19663
-
#16939 Gyertek fiatalok, kell a töltelék, mert mindenki elment nyaralni. :)
Képek jöhetnek, akár pucér nénisek is! -
#16938 Nekem hamarosan lesz netem.
Most intéződik a szerződés és mire lesz net szerintem az építkezés is véget ér.
A héten a burkolók dolgoznak hétvégén festünk ha minden jól megy azután költözhetünk vagy nyaralás elött közvetlenül vagy azután.
Ha érdekel valakit a téma majd teszek fel képeket. :D -
#16937 Már hetek óta játszom a gondolattal, hogy ismét beszállok... -
#16936 Ez igaz, de én csak minőségi munkát csinálok! (Szerénység power)
Na jó, majd aprópénzre váltom a tehetségem és megpróbálom butítva. :)
-
pedrohsi #16935 próba - azt viszont ne felejtsd el, hogy egy kis minőségromlással radikálisan csökkenthető a méret - ez például 44kb, az eredetid 240 volt... -
#16934 Valóban :)
Az animált verzsön viszont nagyjából 600KB lenne.
Ha az kell, akkor majd összetákolok valamit. :) -
#16933 de ez nem gif :( -
#16932 Íme a nyári kollekció:
-
pedrohsi #16931 Fritz, nyomhatnád az új kékes bannert az eredeti domén címmel, aggyá ízelítőt belőle. -
#16930 Én még nem néztem meg az 1.24-es bétát.
Viszont azt hallottam, hogy még van egy kis gond az éjszakai köddel.
Olyan, mint a szósz. :) -
#16929 mi? -
KMeyer #16928 Élménybeszámolót tudna vki írni a 24-esről?hogy tetszett neki,stb.? -
KMeyer #16927 Kezd olyan lenni,mintha eredeti fénykép lenne. -
#16926 Kell! :) -
-
-
pedrohsi #16923 visszakaptuk a régi domaint, ezek az oldalak elérhetők:
Magyar HQ
Hunyadi oldal
Infinity magyar honlap - ez egy készülő űrös MMO, amolyan Elite/EVE Online keverék -
pedrohsi #16922 nekem is csak az a szám van meg -
#16921 Hali!
Manó elérhetőségét nem tudja valaki? Egy 30-as száma van, de az hangposta már egy ideje. Email címe van neki? -
KMeyer #16920 Remélem sok ile fogok látni.Pörkölik a stuit:) -
lachun #16919 Nagyon jo kép:)) -
#16918 -
lachun #16917
A Kapisztrán tér igazi kultúr-szigetté változik
2006. 07. 11. 18.09
A Budavári Nyár rendezvénysorozat izgalmas és színes programjaiból az idén négy alkalommal, négy hétvégén szemezgethetnek az érdeklődők - közölte Kovács Maja, a Honvéd Együttes kommunikációs menedzsere. A Hadtörténeti Intézet és Múzeum udvara, valamint a Kapisztrán tér igazi kultur-szigetté változik július 15-től augusztus 6-ig. Péntek esténként zenei programok, továbbá éjszakai irodalmi kamaraest, szombat esténként táncszínházi előadások, valamint koncertek várják a vendégeket.
A gálákon a Honvéd Táncszínház Bartók útjain és a Budapest Táncegyüttes Csárdás! - A Kelet tangója című előadásokat láthatja, hallhatja a közönség.
A komolyzenei esteken a Honvéd Férfikar invitál operagálára. A Nándorfehérvári Diadal 550. évfordulójának tiszteletére rendezett emlékesten Sugár Rezső Hunyadi - Hősi ének című oratóriumát mutatják be a Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar, továbbá a Nemzeti Énekkar közreműködésével - olvasható a közleményben.
Szombat délutánonként a Kapisztrán téren történeti korokhoz kapcsolódó bemutatók, makettkiállítás, kutyavásár, egész napos sokadalmi rendezvények látogathatók.
Vasárnaponként a gyerekek a Honvéd Táncszínház és a Budapest Táncegyüttes bemutatóit élvezhetik. A táncház mellett interaktív foglalkozások, illetve falmászás is várja a legkisebbeket. -
pedrohsi #16916 DIÁKIGAZOLVÁNY:
ezt itten letöltöd: Checknet4
elindítod, mire kiír majd néhány ping értéket. lefuttatod egymás után 8-10x és figyeled, mennyire térnek el az értékek miliszekundumban. ha nagyjából állandó (nem túl valószínű) akkor egy stabil lassú kapcsolatod van a szerverrel. nagyjából 150-300 közötti értékekre kell számítani, itt a Balkánon elég messze vagyunk Texastól
egyébként meg mindig a játék a mérvadó, ki kell próbálni triallal, megnézni hogy megy - és milyen gyakran lő vissza a már halott gyalogos ellenfél -
Ronny #16915 taníts mester:D -
#16914 Nembaj az ha instabilb mert elvileg 56k-s modemmel is lehet játszani. -
DIÁKIGAZOVÁNY #16913 Javítva:ma 21:32 | Privát | Válasz | #16912
Akkor egy instabill gyorsaságú internetes kapcsolatú gépnek nem ajánjátok ez a játékot? -
DIÁKIGAZOVÁNY #16912 Akkor egy instabill vagy gyorsaságú internetes kapcsolatú gépnek nem ajánjátok ez a játékot? -
#16911 Igen, valahonnan ismerős... :)
Mint minden multis játékban, itt is előfordulhat lag.
Nálunk elsősorban azért, mert messze vagyunk a szervertől. -
DIÁKIGAZOVÁNY #16910 Nem tudom, hogy ismered azt az angól szót hogy lag.De ha ismered, akkor arra gondolok.Ha nem, akkor ez a magyar megfelelője:Lassú a játék server vagy a te hálózati sebességed, így akadozik, vagy egy pillanatig lefagy a játék. -
pedrohsi #16909 szia! szokott, de pontosan mire gondolsz?
a mostani verzió (1.23) az utóbbi évek leglassabb tákolmánya, az 1.24 ennél jóval gyorsabb lesz, mert a sebességre helyezik a hangsúlyt -
DIÁKIGAZOVÁNY #16908 Szevasztok!Szokot akadozni ez a játék? -
#16907 Azért néhányan még tartjuk a frontot. :)
Sikerült 2 Crusader kill-t csinálni gránátossal és puskással, de ez nem nagyon hatotta meg a tankokat.
(24MB) -
lachun #16906 ejha látszik mindneki szabadságos eltávon, mondjuk énis:)) -
lachun #16905 szépjo napot ,sajn délutános vagyok ne mtudok játszani:( -
#16904 van :) -
pedrohsi #16903 Defetistáknak kötél jár -
#16902 ha lenne elég játékos, de nincs :( -
#16901 Elég ramatyul állunk ebben a kampányban. Fordíthatunk még? -
pedrohsi #16900 Magyar HQ-n hír az 1.24-ről