3389
-
#782 bazz gyorsan padlót fogott -
#781 Sapp. Az állat... -
#780 EuroSport-on Botha megy éppen. -
#779 megint lecsúsztam róla -
#778 nem is rossz meccsek bár magyar kommentátorral jobb lenne -
#777 most épp 1 magyar csávó vs. valaki van -
#776 EuroSport -
#775 lesz ma K1????? -
Freeeee #774 Szerintem inkabb bokszolnia kene,mert elnezve a mostani nehezsulyt,konnyen eggyesitett vilagbajnok is lehetne. -
#773 Úgy legyen. -
Cat #772 Tyson nyáron debütál a K1-ben
Július végén mutatkozik be új sportágában, a K1-ben Mike Tyson, korábbi profi nehézsúlyú ökölvívó világbajnok.
"Hosszas tárgyalások után aláírtuk a szerződést" - jelentette be Tanikava Szadaharu, a világ egyik legdurvább küzdősportjának ismert rendezvényszervezője. Az eredeti tervek szerint a botrányairól elhíresült Tyson első mérkőzésére Japánban került volna sor, miután a sportág ott a legnépszerűbb. A rendezők azonban később lemondtak erről, ugyanis az amerikai klasszis büntetett előélete miatt valószínűleg nem kapna vízumot az ázsiai országba. A 37 éves fenegyerek várhatóan július 31-én az Egyesült Államokban debütálhat, ellenfele egyelőre nem ismert.
A büntetett előéletű Tyson utolsó profi bokszmeccsét 2003. március 22-én vívta a szintén amerikai Clifford Etienne ellen, akit az első menetben kiütött. Világbajnoki címért utoljára 2002. június 8-án küzdhetett, ám akkor a vb-címvédő Lennox Lewis a nyolcadik menetben padlóra küldte és legyőzte őt, annak ellenére hogy az első négy menetben Tyson volt a jobb.
Minden idők legfiatalabb profi világbajnoka eddig ötvenhatszor lépett szorítóba, ötven győzelmet aratott, melyből negyvennégy KO-val ért véget. Vereséget négyszer szenvedett, kétszer pedig idő előtt félbe kellett szakítani az mérkőzését, egyszer azért, mert leharapta akkori ellenfele, Evander Holyfield fülét. -
#771 jah, tuti ismétlik -
neménvoltam #770 én is :( lesz majd ismétlés? -
#769 lemaradtam a francba -
#768 jó kis gála volt ez szerintem, voltak jó és látványos meccsek is -
#767 jó lesz az -
ShaiHulud #766 hat ez az akebono egy nulla szerintem -
#765 LOL!musashi hogy elrepült! -
#764 de jó meccs :) -
#763 nemtom miért engedték tovább!
érdekes! :D -
#762 most akkor mi van? nem léptették le????? -
#761 lol ez durva volt -
#760 Akebono jól nyomja -
#759 ÁZ! -
#758 120 kiló különbsg :))))
a kis sárga lapulni fog -
#757 te jóóóó isten!
mekkora csöcse van?!?! :DDD -
#756 ez jó lesz! :) -
#755 na ez rohadt jó meccs lesz, az a manusz még így is akkora mint 1 hegy -
#754 Akebono!!!!!!!! -
#753 semmit -
ShaiHulud #752 AKEBONO! -
ShaiHulud #751 ps2...:) mit vartal?:) -
#750 LOÁL!milyen játék ez? :D -
#749 Hoost nem mutatott sokat -
#748 hi -
#747 lesz -
#746 lesz még meccs? -
#745 -
#744 én csak rasszista vagyok... a fasiszta te vagy...
és még rám mondod hogy fasiszta vagyok...... -
#743 Ignashov lerendezte szépen....