3389
-
#622 na megneztem es is...
viccesen mutatott Sapp Akebono mellett,mintha most ove lett volna az eger szerep :)
Akebonon meg a szumos oszton jott ki,mert utni nem nagyon akart csak tolta kifele Sappet :P
viszont a vegen mikor eldolt, 6 ember kellett,hogy megforditsak :D -
#620 össze kéne hozni egy K1-es magyar DC++-os HUBot. -
Cat #618 The requested page does not exist on this server. The URL you typed or followed is either outdated or inaccurate.
-
#617 Azt nem volt türelmem leszedni:)) -
#616 KaZaA-n viszont leltem egy majd' 300 megás verziót. -
#615 DC most nem megy nekem, majd máskor, köszönöm szépen. -
#614 Vagy már leszedték a szerverről vagy túlterhelt.Gyere fel DC-re fennt vagyok az Independence Hubon. -
#613 Való igaz. -
#612 Szerintem még nem tudod tölteni.Nekem kb 10 perce jött le. -
#611 Áááááááá, kösz! :) -
#610 Videó itt:
http://home.comcast.net/~fightvideos/sapp-VS-akebono.wmv -
#609 kár, hogy a hivatalos oldalon nincsenek letölthető videók. -
#608 http://www.prowrestle.tv/bobsapp/data2003.html#Akebono -
#607 vid engem is érdekelne -
#606 Videója van valakinek a gáláról? -
#605 megnéztem a szilveszteri meccs eredményeit, most még kiváncsibb vagyok, hogy milyen lehetett :\ biztos lesz néhány hét míg leadják :\ -
#604 de kiváncsi lennék a mai gálára... -
#603 ok :)) -
#602 Privátban küldöm. -
#601 tényleg az időeltolódás......
és mi lett a vége? -
#600 Én meg már olvastam az eredményt. -
#599 állítólag a Premier nemtom mi csatorna adja élőben a Sapp vs. Akebono meccset... -
#598 Néztem. Egész jó volt. -
#597 EuroSport-t nézitek? K1 Legends megy. -
#596 A Taxi3-ban nem vettetek észre valami furcsát?:D -
#595 me=ma -
#594 ja me éjféltől Osaka ismétlése -
#593 rtl klubon szilveszteri K1 gála élőbe.... még viccnek is erős:D -
#592 thx -
#591 Ide lett. -
#590 Akko:
-
#589 Hát az Rtl klub biztos nem adja. -
#588 Szerintem az Eurosport nyomja vagy az RTL KLubb. Valamelyiknek kell adnia mert ha nem akkor: -
#587 úgyis csak felvételről látjuk majd...... -
#586 Azt nem tudom,de nem tudja valaki hogy,közvetíti valamelyik adó a szilveszteri gálát? -
#585 hova lett a box topic? -
#584 Ja! Állandóan kifordulgat, elszalad... Sapp ellen például a bírót nézte kérdőn, amikor a lerohamozta, kb. "Há mos micsinájjak? Ilyet nem ér!" arckifejezéssel. -
#583 Kap egy-két pofont és már néz is ki az edzőjére!Jaj ez megütött,az ilyet pofán tudnám baszni! -
#582 Én is! Egyrészt a fikagép pofája miatt, meg azért, mert még nem láttam tőle olyan meccset, ahol tökösgyerekként küzdött volna. A Botha elleni 2. meccsén is azon gondolkoztam, hogy tudta magát kvalifikálni a gálára... -
#581 érdekes, ezt az Abidit én is utálom, nemtom mért, de van benne valami ellenszenves.