1080
-Mohaa kiegészítők-

p4m3vp7g.png
Szerverek
SG szerver: 37.221.209.105:12110

• CELL StormBird
    ÉN a Call of Duty várom nagyon!!
    Meg a Breakthroughot!!
    Asszem eleszek velük egy darabig :)
  • Punker
    látni akarom a kiegészítőt
  • Danny
    Koszi szepen!
  • [negativ] Les
    Tuti, hogy nem fog csúszni ? :)
  • Marcus_
    Nagyon szépen köszönöm a gyors választ!
  • Punker
    5000-0000000-0000000-5068
  • Marcus_
    Sziasztok!

Légyszives irjatok már egy CD key-t-t MOHAA alapjátékhoz

THX
  • Zagash

MOHAA: Breakthrough hivatalos megjelenési dátum:

2003. Szeptember 22.
  • Danny
    Ciao! Nagyon reg jatszottam Mohaa-t neten ugyhogy nem tudom milyen patch kell most a jatekhoz. Ha dobnatok egy linket azt megkoszonnem, de ha megmondjatok milyen patch kell akkor az is fasza lenne. Koszi!
  • [negativ] Les
    Hmmm
  • The Garrett
    ja amugy aki kíváncsi a Moh: brékszrú bemutatóra az lapozza fel a Gameport oldalait.
    szerintem megtaláljátok

Erre tessék

• The Garrett
    De mostmá legalább Clanmeccsen bukott le :D
  • The Garrett
    tegyél fel 1.11 et www.mohaa.hu
  • Rich
    Sziasztok! Segítség kellene MOHAA 1.0-hoz kellene NOCD mivel nem indul el ill. a CD-t kéri legalábbis XP alatt.
    Amit letöltöttem azzal elindul, de utána erre panaszkodik: could not load OpenGL subsystem.
    Nos én marhára nem értek hozzá úgyhogy nyugodtan homályosítsatok fel.
  • The Garrett
    filemegosztók?
  • wert
    6 nap mulva MOHAA:BREAKTHROUGH multi demo! Visszaszámlálás az eagames.com-on, hajrá!
  • [HUN]PAStheLoD
    lol :)
  • zippo
    CB forumon van egy masik is:
  • Punker
  • The Garrett
    hogy kell képet belinkelni plz nemtudom :)))
    ezt valaki tegye be :)
    http://mohaa.free.eplanet.hu/pictures/shot0088.jpg
  • Lacc
    Hát igen, fantasztikus paródia, egyszer röhögtem rajta egy nagyot, akkor is azon hogy ez mennyire szánalmas.
  • Zagash
    Ha feltetted a Spearhead-et, biztos feltűnt, hogy a program telepítette az 1.11-es javítást a MOHAA-ra. Ha a MOHAA nem indul, akkor valószínűleg nem eredeti a játékod, ebben az esetben kell neki egy tört 1.11-es MOHAA.exe.
  • fm
    ja, ez egy kérdés volt.
    (a bibi hogy minden felb. mellet ugyanugy szaggat)
  • fm
    hali.

mér lehet az,hogy 640*480 lowest detail mellett szaggat a játék,akár 800*600 medium+text comp+stb...

a konfig:1100cerka,384sd,gef2mx64mb,winxp
  • NeoMaN
    Szasztok!
    Biztonsági másolatos MOHAA-ra felnyomtam a bizt.másolatos Speart.
    Spear megy, de MOHAA már nem.
    Van ehez crack vagy valami, hogy fusson a MOHAA is?
    THNX!
  • Kandurex
    itten már soha
  • Manta
    Meglesz a 30k?
  • [negativ] Les
    No kollégák and else... holnaptól megnyílnak az iskolakapúk..:) nem hanyagolni a mohaa-t :))
  • fm
    oprendszer?
  • fm
    indítsd el a regedit-et.
    majd hkey-local-machine/software/mohaa könyvtára
    ott van egy számokból álló könyvtár. azt írd át 1.1.12.200
    és menni fog
  • antijedi
    mellesleg aki nyitot szemel mászkál a neten az nem tud nem beleakadni ilyesmibe... :D nah de zárjuk mán le :P
  • antijedi
    egy dolgot szoptál be, én nem szoktam onlány mohaa-zni :PPPP
  • Myrkul
    Megérdemlem ? :) Mert tele van a net?? Igen?? Te ezt honnan tudod, csak nem te is letöltötted??
  • Myrkul
    Nem én kezdtem vitázni én csak kértem, hogy ha tud valaki ilyet, akkor legyen szíves segíteni nekem.
  • antijedi
    jah :P eze kene ezt most abahagyni szvsz :D
  • Kandurex
    asszem ilyen vitával kezdődött...és átkerült a gumiba....
  • antijedi
    a másikfele meg az ha mindenkép ezt akarod ako meg ha anyira béna vagy hogy egy aimbotot se találsz meg is érdemled szvsz mivel televan vele a net... :P
  • antijedi
    eh aze mert mas csítel nem tod felfogni hogy nem kel mindenkinek, azt meg elintézni nem lehet hogy minden szerveren fent legyen mert mindenki azt csinál a szerverével amit akar, szal max anyit tehetsz hogy vagy csak az anticsítes serverekre mész vagy beálsz a faszopo csiterek közé...
    de szvsz ez a téma már picit lerágott csont nem tom minek kelet ezt most felhozni, mindenki tugya hogy ez van oszt kész micsinálni ucse lehet...
  • Myrkul
    Nem jó fejnek akartam tünni, bár lehet hogy neked ez nem tünt fel a tegyon jó fejűségedtől :PPPPPP
  • Myrkul
    Rendben akkor viszont próbáld vagy azt elintézni hogy senki ne cheateljen vagy hogy minden szerveren legyen fent az a program ami nem engedélyezi a cheatet. Mert Én szeretném élvezni a játékot De nem úgy hogy más cheatel és ezzel inkább tönkre teszi a játékomat! Szerintem az ilyen progikat mindenki számára hozzá férhetővé kénne tenni mert ha mindenkinek meg van rá a lehetősége, hogy használja akkor már nem vészes.