3389
-
#300 LOL. Sapp ellen egy egyszerű taktika:
Csak kikell futatni és mozgatni az első menetbe. Miután ez megtörtént már olyan szinten lassu, hogy egy 50 kilós is leveri..... Csak abba a futatásba nagyon nem szabad közelkerüni hozzá... :) -
#299 haggyukmáezt;))) -
#298 Sima kijöhet, ha szorgalmas. mindét dolog kb. 4-5 évet vesz igénybe egyetemen. 18 évesen érettségizett. -
#297 ez is csak amerikában lehet.... 28 évesen gyógyszerész & szociológus...
emellett ha ránézel, kb napi 20 órát tölt konditeremben...
-
#296 A Hoost elleni első (? nembizti) meccsén kb. 6-an támogatták lefelé a ringből. Ott a csuklója sérült le, így hiába nyerte a meccset, nem jutott tovább. -
#295 mármint nem a meccs, hanem az ítélet... -
#294 Ennek a Nagy "diótörő" Jánosnak a meccse pedig LOL volt;) -
#293 ha bárki is legalább 2 napot szánt az életéből a küzdősportokra, akkor teljesen világos számára, hogy ez a monstrum egy abszolút képzetlen bunyós. Nagydarab és kész. Ha 20 mp alatt nem darálja be az ellenfelét, akkor vesztett. Egyszerűen egy szép mozdulata nincsen.
+ én megtiltanám az ilyen emberek indulását a k1-ben (a saját egészségük érdekében). Láthattátok, hogy 2 perc után már a kezét nem tudta felemelni! Ez a csávó (bár nem kívánom neki) 10 év múlva vagy halott lesz, vagy egy roncs.
CroCop! Na az a csávó tud valamit.... -
#292 Nincs ütőerő, sokkal ádázabbnak hatnak a küzdelmek. -
#291 IGEN:)))))))))))))))))))))))))) az volt a legkeményebb -
#290 szép nagyok ezek az emberek... de egy thai box vagy az indiai kis kick boolo csajok és 40 kilos 20 éves kölykök keményebb menetket lenyomnak... ez a váéleményem -
#289 LEgdurvűbb a rap száma abban az Aladin szerelésben :) -
#288 :))))))))))))))))) -
#287 Pedig ő a legértelmesebb az egész K1 bagázsból. Szociológus és gyógyszerész. :) Mindkettőhöz kell diploma :) Durva, hogy egy diplomás állat szabadidejében K1zik :)
Az volt a legdurvább, mikor egykézzel felemlte a sárga riportert. :) -
#286 #220 -
#285 De durva, ahogy megindult :) Mint egy Bulldozer, ami 40l-t fogyaszt, és 80l-es a tankja :) Hamar elfárad, de amíg megy, addig zúz, mint a szar :D -
#284 hát akkor mire megy vele ?:D -
#283 Nekem nagyon bejött az nagydarab 160 kg-s feka!! :D Csak nagyon fáradékony. Egy roham után úgy lihegett, mint egy kutya. -
#282 hát ja.. a tavalyi kicsit jobb volt a franciával... -
#281 ha ez ütős volt akkor el se merem képzelni milyen egy unalmas szar mecss.. -
#280 Megküldte az embert a földön!! :) -
#279 Ütös volt ez a Sapp mecs!!:) -
#278 Ez volt eddigi legjobb meccse!! -
#277 Fut!Fuss Forest,fuss!:)) -
#276 Én is,de csak vágásokból. -
#275 Ez a Kimo elleni meccs elég érdekes, már láttam. -
MrTressy #274 Itt se szebb -
#273 Ezt akartam mondani. -
#272 Sapp ismét!! -
#271 Érdekes lehetett Sapp az NFL-ben,4 évet húzott le. -
#270 :))))))))
-
#269 FAsza!!!!!!!!! -
Cat #268 eurosporton megin k1 -
#267 De azért jól felpörgött a topic -
MrTressy #266 nézzetek bhdt a hbon :) -
#265 vége... -
#264 Hát rohaggyanak széjjel! -
#263 Sajna igen:(( -
#262 vége?? :((((( -
#261 legnagyob ellőnye sapp ellen hogy 10 szer továb bírja.. szal no comment..
és hiába nagyobb a sapp... tyson kb 2 szer erősebbet üthet... hisz erre van kiképezve... nevelőfater is hiába nyom fekve 300 kilot... hiába nyom 6 ot a 220 ba.. nem og akkorát ütni mint tyson.. aki mondjuk csak 200at tud fekve...remélem értitek:)