97
Ezek a szemetek már mindenért pénzt kérnek!
-
Puntigamer #97 én most váltottam át nap-ra kiv vagyok, mennyivel jobb...
mert domino sms-es voltam, de a vicc, hogy sms-t nem is küldtem :)
mindig telefonálok, ott meg a telefonálás nem olcsó, szal így bizti jobb lesz :) -
Puntigamer #96 nekem már nem, de elég hosszú idő volt mire áttért :D -
OPM #95 nyugodj meg nekem is
ennyire zavar? -
Vlala #94 A telefonom még mindig Westelt ír ki. Kérvényt kell nekik benyújtani, vagy alkoholos filccel írjam át témobilra? -
#93 Egyetértek! -
#92 Én dominó napos vagyok, és eléggé meg vagyok elégedve a szolgáltatással. A térerővel nagyon ritkán volt problémám. Igaz, 1 perces számlázás, és máshol ez néha jobban jön ki, de csak néha. Mivel az ismerettségi körömben mind t-mobile, mind pannon, mind voda van, ezért ezt a csomagot tartottam a legmegfelelőbbnek. -
OPM #91 dominos... :( -
#90 Ha előfizus vagy akkkor ingyen van, ha Domino-s akkor félperc, ha pedig Domino Napos, akkor 1perc! -
OPM #89 "Westelnél az előfizusoknál megmaradt az ingyenes! (és nem 1 Ft-os) 3 mp"
"3 mp most már fél percnek számít... sajnos :/"
most mi van akkor?? :) 3 mp westeles mobilról westelesre ingyenes vagy fél perc? -
#88 a dominó napban az az átbaszás, hogy perc alapú számlázás van, nem pedig félperc alapú. ennyi. -
#87 Vodánál 1 mp ingyenes, szóval ha meghallod a hangposta sípolását és lerakod azonnal, akkor ingyen volt :)
Na ez nincs pl Pannonnál meg Westelnél :)
Westelnél az előfizusoknál megmaradt az ingyenes! (és nem 1 Ft-os) 3 mp. -
szando #86 3 mp most már fél percnek számít... sajnos :/ -
#85 Én úgy tudom, hogy 3 mp-ig tök ingyen van, és csak saját hálózaton van, de szerintem ez az akció megszüntm ár elég rég. -
OPM #84 Hi! Lenne egy kérdésem.
A Westelnél van még ilyen, hogy 3 mp alatt 1 Ft-ba kerül a hívás?
és ha van, akkor ez csak saját hálózaton belül müxik?
thnx! -
#83 Mongyuk akkor meg vegyé pannont, vagy vodát :D -
#82 Az az átbaszás, hogy percenként ugrik a számláló. és akkor is 34 ft/perc-el beszélsz, amikor a többi 25, vagy 15 ft-al, ráadásul félperces számlázással. Ha sokat pofázol pannonra vagy vodára, akkor esetleg megéri -
#81 www.time2bcool.com
www.1rstwap.com
www.hunchat.net -
Xboxman #80 Offtopic!
nem tudtok olyan sms küldöt neten amivel tok valamilyen hálóazatra küledni sms-t(sürgős),
offtopic vége -
#79 Mindenki csak a másik hálózatát tudja szidni. Én is voltam mindenféle. Pannon: előfizetős drága, az egyenleg lekérdezésnél egyszer egy héttel korábbit kaptam. Praktikum. Egyenleget nemtom megnézni, percdíjak kaotikusak, úgy van minden kialakítva hogy nekem ne legyen jó. Perc alapú számlázás. -> SZAR. Westel: megintcsak drágábbnak tűnt, ez a kapcsolási díj ez nem teccik. A hálózat kapcsolási ideje megint sok idő volt, sokkal tovább tart neki kapcsolni mint a pannonnak vagy a vodának. Ennek a kettőnek a lefedettsége megint nem tetszett, hegyekbe is csak voda volt. Fullba, míg a többit mégcsak a hálózat keresés se írta ki. Voda: aránylag olcsó percdíjak, sms legolcsóbb, térerőhiányom még soha nem volt, mindíg mindenki el tud érni, ami a másik kettő hálózattal nem akart mindíg előfordulni. Mindenki döntsön ahol akar, de lebaszni se kell a másikat ha a másik hálózatnál van. Nekem a voda jött be a legjobban. -
szando #78 És mit szóltok ehhez a Domino Naphoz? Ha a percdíjak jók, akkor mi benne a szar? :D -
#77 Attól függ a mobilodat mire használod. Ha sms-ezel elsősorban akkor a Pannon Privát tarifacsomagja (volt?) a nyerő, b18Ft/sms. Csak megszűntették vagy másfél éve. Viszont napközben hálón kívűlre 1 perc 160!! Ft/perc volt.
