19663
-
#16457 ismerem a fajtádat -
#16456 mer te vagy a moderátor isten? -
#16455 vigyázz a szádra! -
KMeyer #16453 Olvasni olvasom,de a fene sem tudja megjegyezni,hogy mi az,amiről beszélnek,mi az,amit terveznek,mi az,amit éppen fejlesztenek,és mi az,ami tényleg van a játékban.Inkább játszani kéne,úgy emlékeznék rá,hogy pontosan mi is van. -
#16452 olvasni kéne a híreket :) -
#16451 ez nagyon rossz duma gef2 mint mondtam 5 generációval van lemaradva szal arra a kutya nem fog optimalizálni..... -
#16450 tudom hogy nem nagy szám de cod2 meg mediumba nem akadozik és grafika ehez képest kicsit jobb. szóval igazán optimalizálhatták volna kicsit. -
KMeyer #16449 A képekről is vmit:nekem kifejezetten tetszenek ezeke,ha össze tundak dőlni.Legalább lehet toronyirány rohanni az AB-re,vagy vmi kijelölt helyre.
Azt ugye már megoldották,ha sszedől a ház,akkor az alatta lévő meghal,nem pedig egy belülről átlátszó kívülről átláthatatlan burokban kövöldözi az embereket?Egyzser velem is emgesett,de gy ellenség sem járt arra -
#16448 hát azzal a VGA-val inkább csak passziánszozni lehet, azóta kijött 5 generáció :) -
#16447 hát a videókarid sem egy nagy szám :P a ram meg elmegy, de ha 1 giga van az mégjobb. Nekem 9600Pro-val 768 rammal akadt. Szal ne legyél meglepődve :D -
#16446 de amúgy nekem akadozik ez a játék geforce 2-vel 768 mb ddr 2,6ghz cpu-val pedig a grafika nem vmi nagy szám :/ -
#16445 de amúgy nekem akadozik ez a játék geforce 2-vel 768 mb ddr 2,6ghz cpu-val pedig a grafika nem vmi nagy szám :/ -
#16444 hali!
figyuztok az gáz, ha regeltem a 14 napos trialra egy kamu bankkártyaszámmal? :P
végülis a pénzt csak 14 nap után vennék le szóval ha addig lemondom tök mind1 nem? -
lachun #16443 Bonus Cool Shot #1
-
-
lachun #16441 -
#16440 és a német:
-
#16439 Szövi cuccok az első fejlesztési kör után.
-
Shad01 #16438 Megnéztem hogyan működik pontosan az új free trial.
Az év végéig tart az akció.
Minden új játékos 14 napig ingyen kipróbálhatja a játékot, de utána fizetnie kell. Ha nem akar fizetni (nem tetszik a játék, stb) akkor a 14 nap eltelte előtt törölnie kell az előfizetését:
YOU MUST CANCEL YOUR TRIAL SUBSCRIPTION NO LATER THAN 14 DAYS AFTER DATE CREATED TO AVOID CHARGES. VISIT YOUR ACCOUNT MANAGEMENT PAGE, CHOOSE 'SUBSCRIPTIONS' AND CLICK THE CANCELLATION LINK.
Az egész tulajdonképpen arról szól, hogy ha valaki valahonnan tudomást szerzett a játékról, lehetősége legyen az 14 napig fizetés nélkül kipróbálni. Régebben volt, hogy hónapokig kellett várni egy free trialra, ez a fajta megoldás most folyamatosan rendelkezéser áll.
Az hogy bankkártya adatot kell megadni azért van, hogy egy ember ne tudja több account készítésével többször igénybe venni a free trialt. Másrészt ezzel a megoldással csak azok juthatnak accounthoz akik tényleg fizetőképesek. Egyetlen "szemétség" az lehet, hogy a feledékeny emberektől a rendszer automatikusan vonni kezdi a pénzt. Erre viszont szép nagy betűkkel felhívták mindenkinek a figyelmét (lást fenti angol szöveg), így nem is annyira szemétség. Ha valaki arra használja a free trialt, amire szánták, kipróbálja és ha nem tetszik, leiratkozik, akkor nem érheti kár.
