak, hanem egyfajta figyelemfelkeltés, hogy mire az már lényegtelen. Az andrássy tényleg jó ötlet lenne, ott néha szokott lenni , hogy kitiltják az autósokat.
Egy óra alatt le lehetne ezt zavarni, nem kellene sok idő se. Csak legyen aki ezt megszervezi.
ráadásul ahogy nézem egy bulinál jobban is lehet ismerkedni, mert nagyon sok lány jár ilyenekre :D
-
Csbeni #167 Hidegben is lehet sportolni:)) 1500ft meg tényleg nem huzos, ahhoz képest hogy egy buliban mennyi pénzt elverünk:) -
gregorianer #166 ha az oldal felmérésnek indult akkor szerintem pont rosszkor csinálták, mert ilyenkor már hideg van, nem lehetne sok embert vonzani rá. Nagykabátban nem fogok ilyen labdán ugrálni minusz 10 fokban. nyáron ha már meleg van akkor ok.
-
#165 Erről nem is hallottam még, de elég mókásan hangzik... De ez az ugráló labdás cucc ez de nagyon adná, persze csakis élőben, mondjuk az andrássyn végig :D:D:D
A honlap meg valszeg igény felmérés lehet hogy mennyien mennének el egy ilyenre. -
gregorianer #164 Pont most volt szombaton ilyen mp3-as dolog újra. Amelyik haverom volt, ő azt mondta élvezteés viszonylag sokan voltak. Persze ez a labdázás kicsit költségesebb dolog, de 1500 forintot nem sajnálnék ilyenre. -
davajdavaj #163 Most nem is azért, de miért ne lenne megvalósítható? 1500 Ft körüli áron van egy ilyen labda. Kettőnél biztos többen lennénk, már akkor is, ha csak a barátaimmal megyünk ki. Ha sikerül megcsinálni Bareclonában akkor Budapesten miért ne menne? Vagy Neked a flash mob jelenséggel van bajod?
Nagyon negatív vagy, olyan igazi megkeseredett-magyar hozzáállással... -
#162 Hát nem tudom, ennek a flashmobnak épp a tömeg lenne az értelme, de minél extrémebb faszságot találtok ki, annál kevesebb ember fogja venni a fáradtságot, hogy foglalkozzon vele.
Ha -mondok egy gagyi példát- az lenne a feladat, hogy x.én y órakor meg kell jelenni mikulássapkában, az egy teljesíthető feladat.
De az, hogy egy 80centi átmérőjű gumiherével keresztül akartok békávéztatni embereket a fél városon, az több, mint naív elképzelés, szerintem.
Mindegy, beleszólni nem akarok, igazából nekem tökmindegy.
Meg amúgy is, amíg olyan a hozzáállásotok, hogy "reméljük, hogy valaki, valamikor majd megszervezi", addig úgyis halvaszületett az egész. -
VinczeLacz #161 Szerintem meg lehetne szervezni itt is. Csak a magyarok úgy állnak hozzá ahogy, és nem vágnak bele. De ez a topic pont arra jó, hogy a bevállalósabb embereket összegyűjtse. Ez biztosabb nehezebben megvalósítható, mert több helyet kell lezárni. Ezt elismerem, de nem lehetetlen. -
#160 Biztos nagyon kurvamenő egy ilyen szarral a hátadon keresztülutazni a városon odafelé meg vissza... Hogy aztán rájöjj, hogy összesen még két ilyen szerencsétlen van még rajtad kívül az országban, akikkel alkotjátok a "tömeget".
Volt valami index-es szervezésű flashmob, ott valami MP3ban letöltött utasításokra zombiztak. Az valahogy megvalósíthatónak tűnt, ezzel a labdázással ellentétben... -
Kerki #159 Kész a hopperem. most akkor mi a teendőm vele? -
davajdavaj #158 Jajaja, kár hogy nem postázzák a labdát, hamár... aztán ki tudja? Lehet, hogy megszervezik Magyarországon is, ha már Barcelonában sikerült egyszer. Biztos jó buli lenne, de kizárólag politika-mentesen!!!