Beszélgetésre nekem a Voda City-je jött be, bár ahogy nézegettem az új reklámokat, hamarosan a többi cég is dob valami hasonló árkaliberűt.
Westel nálam (már) alapből kilőve, arról nem tudok semmi jót mondani, mert 1/2 évig használtam, de nem jöttem ki belőle a legjobban anyagilag.
A két telefon cserélgetésről meg annyit, hogy veszek egy 2 kártyás hátlapot, (sőt már 3 kártyásról is hallottam) néhány ezresért, igaz egy kicsit vastagabb lesz a teló, de nem kell 3 telcsit hordanom magammal, vagy 1 teló esetén nem kell naponta 300x szétszednem... -
#76 Ráadásul más mobilhálóra -
#75 de legalább működik -
#74 én úgy tudom, hogy a vodafon ráadásul még pár helyen a westel és a pannon vonalát bérli mert nem épitették ki a lefedetséget -
#73 "kicsit az mekkora köcsögség hogyha lemerült a kártyád és feltöltöd nem tudsz addig smst irni mig egy pénzbe klerülő hívást meg nem ejtesz? "Mert a rendszer nem alkalmas rá" Pfff."
Még nem találkoztam ezzel a hibával.Majd kipróbálom. -
#72 4000 Ft-ból rommá beszéli magát??Nem lehetsz valami beszédes! -
#71 Sziasztok, röptiben átolvastam hogy mit is beszélgettek itt. Erről a westel dominos okosságról én is hallottam de még nem bizonyosodtam meg róla de meg fogom kérdezni. Én vodafonenal kezdtem még akkor mikor az első telókat adták ki. Asszem tán 200. ügyfél körül voltam... Szal onnan hamar eljöttem hogy lbeszéltema pénzt. Aztán egyből pannon. Nagyon egészen máig. Persze mellette a vodás okosság is volt mikro olcsó volt a percdíj akkor egyszerre két teló volt és igy nagyon olcsó volt. Volt a pannon bee-m meg a vitamax mittoménmi és egyszerre használtam a kettőt. Erre a Telecom rákövetkező havi újságában a cikk. Ezt a kettőt érdemes használni:) LOL mondom ez nemigaz. Na mindegy nem is ez a lényeg. A múlt héten elhatároztam magam és vettem egy domino kártyát. gyerekek 4000 Ft ból azóta van 500 Ftom de rommá beszéltem magam. Ráragaszthattam volna tellát a fülemre annyit pofázni és hogy másik oldalról nézve irjam le: "nem bírtam lepofázni a 4000-et" eddig. Tök sirály. és nagyrészt mindenki 20as meg 70es. hozzászólnék itt egykét emberkéhez főleg aki azt irta hogy a legjobb térereje a vodának van... nemtom melyik volt az hallod neked sztem valami műholdveveó fejed lehet vagy még nem néztél tükörbe, ha csak nem egy mobil rádió állomást cipelsz a karórádban mint dzsémsz bond...
