19663
-
lachun #16539 Nagyon jo, szerintem OFritzO, te hadszintéri hirados leszel, olyan Tinodi beütéssel:DDD -
#16538 2 char 1 s35, aztán a d520 kilőtte az ágyút :( -
#16537 Punkernek ma nem jöttek össze a potya killek, pedig a kezdet bíztató volt. -
lachun #16536 hu ,na vége a leltárnak, asszem mostmár tudok majd jönni!!! -
pedrohsi #16535 no úgy néz ki működik a fizetős tárhely, ha minden jól megy, végleg itt maradunk.
a cím egyelőre www.intrex.hu/wwiionline/, amíg a domain nem rendeződik -
manohun #16534 Igazából nem hagytam abba a fizetést hanem egyszer csak nem küldtek újabb számlát. Én meg nem mentem utánna. Lusta és kényelmes voltam mint az emberek nagy többsége. -
#16533 annak a tetű szolgáltatónak pénzt adni nem szabadott, így legalább rendes helyre kerül majd az oldal. -
Shad01 #16532 Az emberek nagy többsége lusta és kényelmes (velem az élen). Amíg lehet halogatni valamit, halogatja is. Kicsit noszogatni kellett volna a csapatot, és akkor érkeztek volna a befizetések.
Kár, hogy nem jelezted nekünk korábban, hogy nincs pénz, vagy nem akarod tovább fenntartani a wwiionline.hu-t.
-
#16531 40 megát bőven fel tudok tenni az .axo-s oldalamra, ha az úgy jobb.
-
manohun #16530 nem elfelejtettem hanem mivel szinte senki nem küldött pénz így abbahagytam, igy is több tízezer forintom van már benne.
átírtam a logónál az urlt -
pedrohsi #16529 Ideiglenes Magyar HQ itt:
http://wwiionline.cjb.hu/
tudom, lassú, de a fizetős megrendelése még eltart pár napig -
#16528 40 mega körül van most -
#16527 Mekkora a HQ mérete? -
pedrohsi #16526 igyekszem felrakni egy ideiglenes HQ-t, vagy ingyenes, vagy fizetős tárhelyre. a cím azonban nem ugyanaz lesz, mivel lejárt a domain használati ideje -
#16525 Topic -
#16524 Hunyadi fórum, Hunyadi ezred topic?:) -
kikko #16523 Az hol van? -
#16522 válaszok a Hunyadi topic-ban, Mano elfelejtette közölni hogy nem fizette így most van 1 kis kavar. -
kikko #16521 A Magyar HQ és a Hunyadi másnak se működik vagy csak nekem nem? -
Shad01 #16520 A létszám napszakonként ingadozó. Legkisebb létszám esetén is legalább 200-an vannak. De általáben ennek a többszöröse.
Az új rendszer szerint a kiadható támadó célok száma (vagyis hány várost tud egy oldal egyzerre támadni) az adott oldal játékosainak számától függ. Ezzel elérték, hogy a játékosok lehetőleg 2-6 gócpontba csoportosuljanak, így nem kell sokáig keresgélni, hol van éppen akció. -
KMeyer #16519 Ezt nehéz megsaccolni.Egy nagyobb városban van úgy,hogy 2-300-an,vagy akár többen is játszanak.És az csak 1 város!Ha egyszerre van fent mindneiki,akkor akár több ezren is vannak,de olyan 3-400-an szerintem mindig vannak. -
hoditoka #16518 Üdv mindenkinek
Lenne egy kérdésem:
most kb hány ember játszik a szerveren?(ugy egymás ellen németek és szövetséges oldalon? -
#16517 patkányoknál én vagyok a hétvége hőse, ennyi hír jött:
-
#16516 Éljen a független média... -
#16515 a mai nap eseményei :)
-
#16514 -
#16513 És igazam lett, el se indul a játék :D Nah akkor mind1 :D -
Neoncsoves #16512 Sziasztok! Kár hogy nem teszik teljesen ingyenessé ezt a játékot mert naggyon jo !!! csak nincs pénzem rá -
#16511 Bár szerintem az én gépemen úgysem fog futni -
#16510 Hát most megfogtál :D
Hogy őszinte legyek fogalmam nincs, de pont zöld csóvája lenne... szerintem inkább sárgás az, de nem tudom, korebeli felvételeken ugye nem sok a szines, úgyhogy nemtom. Csak ilyet még nem sok helyen láttam :)
Mindenesetre azért töltöm a játékot -
#16509 az nem direkt ígyvolt a valóságban is, ilyen jelzőlövedékek vagy mik, amik olyan gyorsan pörögtek, hogy izzott a levegő körülötte, és így könnyebb volt velük célozni, mert lehetett látni, hová ment az előző? -
#16508 aranyos, csak azok a lézerlövések nem kellenének bele -
#16507 Persze hogy gyengus, az IS2 1 kilóméterről is átlövi. Mondjuk a toronyt szemből már nem biztos, de a testet szemből oldalról hátulról, és a tornyot oldalról hátulról igen. -
lachun #16506 hu nagyon imádom az LMGt, nagyott arattam most vele!!! -
lachun #16505 az a tankelhárito puska, nagyon hatékony a videoban és ww2ben sajna csak a Pannik kerekeit tudom vele legombolni:)) -
lachun #16504 Az az,csak ww2 onlinéban ,pont a Tommyknak nincs shermancija, a Tigriesink mikor kigürdülnek, álltalában a szövik feladják a játékot:))a FOkák pedig olaj a tüzre:DDD -
#16503 -
#16502 A Hunyadis fájtokat mostanában már így is elhanyagolom amiatt a fránya Oblivion miatt, de valszeg hétvégén ránézek erre is. :)
Jah és te lenni sunyi #16500-as téker! -
kikko #16501 Bármi Bármekkorából!!! -
#16500 te ratyi, már rég toljuk neten, szépen megy törttel, van vagy 3 magyar szerver, amúgy meg valami kemény 6500 huf, szóval kukkants szépen át ide, és meglátod mennyi régi-új arc játszogatja ezt a djágaszágot :)