1080
-
#122 ÉN a Call of Duty várom nagyon!!
Meg a Breakthroughot!!
Asszem eleszek velük egy darabig :) -
#121 látni akarom a kiegészítőt -
#120 Koszi szepen! -
#119 Tuti, hogy nem fog csúszni ? :) -
Marcus_ #118 Nagyon szépen köszönöm a gyors választ! -
#116 5000-0000000-0000000-5068 -
Marcus_ #115 Sziasztok!
Légyszives irjatok már egy CD key-t-t MOHAA alapjátékhoz
THX -
MOHAA: Breakthrough hivatalos megjelenési dátum:
2003. Szeptember 22.
-
#112 Ciao! Nagyon reg jatszottam Mohaa-t neten ugyhogy nem tudom milyen patch kell most a jatekhoz. Ha dobnatok egy linket azt megkoszonnem, de ha megmondjatok milyen patch kell akkor az is fasza lenne. Koszi! -
#111 Hmmm -
#110 ja amugy aki kíváncsi a Moh: brékszrú bemutatóra az lapozza fel a Gameport oldalait.
szerintem megtaláljátok
Erre tessék -
#109 De mostmá legalább Clanmeccsen bukott le :D -
#107 tegyél fel 1.11 et www.mohaa.hu -
Rich #106 Sziasztok! Segítség kellene MOHAA 1.0-hoz kellene NOCD mivel nem indul el ill. a CD-t kéri legalábbis XP alatt.
Amit letöltöttem azzal elindul, de utána erre panaszkodik: could not load OpenGL subsystem.
Nos én marhára nem értek hozzá úgyhogy nyugodtan homályosítsatok fel. -
#104 filemegosztók? -
wert #102 6 nap mulva MOHAA:BREAKTHROUGH multi demo! Visszaszámlálás az eagames.com-on, hajrá! -
#101 lol :) -
#99 CB forumon van egy masik is:
-
#98 -
#97 hogy kell képet belinkelni plz nemtudom :)))
ezt valaki tegye be :)
http://mohaa.free.eplanet.hu/pictures/shot0088.jpg -
#96 Hát igen, fantasztikus paródia, egyszer röhögtem rajta egy nagyot, akkor is azon hogy ez mennyire szánalmas. -
#94 Ha feltetted a Spearhead-et, biztos feltűnt, hogy a program telepítette az 1.11-es javítást a MOHAA-ra. Ha a MOHAA nem indul, akkor valószínűleg nem eredeti a játékod, ebben az esetben kell neki egy tört 1.11-es MOHAA.exe. -
#93 ja, ez egy kérdés volt.
(a bibi hogy minden felb. mellet ugyanugy szaggat) -
#92 hali.
mér lehet az,hogy 640*480 lowest detail mellett szaggat a játék,akár 800*600 medium+text comp+stb...
a konfig:1100cerka,384sd,gef2mx64mb,winxp -
#91 Szasztok!
Biztonsági másolatos MOHAA-ra felnyomtam a bizt.másolatos Speart.
Spear megy, de MOHAA már nem.
Van ehez crack vagy valami, hogy fusson a MOHAA is?
THNX!
-
#90 itten már soha -
#89 Meglesz a 30k? -
#88 No kollégák and else... holnaptól megnyílnak az iskolakapúk..:) nem hanyagolni a mohaa-t :)) -
#85 oprendszer? -
#84 indítsd el a regedit-et.
majd hkey-local-machine/software/mohaa könyvtára
ott van egy számokból álló könyvtár. azt írd át 1.1.12.200
és menni fog -
antijedi #82 mellesleg aki nyitot szemel mászkál a neten az nem tud nem beleakadni ilyesmibe... :D nah de zárjuk mán le :P -
antijedi #81 egy dolgot szoptál be, én nem szoktam onlány mohaa-zni :PPPP -
Myrkul #80 Megérdemlem ? :) Mert tele van a net?? Igen?? Te ezt honnan tudod, csak nem te is letöltötted?? -
Myrkul #79 Nem én kezdtem vitázni én csak kértem, hogy ha tud valaki ilyet, akkor legyen szíves segíteni nekem. -
antijedi #78 jah :P eze kene ezt most abahagyni szvsz :D -
#77 asszem ilyen vitával kezdődött...és átkerült a gumiba.... -
antijedi #76 a másikfele meg az ha mindenkép ezt akarod ako meg ha anyira béna vagy hogy egy aimbotot se találsz meg is érdemled szvsz mivel televan vele a net... :P -
antijedi #75 eh aze mert mas csítel nem tod felfogni hogy nem kel mindenkinek, azt meg elintézni nem lehet hogy minden szerveren fent legyen mert mindenki azt csinál a szerverével amit akar, szal max anyit tehetsz hogy vagy csak az anticsítes serverekre mész vagy beálsz a faszopo csiterek közé...
de szvsz ez a téma már picit lerágott csont nem tom minek kelet ezt most felhozni, mindenki tugya hogy ez van oszt kész micsinálni ucse lehet... -
Myrkul #74 Nem jó fejnek akartam tünni, bár lehet hogy neked ez nem tünt fel a tegyon jó fejűségedtől :PPPPPP
-
Myrkul #73 Rendben akkor viszont próbáld vagy azt elintézni hogy senki ne cheateljen vagy hogy minden szerveren legyen fent az a program ami nem engedélyezi a cheatet. Mert Én szeretném élvezni a játékot De nem úgy hogy más cheatel és ezzel inkább tönkre teszi a játékomat! Szerintem az ilyen progikat mindenki számára hozzá férhetővé kénne tenni mert ha mindenkinek meg van rá a lehetősége, hogy használja akkor már nem vészes.