Honnan szedted ezt az ökörséget hogy a voda lefedettsége a tutti. Ja a reklám amúgy igaz hogy 96%os lefedettséget értek el.... Budapest közepén 1 azaz 1 négyzetméteren... Pffff.
na mindegy szal a Voda ne csillogjon itt nekem a térerővel, percdíakban ott van nem vitatom, lehet vele telefonálni és hogy szidhassam is egy kicsit az mekkora köcsögség hogyha lemerült a kártyád és feltöltöd nem tudsz addig smst irni mig egy pénzbe klerülő hívást meg nem ejtesz? "Mert a rendszer nem alkalmas rá" Pfff.
persze vannak hibák más szolgáltatónál is, de azért ezek komolyak. Együtt a pannon és a westel a komoly. Egyéni vélemény persze aztán innentől kezdve mindenki ugy dönt ahogy akar, ez már az ő problémája. -
szando #70 milyen hálózat? -
#69 tegnap eléggé meglepődtem. volt kb. 70 forintom. mondom, jó lebeszélem a haverommal, felhyvom. mondja egyszercsak, hogy önnek még 15 mp-re elgendő pénze van, vagy vmi ilyesmi. jó, beszélünk 15mp-t.
szétkapcsol a vonal. megnézem mennyit dumáltunk. 1 perc 1 másodpercet. szóval a pénzt az levonta a 2. percért, de végigdumálni már nem engedte. faszfej! -
#68 jó lenne, de a korpára mennek. -
szando #67 Hehe itt senki nem olvassa el a kisbetűs részt? :D
97%, de a LAKOSSÁGRA LEVETÍTVE. Ami azt jelenti, hogy olyan helyeket, ahol laknak emberek. Így területre levetítve csak kb. 60-70% és még sokat mondtam...
Ami most fixnek néz ki (tehát nem emelkedik mint a vodánál), az az olcsó westel GPRS meg ezek az SMS-csomagok, illetve a jó vodás percdíjak. Én azt mondom, hogy mindenki az alapján vegyen sim-et, hogy ismeretségében mennyi embernek milyenje van. -
szando #66 Hehe itt senki nem olvassa el a kisbetűs részt? :D
97%, de a LAKOSSÁGRA LEVETÍTVE. Ami azt jelenti, hogy olyan helyeket, ahol laknak emberek. Így területre levetítve csak kb. 60-70% és még sokat mondtam...
Ami most fixnek néz ki (tehát nem emelkedik mint a vodánál), az az olcsó westel GPRS meg ezek az SMS-csomagok, illetve a jó vodás percdíjak. Én azt mondom, hogy mindenki az alapján vegyen sim-et, hogy ismeretségében mennyi embernek milyenje van. -
#65 Egyszerűen meglehet oldani a teló+sim problémát:
3teló+3sim, ha igénye nincs az embernek 30e pénzből meglehet úszni:)
Nekem egy Voda 6310-esem van (városban működik, de Tapolca-Veszprém közötti völgyekben nem - 97%), Westel 7250-esem amit állandóan használok, Pannonosra nincs szükségem, mert egy ismerősömnek sincs - felénk nem divat az Élvonal(?)...
Igazából az előfizetők jobban szívnak, mert hálózaton kívülre (ha jól emléxem) többért telefonálnak, mint a pre-paid kártyások.
Ja, és a topichoz hozzászólva: akit zavar a napi 10Ft veszteség, az ne is használjon mobilt.
Én a munkámhoz vettem őket, és nem sajnálom használni, mert bőven bejön az ára, aki buli miatt vesz mobilt, vagy csak villantani, annak meg ne sírjon a szája:) -
#64 Még szerencse, hogy nem kártyás vagyok:-))) -
#63 Minden megkezdett egység térítésköteles :(
1-2 mp-t várhatnának, míg lerakod, de akkor meg garantáltan 3 mp után sípolna az a geci, uhhogy tökmind1 -
#62 Igen, sajna én is tapsztaltam, a hangposta sípja megcsörrent, hívás hossza 1 mp, 45 forint. Szemetek. -
#61 Bocs, de ez hülyeség. Ha felveszi a hangpista, akkor küldik a félperces számlát, de egyébként semmi! És sztem a másik két szolgáltató is így működik. -
#60 Tarifaja tényleg nagyon jó. :) -
#59 Nem én vagyok a hülye aki védi a vodafont mint a farkát.. :) LOL. -
#58 És hangposta be volt kapcsolva? Mert azt minden szolgáltató leszámlázza, nem csak a westel...