68
Ez komoly?
  • Speth
    Én sajnálom.
  • Cat #66
    ugy, hogy a bkv nek van balesetbiztosítása minden utazóra (asszem a generalival), kifizet x összeget nekik minden évben, és utána nem ő foglalkozik a mozgólépcsőn elesett, kificamodott bokáju stb. emberekkel hanem a biztosító
  • neménvoltam
    ez kicsit hülye fickó!
  • gonosz
    En nagyon sulyos buntetest+nyilvanos megalaztatast mernek ki arra a fickora. Egyreszt mert sokszorosan megerdemli, masreszt a tobbi ilyen elmebeteg vegye eszre magat. Onvedelmi celbol hogy a p*** -ba lenne jo egy bomba, jo hogy nem aknavetot hord. Pusztito tamadofegyverek utcai onvedelemre, grat.
  • neménvoltam
    sajnos azt télleg nem
  • Taranov
    "A hírügynökség értesülései szerint a BKV Rt. biztosítója megfizeti a sérültek kárát - értesült a HavariaPress."

De bameg, hogy lehet megfizetni a kárt?

Egy dobhártyát vagy egy bizonyos fájdalmat, sérülést nem lehet kifizetni.
  • Taranov
    le kéne csukni. most függetlenül attól, hogy direkt volt-e.
  • DeXoSZ
    Az 50 grammos elegyet a lakásán találták, a hátizsák pedig tele volt robbanóanyaggal(szvsz az nem 50g) azt írják.
  • Factor_007
    ha a hátizsák több kilós, attól még a bomba lehet 50grammos, max nem csak a bombát szállitod benne
  • Lazarus
    Ez de hülye :D
  • Speth
    :)))))
    Lehet! Volt egy film az HBO-n. Már nemtudom a címét! De abban volt egy faszi és az mászkált a testére felszerelt bombával:) És az volt a dumája, hogy ő úgyis halálos beteg, és nem fél használni a bombát. Ettől mindenki beszart és engedelmeskedtek neki!:)
    Azt írták, hogy Nagykátai. Lehet, hogy most jött fel először a városba és nagyon félt!:)
  • TheZsenyka
    "önvédelmi célból tartott magánál"

Mert? Ha betámadják akkor ilyet szólt volna: "-Vigyázz geci, mert felrobbantom magunkat ha megütsz vazzeee..." ?!
  • Gery1980
    Nem lehet, hogy Sodi volt a robbantó?:DDDDDDDD
  • Speth
    pereljük!:)
  • Lazarus
    Szerintem pereljük be az internetet :D
  • Cat #47
    nalátod, még egy ok a betiltásra
    az egyetlen mentséged, hogy te sem tehetsz róla hogy behálozott az a gonosz internet
  • dikki*yysw
    Ez szánalmas. A buta embereket úgy tévesztik meg, ahogy akarják.

Amúgy én is rengeteget olvastam a modellrakétázásról a neten :)
  • Cat #45
    rtl hiradó szerint "a fiut nagyon érdekli a számítógép, orákat töltött a gép előtt, a robbanószer alapanyagát is az interneten olvasta"

Már megint az internet a hibás, felfogni nem bírom mért nem tiltják be?? Nem veszik észre hogy minden sátánista dolognak ez a forrása?
  • Lazarus
    Hát valszeg, ugyanis fékezett egy nagyot
  • neménvoltam
    de ugyanazon a villamoson?
  • Lazarus
    A villamos másik részéven volt szerencsére :)
  • Gery1980
    Most látom, már szó volt erről:D
    Akkor is nevetséges:D
    És ilyen elmebetegek veszik körbe az embert mindenütt úgy, hogy nem is tudunk róla..
  • Gery1980
    Vazzeg, a hülye fasz azt mondta, hogy önvédelmi célból tartotta magánál a flakont amibe a robbanóanyag volt!:DD
    Mégis ki ellen akarta megvédeni magát?:D
  • Punker
    jaja a legjobb megoldás, akkor tuti nem menti föl a bíróság őket :)
  • Davidus
    Önvédelmi célból? Szal ha megtámadják a nyolcban akkor felrobbantja a támadóit:)
  • Galy
    je je súr vádever...:)
  • dikki*yysw
    yeah yeah sure whatever

"kurvára nem érdekel, hogy mit beszélsz, bár az látom, hogy mozog a szád..." :D
  • Galy
    majd egyszer elmeséled a nicknevet történetét, oké? :)

yysw???

• dikki*yysw
    LOL. Vizualizáljuk az esetet: önvédelmi célból egy több kilós hátizsákot tartasz magadnál, ami bérmikor felrobbanhat.
    Természetesen fényes nappal a város legzsúfoltabb részén is nálad van a zsák, majd az felrobbanik. Bazeg! Milyen emberek vannak!
  • Punker
    már müxik.
  • Galy
    LOL!

a hülye bunkó.....20 perce még beszélni nem tudott - az index állítása szerint
  • Galy
    kb. egy órája történt, szal valszeg túl sokan látogatják az oldalt
  • Punker
    most akkor mi van? a link nem él.
  • dikki*yysw
    Bazz, hát Taszáron képeztek ki (még ha csak keveset, akkor is) irakit, most is van magyar kontingens Irakban, AKÁR még ez is lehetne.

Persze szerintem nem ez van a dolog hátterében, lehet vmi maffiás. De az már gáz, ha nem egymást robbogatják ezek az állatok, hanem villamoson utazókat! Mit tehetnek ők (MI) mások ügyeiről?

Ha meg véletlen volt, akkor meg lehet találni azt aki odarakta, és bebörtönözni a faszba.
  • Lazarus
    pont ebben az időpontban ment 6ossal a nyugatihoz
  • Kandurex
    mivan....?
  • neménvoltam
    Hol?
  • Lazarus
    Mi??? Nemár bazmeg! Pont ott van az öcsém is!
  • neménvoltam
    de mér? utánozni akarják Izraelt és Palesztínát?
  • Galy
    hát pedig vannak!
    és egyre többen lesznek....sajnos