A fejlesztők szándéka az, hogy csak az játszhasson a játékkal, aki anyagilag hozzájárul az ő munkájukhoz és az üzemeltetési költségekhez. Érthető az, hogy sokan nem akarnak addig előfizetni, amig ki nem próbáljá a játékot ezért ezzel a fajta free triallal lehetővé tették. -
pedrohsi #16437 ez marhaság, nem kötelezhetnek fizetésre
az lehet hogy meg kell adni valós számlaszámot, így legalább nem regisztrált mindenki orrba-szájba, de NEM, ismétlem, nem kötelezhetnek fizetésre. ha át akarsz váltani előfizetésre, azt neked kell külön kiválasztanod a 14 napos periódus végén -
Isegrim #16436
Jah, végülis... max. nem lesz aktív egy napig sem. :D -
#16435 :O
Hát amikor azt kéri és akkor kilépsz attól még aktív az accountod,nem? :O -
Isegrim #16434
Apró szépséghibája (okosan kitalálták), hogy meg kell adni hozzá érvényes bankártyaszámot (csekkolja), ami még nem volt megadva aktív accounthoz (szintén csekkolja). Plusz a 14 nap után 20 dolcsit számlázna, gondolom ha nem lövöd ki a billinget, mert ugye akkor mi a free benne...?
Szóval van free trial, egyszer, azoknak akik komolyan gondolják és van fedezetük is. A fejlesztőknek jó, nekünk nem sokra.. -
pedrohsi #16433 Ismét van Free Trial, egészen január 1-ig lehet regisztrálni 14 napos accountot! -
#16432 Egyetlen hátránya, hogy az oda út cirka 2.5 óra, de legalább a szövi bombázok leveszik vállunkról a visszaút fáradalmainak gondjait. :) -
#16431 az angolok az fb-ket gyakran belövik. -
#16430 Hát én úgy csináltam, hogy bementem az ágyú célzókájához, aztán benyomtam a térképet, a térképen lévő nyíl segítségével nagyjából irányba állítottam az ágyúkat, aztán lemértem a távolságot (tényleg vonalzóval :D ) aztán beállítottam az ágyúknak a távolságot, vízszintesbe raktam, aztán durrogtattam a 2-3 kilóméterrel arébb lévő AB-ra.
Természetesen a térképen a távolságon kívül az is jól kell hogy működjön hogy tényleg arra áljon a térképen az iránytű, amerre nézel. Szerintem érdemes lehet kipróbálni egyszer teszt szerveren, valaki bemegy az partmenti AB-ra, mások meg 3-4 kilóméterről lövöldözni kezdenek térkép alapján. És ha eltalálják a célt, akkor király, ha nem akkor feltételezni lehet hogy, vagy a térkép nem pontos 100%-osan, vagy az irány kicsit más. Mivel ugye számítógépes játék, ezért lehet hogy van pár miliméter csúszás, szóval ki kell próbálni. Mondjuk egy gyár az nagyobb, annál talán nincs olyan nagy szórás, mint egy AB-nál.
De ez mekkora 5letes, hajóval lőni a gyárat :) A tüzérségi támogatás is megvan oldva :)
Fritz: :D:D:D:D:D -
#16429 Csak egy autogramot, lécci! ;) -
#16428 -
Shad01 #16427 Ez úgy történik, hogy ha ismered a távolságot és beállítottad, akkor a horizontot kell célozni a célkereszttel?
A gyárak 90%-os sérülésnél omolnak össze, ezért érdemes még egy kicsit tovább lőni a romot. -
#16426 De most az új térkép azzal már egész jól rá lehet közelíteni :P
Meg van olyan térkép amin a pontos kordináták vannak tehát műxenie kell :D
Valaki tudja hogykéne kiszámolni? -
#16425 de ehhez az kell hogy a térkép is pontos legyen, meg a gyárak helye pontosan legyen jelölve meg stb stb, blablabla :D
Amúgy egyszer én is úgy lőttem be egy AB-t, hogy térkép alapján... ki ős lőttem egy crusadert, meg megsebeztem párat :) -
#16424 No nézd már, mennyi kis szakink van. :) -
#16423 Fritz hát megnézhetted volna a térképen vonalzóval hogy milyen messze vannak a gyárak aztánj egy térképen hogy milyen magasan a tengerszintehez képest és simán ki tudtad volna kalkulálni hogy milyen range settings kell neked -
KMeyer #16422 Azt esetleg lehetett volna úgy gyúrni,hogy vki légifelderítést eszközöl a város fölött,és segít bemérni,aztán gyorsan elhúzza a csíkot,mielőtt még kicsinálnák -
#16421 Sippike játszanod kéne az új peccsel! :D
9999999999999FPS+ -
#16420 Mivel az egyik gyár nagyon mélyen bent volt a szárazföldön, ezért "csak" 73%-ot tudtunk rámérni. :)
Sippie: Hamm! :D -
#16419 Bakker Fritz, ezek nagyon fajinak :)
Jah és kapd be, hogy ilyen folyamatosan megy a játék :D:D -
lachun #16418 nagyon jo lehetett, és mennyi damagét adott??!! -
#16417 Pár rombolóval leruccantunk az angliai Whitstable-be egy kis gyárlátogatásra.