3389
-
Beepee #580 -
#579 feladta... -
#578 Ez igaz:)) -
#577 mi bajod vele? kell valaki akit ütnek.... -
#576 Abidit remélem szarrá veri!Ilyenekre nincs szüksége a K1-nek,mint Abidi! -
#575 Ignasov a másik kedvenc :)))))))) -
#574 Sapp-et leléptették,mert a földön fejenküldte Bonjanskyt
Greco + megsérült a Graham elleni meccsen
De ezek már ismétlések -
#573 ismétlések mennek... -
#572 Basszus pont nem tudom nézni mert mást néznek a tévémen!!!!!!!!!!!!!!!!4
mi az állás? -
#571 a kedvenc mérkőzésem :))) -
#570 Sapp az álat :))
off: tesód zavard föl fórumra.... -
#569 Nézem,épp a haverom verekszik:)) -
#568 Eurosport!!!!!!!!! -
#567 Hi! Jöttem kukacoskodni, mert nem figyeltek a nevekre! :-D
Remy Bonjasky
Ray Sefo
Satöbbi!
De csak mert hogy izé! :-DDD -
#566 Bonjaski -
#565 ki nyert? elaludtam az utolsó mecsen. -
#564 Aerts a kedvenc ! -
MX-5 #563 Joccakát Neked is. -
#562 Perfect szót inkább majdnem perfect-re javítanám.
Amit az a fehérbölény tud az szánalmas. SZVSZ ha vki a K1-be nem tud rugni annak nagyon kevés esélye van. EGYET SE RUGOT.
Safo volt a bohóc ügye?(nem nagyon vágom a neveket) A hozzászólásaitokból ő illik rá.
Na szóval akkor:
Safo is szánalmas volt. Ez a hergelés elmegy egy ideig óráig de számomra már unalmas volt a végén. MEGÉRDEMELTE, hogy kikapjon. Beképzelt ****. Amikor Koko-t kiütötték én nem annyira sajnáltam mint sokan mások. Mert ha akkor nem májerkodik akkor lehet, hogy még mindig boxolna.
Amúgy az is vicc, hogy minden f*szt felvesznek az rtl-be.(ezt nem kokora értettem, mert neki van vmennyi tehetsége)
Olyanokra gondolok akik a VV-ből vannak. pl.: az elvis ott szokot okoskodni a Kész átverésbe. Pff. Múltkor láttam kint az örsön. Van róla is egy véleményem.
Szerintem Szabolcs, Laci, Anikó az egész Való Világból a legértelmesebbek. (még mielött vki elkezdene velem kötözködni, hogy csak tv-ből látszik így stb. Az utolsó 2-t ismerem. Személyesen.)- ezt nem májerkodásból mondtam.
Sry.
Kicsit elkanyarodtam a K1-től.
Bye
Jó 8 -
MX-5 #561 Lelkiállapot ide, lelkiállapot oda, azon az estén Bonjasky volt a jobb és valószínű, hogy most is Ő lenne az esélyesebb. -
#560 Bonjasky lehet, hogy 2* ilyen jól küzdött volna tegnap v. elötte lett volna a mecs. Lehet, hogy történt vmi a családi életébe. Stb.....
Egy versenyzőnél nagyon sokat számít a lelkiállapot. Amit beszéltek, hogy a tökéletes "tudatlanság" kell a (zavartalan tó) nem is tudatlanság hanem inkább tisztasság. És ha ez meg van akkor már csak a testierő kell. Kibírja az ütéseket és végig az ellenfelére tudjon koncentrálni. Ha ezek megvannak szerintem akkor egy perfect harcos van a ringbe. Ha az ellenfélnek kicsit is zavaros a tava már vesztésre áll. Ez az én megláttásom. -
#559 jah, de télleg egyre többet látom, hogy csak hergeli az ellenfelét. kicsit úgy tünt mintha kezdene kiégni :\ -
MX-5 #558 Meg Safo is. :( -
#557 jah, mintha Ignashov nem is önmaga lett volna. -
MX-5 #556 Hát azért ez egy kicsit merész kijelentés. Azért ez nem budy-building. Na arra igaz amit mondtál.
Bonjasky azért valóban sokkal jobb volt az ellenfeleinél.
Viszont Ignashov nagy csalódás. -
#555 nem nem, alszik a drágám :P -
#554 400000$=80000000 Remy
60000$ =12000000 Manga hős
kb. ennyit kaptak. Kicsit többet talán!
Nem kevés. Ez kicsit komoly. Büszke lehet Remy magára.
De a manga hős se panaszkodhat.
Amúgy szerintem ezek a végső döntő mecsek csak az adott naptól függ. Lehet, hogy ha holnap játszák le akkor a manga hős nyer. A küzdősport már csak ilyen. -
#553 nem láttam ma egész nap, szerintem valahol piál a cafat :D -
#552 Hát ez messze van a rossz buzitól! -
#551 mivan veled ? és hol a harmadik ? :D -
MX-5 #550 Igen. -
#549 szia :DD -
MX-5 #548
-
#547 helo élettárs :) -
#546 jah -
#545 amúgy ez volt az a "gizda nigger" akit Sapp a földön fekve csapott le??? -
#544 lol mint 1 rossz buzi.......... -
MX-5 #543 Na akkor most már betehetem: :)
-
#542 a kis sárga elég szívós.... -
#541 simán :DDD