Flashmob itthon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.facebook.com/event.php?eid=113803218673715
Kérjük, részvételi szándékod jelezd az alábbi linken keresztül:
http://www.doodle.com/qg8i2vypnea52hw5
A flashmob elnevezése: We ♥ tennis
Flashmob Budapest 2010Flashmob Budapest 2010
is it okay if i think its lame to dance?
JAMBUREE
\"A book is a book\" Clive Barker
fry day fry day sálálálláláá
Hm, most augusztusban is volt valami a Moszkván? Arról hallott valaki?
Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.
http://www.videoplayer.hu/videos/play/11720
azt hogy lesz e a közeljövõben, nem tudom.
Szívesen megnéznek egy ilyen õrületet élõben.
Szerintem is a poénon van a hangsúly, hogy jól érezzék magukat, akik részt vesznek benne. Én is szívesen bekapcsolódnék...
Már van egy Meteor nevû labdám 😊
Elég fura elképzeléseid vannak a világról...
Egyébként még egyszer hangsúlyoznám, hogy magával a flashmobbal nincs semmi bajom, de ez a labdázás ez totál faszság...
Másik fele, hogy igazán lehetnétek kicsit eredetibbek, nem szolgalelkûen lekoppintani egy külföldi példát... (Még mindig építõ jellegû kritikának szánom, nem pedig baszogatásnak)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Egyébként hihetetlen, hogy ilyen átlátszó marketingagymosást bevesztek.
Asszem elkezdek péniszgyûrût gyártani, meg szervezek köré flesmobot, megveszitek párezren "mer' poén", én meg meggazdagszom egy pillanat alatt...
mert ha bejelentkezek meebo-n akkor ott tudunk beszélni, csak msn-en nem
Szerintem nem feltétlen kellene pesten lennie😊 De ha már pest akkor csináljunk zûrzavart. Hungári- körút😊
Basszus nem is gondoltam, hogy ilyen sokan csináltak már <#merges2>#merges2><#merges2>#merges2><#merges2>#merges2><#merges2>#merges2><#merges2>#merges2><#merges2>#merges2>[#merges2
OFF:Törelem rózsát terem várj még egy kicsit azzal az msnnel ha ugysem hát telepíts fel egy uj klienst vagy próbáld meg másik gépen ha sehogy sem akarja akk a felhasználóval van valami... De szerintem szoftveres a gond, nekem skyp-pal volt hasonló
A 100 ezer szerintem biztos meg lesz. még egy hónap.
leizzadni tényleg nem izzadnék le 😄 Ti amúgy hol rendeznétek meg ezt a dolgot? Mi lenne Pesten jó hely egy ilyenre?
És mégeygszer bocs hogy ide....
Attól mert igényt mérnek fel még nem kell most szervezni, meg amúgy is ha most lenne örülj neki legalább nem izzadsz úgy le 😄😛
Amúgy ezek a rendezvények messze nem a sportról szólnak, hanem egyfajta figyelemfelkeltés, hogy mire az már lényegtelen. Az andrássy tényleg jó ötlet lenne, ott néha szokott lenni , hogy kitiltják az autósokat.
Egy óra alatt le lehetne ezt zavarni, nem kellene sok idõ se. Csak legyen aki ezt megszervezi.
ráadásul ahogy nézem egy bulinál jobban is lehet ismerkedni, mert nagyon sok lány jár ilyenekre 😄
A honlap meg valszeg igény felmérés lehet hogy mennyien mennének el egy ilyenre.
Nagyon negatív vagy, olyan igazi megkeseredett-magyar hozzáállással...
Ha -mondok egy gagyi példát- az lenne a feladat, hogy x.én y órakor meg kell jelenni mikulássapkában, az egy teljesíthetõ feladat.
De az, hogy egy 80centi átmérõjû gumiherével keresztül akartok békávéztatni embereket a fél városon, az több, mint naív elképzelés, szerintem.
Mindegy, beleszólni nem akarok, igazából nekem tökmindegy.
Meg amúgy is, amíg olyan a hozzáállásotok, hogy "reméljük, hogy valaki, valamikor majd megszervezi", addig úgyis halvaszületett az egész.
Volt valami index-es szervezésû flashmob, ott valami MP3ban letöltött utasításokra zombiztak. Az valahogy megvalósíthatónak tûnt, ezzel a labdázással ellentétben...
ez flashmob!
davajdavaj én nem is arról beszéltem,hogy egy hétköznapi ember szervezze meg ezt...mert gondolom mindegyik ilyen nagy megmozdulás mögött szervezett,komoly munka áll. Akinek pedig ez a munkája annak annyit tesz ki az egész,mint a péknek egy kenyeret csinálni.
Az első pohár után olyannak látod a dolgokat, amilyenek, A második pohár után olyannak látod őket, amilyennek szeretnéd őket, A harmadik pohár után olyannak látod őket, amilyenek valójában!
Jó az a labdakészítõ link, de még jobb lenne ha meg is kapnám.
ezentúl lehetne álcázni a tüntetést ilyen labdákkal, és akkor senki sem mondaná meg, mire is készül az a sok színes bogyó a Kossuth téren...
<#eplus2>#eplus2>
Én szerveztem már rendezvényt 150 fõ részére, és az sem volt egy leányálom megszervezni, nemhogy lezáratni egy fél várost, kitalálni az útvonalat úgy, hogy ne üssenek el a jómunkásemberek az IFA-val, meg ne küldjenek rád vízágyút párszáz rohamrendõr kíséretében...
...szóval ez nem csak. Ettõl függetlenül jó lenne csinálni egy ilyet. Nagy mennyiségben biztos olcsón megcsinálnák kínában a bogyókat 😊
amúgy majd ráperel az SE 😊))
Amúgy meg pont az a lényeg,hogy a labdával pattogj ne pedig a lábaddal dobbants hatalmasakat. Minél jobban a földhöz vágod vele magad annál nagyobbra pattansz. Egyszerû 😊
Az első pohár után olyannak látod a dolgokat, amilyenek, A második pohár után olyannak látod őket, amilyennek szeretnéd őket, A harmadik pohár után olyannak látod őket, amilyenek valójában!
Olcsó fogyokúra! Ezt hozzá kell tenni 😛