1080
-
Prank #72 és te aimbottal is ugyanúgy élveznéd a játékot?
tegyük fel, hogy aimbottal jobb eredményeid lesznek...azt viszont nem magadnak köszönheted, hanem annak, aki megalkotta azt a sz*rt -
antijedi #71 most ezel jófejnek akartál tünni? csak mert akkor nem sikerült :PPPPPP -
Prank #70 gratulálok -
Myrkul #69 hogy nagyobb eséllyel vegyem fel a versenyt a többi játékossal és persze elegem van hogy azokon a szervereken ahol van anticheat program ott jobb eredményeket érek el mint azokon ahol nincs... -
#68 na az animált :)))
Bizony lőni kellett volna....:) -
#67 Na hoah:)) -
#66 minek az neked? -
Myrkul #65 most nézem de nem láttom, hogy itt pontosan mi hol hagyan van :( -
Mukk #64 ajanlom az aimbot.com-ot... -
Myrkul #63 Hali!
Tudja valaki honnan lehetne leszedni valami amibot-ot??? -
Myrkul #62 Hali!
Tudja valaki honnan lehetne leszedni valami amibot-ot??? -
#61 mohaa-zni akarok az új küldikkel!!!!!!!!!! -
#60 Mikor jön már a folytatás????????? -
#59 + Nvidia Detonator mindenkori új WHQL
+ NVidia Refresh Rate MK II
Ennyi. -
#58 Ez még sok is egy ilyen öreg Q3 motoros jószághoz.
Én a 3Dmark 2001-ben 1460 pontot bírok kicsikarni az itthoni gépemből és ez tökéletesen elég a MOHAA-hoz, közepes beállításokkal.
Amúgy a konfigom:
ProComp alaplap (plafon: 1.3GHz), 1.333 GHz AMD Duron, 256 MB SD(!)ram, GeForce2 MX (sima), 60 GB Maxtor HDD -
#57 Ez egy remek ötlet.
mindenképp támogatom !! -
#56 Oviban nem tanítottak meg az illemre? -
emberke #53 1200 celeron 320 mb ram geforce 4 mx 440
A neten játszogatok a Spearhead-el, rendesen is megy, de egy ídő után elkezd akadozni. Okát viszont nem tudom. Mondjuk már elsírtam ezt egy másik fórumban is. -
#52 elégnek kell lennie a mohaa-hoz sztem tutira az enyémnek is.. -
#51 milyen konfig pontosan? -
emberke #50 Megnéztem a 3dmark 2001-et: 2971 pont lett a teszt eredménye nálam. Nem sok de a Mohaa-hoz szerintem elégnek kénne lenni a konfigomnak. -
#48 nálam folyamatosan akad.3dmark 2001se 1404pont:( -
#47 Ez nem flame jellegű volt csak egy észrevétel+javaslat...:)) -
#46 Piftuka:
Megértem, hogy baromi sok dolgod lehet a moderálással de mi lesz így ha az összes (jobb) topicot lezárod??? :((
Valami köztes megoldást kéne kitalálni...
-
#45 Az volt és már végre rájöttem mindenre..:) -
neménvoltam #44 Úgy tűnik itt moderálás vót :D -
emberke #43 Fm!
Ugyanez nekem is a problémám, a konfigom színte megegyezik a tieddel. De nekem csak egy bizonyos idő után kezd el szagatni, addig minden tuti, de utána... -
#42 vmi gáz lehet a géppel:640*480-ban is akad rajta,min. detail mellett -
#41 azért gondolkodni azelőtt sem ártot volna hogy elköltöztetek! -
Roll #40 Hali! Van egy problémám a játékkal. Az 5/2-es küldetést megcsinálom a tigerrel, és utánna a töltéscsík megáll és szabálytalan művelet, aztán kilép. Volt már ilyen valakinek? Patch kell? Vmi ötlet? -
#39 :) grat :) -
#38 Hát nincs kedvem visszaolvasni :(( mi történt itt már napok óta nem találtam ezt a Topic-ot sehol és most felcsillant a remény?!?! -
villi #37 Emberek,a gamestaron én csinálom a mohaa rovatot,már leadtam az e havit Zerocoolnak!Az októberi számban(megjelenik szeptember végén)már benne lesz!
Bye és sok sikert az összes mohaasnak! -
Roll #36 Köszi! -
#35 Van egy lépcső felfelé valahol, oda kell bemenni lesz két halott csávó. Vedd el a bazookájukat és ennyi. -
Roll #34 Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem, mert elakadtam a játékban az 5. missio első részében. Végigmentem a pályán, kilőttem a mesterlövészeket, az embereimre vigyáztam (5fő),élnek. Odamegyek a fa kerítéshez,megnyomom a "use" gombot és kiirja hogy locate the missing bazooka team. És ilyenkor mit kell csinálni? Bemenni nem tudok, másfelé elmenni nem lehet.
Köszi -
#33 800*600 -
#32 vki nem ttudja véletlenü,milyen deatil mellet kéne hogy fusson ez a game.itt 1100as cerkán,384sdrammal,gef2mx-el min felb+detail:(
sztem jobbnak kéne lennie..
mellesleg szokott itt vki online játszani spearhead-et? -
Roll #26 Az fpscentral.hu - fenn a végigjátszás. -
neménvoltam #24 Pacific Stormot írtam