19663
  • 0Fritz0
    Gyertek fiatalok, kell a töltelék, mert mindenki elment nyaralni. :)

Képek jöhetnek, akár pucér nénisek is!
  • Random work
    Nekem hamarosan lesz netem.
    Most intéződik a szerződés és mire lesz net szerintem az építkezés is véget ér.

A héten a burkolók dolgoznak hétvégén festünk ha minden jól megy azután költözhetünk vagy nyaralás elött közvetlenül vagy azután.

Ha érdekel valakit a téma majd teszek fel képeket. :D
  • Pluskast
    Már hetek óta játszom a gondolattal, hogy ismét beszállok...
  • 0Fritz0
    Ez igaz, de én csak minőségi munkát csinálok! (Szerénység power)
    Na jó, majd aprópénzre váltom a tehetségem és megpróbálom butítva. :)
  • pedrohsi
    próba - azt viszont ne felejtsd el, hogy egy kis minőségromlással radikálisan csökkenthető a méret - ez például 44kb, az eredetid 240 volt...
  • 0Fritz0
    Valóban :)
    Az animált verzsön viszont nagyjából 600KB lenne.
    Ha az kell, akkor majd összetákolok valamit. :)
  • Punker
    de ez nem gif :(
  • 0Fritz0
    Íme a nyári kollekció:

• pedrohsi
    Fritz, nyomhatnád az új kékes bannert az eredeti domén címmel, aggyá ízelítőt belőle.
  • 0Fritz0
    Én még nem néztem meg az 1.24-es bétát.
    Viszont azt hallottam, hogy még van egy kis gond az éjszakai köddel.
    Olyan, mint a szósz. :)
  • Punker
    mi?
  • KMeyer
    Élménybeszámolót tudna vki írni a 24-esről?hogy tetszett neki,stb.?
  • KMeyer
    Kezd olyan lenni,mintha eredeti fénykép lenne.
  • 0Fritz0
    Kell! :)
  • Punker

• 0Fritz0

• pedrohsi
    visszakaptuk a régi domaint, ezek az oldalak elérhetők:

Magyar HQ

Hunyadi oldal

Infinity magyar honlap - ez egy készülő űrös MMO, amolyan Elite/EVE Online keverék
  • pedrohsi
    nekem is csak az a szám van meg
  • Random work
    Hali!

Manó elérhetőségét nem tudja valaki? Egy 30-as száma van, de az hangposta már egy ideje. Email címe van neki?
  • KMeyer
    Remélem sok ile fogok látni.Pörkölik a stuit:)
  • lachun
    Nagyon jo kép:))
  • Punker
  • lachun

A Kapisztrán tér igazi kultúr-szigetté változik
    2006. 07. 11. 18.09

A Budavári Nyár rendezvénysorozat izgalmas és színes programjaiból az idén négy alkalommal, négy hétvégén szemezgethetnek az érdeklődők - közölte Kovács Maja, a Honvéd Együttes kommunikációs menedzsere. A Hadtörténeti Intézet és Múzeum udvara, valamint a Kapisztrán tér igazi kultur-szigetté változik július 15-től augusztus 6-ig. Péntek esténként zenei programok, továbbá éjszakai irodalmi kamaraest, szombat esténként táncszínházi előadások, valamint koncertek várják a vendégeket.

A gálákon a Honvéd Táncszínház Bartók útjain és a Budapest Táncegyüttes Csárdás! - A Kelet tangója című előadásokat láthatja, hallhatja a közönség.

A komolyzenei esteken a Honvéd Férfikar invitál operagálára. A Nándorfehérvári Diadal 550. évfordulójának tiszteletére rendezett emlékesten Sugár Rezső Hunyadi - Hősi ének című oratóriumát mutatják be a Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar, továbbá a Nemzeti Énekkar közreműködésével - olvasható a közleményben.

Szombat délutánonként a Kapisztrán téren történeti korokhoz kapcsolódó bemutatók, makettkiállítás, kutyavásár, egész napos sokadalmi rendezvények látogathatók.

Vasárnaponként a gyerekek a Honvéd Táncszínház és a Budapest Táncegyüttes bemutatóit élvezhetik. A táncház mellett interaktív foglalkozások, illetve falmászás is várja a legkisebbeket.
  • pedrohsi
    DIÁKIGAZOLVÁNY:

ezt itten letöltöd: Checknet4

elindítod, mire kiír majd néhány ping értéket. lefuttatod egymás után 8-10x és figyeled, mennyire térnek el az értékek miliszekundumban. ha nagyjából állandó (nem túl valószínű) akkor egy stabil lassú kapcsolatod van a szerverrel. nagyjából 150-300 közötti értékekre kell számítani, itt a Balkánon elég messze vagyunk Texastól

egyébként meg mindig a játék a mérvadó, ki kell próbálni triallal, megnézni hogy megy - és milyen gyakran lő vissza a már halott gyalogos ellenfél
  • Ronny
    taníts mester:D
  • Csirke4
    Nembaj az ha instabilb mert elvileg 56k-s modemmel is lehet játszani.
  • DIÁKIGAZOVÁNY
    Javítva:ma 21:32 | Privát | Válasz | #16912
    Akkor egy instabill gyorsaságú internetes kapcsolatú gépnek nem ajánjátok ez a játékot?
  • DIÁKIGAZOVÁNY
    Akkor egy instabill vagy gyorsaságú internetes kapcsolatú gépnek nem ajánjátok ez a játékot?
  • 0Fritz0
    Igen, valahonnan ismerős... :)

Mint minden multis játékban, itt is előfordulhat lag.
    Nálunk elsősorban azért, mert messze vagyunk a szervertől.
  • DIÁKIGAZOVÁNY
    Nem tudom, hogy ismered azt az angól szót hogy lag.De ha ismered, akkor arra gondolok.Ha nem, akkor ez a magyar megfelelője:Lassú a játék server vagy a te hálózati sebességed, így akadozik, vagy egy pillanatig lefagy a játék.
  • pedrohsi
    szia! szokott, de pontosan mire gondolsz?

a mostani verzió (1.23) az utóbbi évek leglassabb tákolmánya, az 1.24 ennél jóval gyorsabb lesz, mert a sebességre helyezik a hangsúlyt
  • DIÁKIGAZOVÁNY
    Szevasztok!Szokot akadozni ez a játék?
  • 0Fritz0
    Azért néhányan még tartjuk a frontot. :)

Sikerült 2 Crusader kill-t csinálni gránátossal és puskással, de ez nem nagyon hatotta meg a tankokat.
    (24MB)
  • lachun
    ejha látszik mindneki szabadságos eltávon, mondjuk énis:))
  • lachun
    szépjo napot ,sajn délutános vagyok ne mtudok játszani:(
  • Csirke4
    van :)
  • pedrohsi
    Defetistáknak kötél jár
  • Punker
    ha lenne elég játékos, de nincs :(
  • bazza
    Elég ramatyul állunk ebben a kampányban. Fordíthatunk még?
  • pedrohsi
    Magyar HQ-n hír az 1.24-ről