WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont a Leopárd jobban tetszik (gyorsabb).
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
múltkor nem tudtam elindítani a játékot! majd megpróbálom megint

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
bocs az off-ért, de tudom, hogy Ti jártasak vagytok a modern haditechnika minden ágának rejtelmeiben...
Nem tudtok véletlenül válaszolni arra a kérdésemre, hogy létezik e gázturbinával hajtott harckocsi? <#hehe>#hehe>
(hogy áll a front?)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Rövid összefoglaló.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Nem mozgó célpontok ellen lehet jól használni. De itt a nehézséget a távolság pontos megbecslése jelenti, mivel a játék számolja a golyó röppályáját. A lövedék csak akkor foga célkereszt közepében becsapódni, ha a távolság megfelelõen van beállítva a puskán. A legtöbb játékos amint megáll egybõl lefekszik, ezért távcsöves puskával sem egyszerû eltalálni.
A távolság megbecsléséhez rutin kell, vagy pár "bemérõ" lövés. Pl becélzol egy jellemzõ tereptárgyat (épület, fa, domb), és lõsz. Ha alatta csapódik be a lövedék, akkor messzebb van, mint ahogy a puska be van állítva, ha felette, akkor közelebb. Nagyon fontos, hogy a becsapódások megjelenítése ne legyen letiltva!!!
Tulajdonképpen a sniper és a rifleman között csak a hatékony távolság a különbség. Sniperrel 200 m felett kell harcolni. Kisebb távolságból hátrányban van a többiekhez képest, ezért nem jó városon belüli harcokra.
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
Idõnként állj meg egy jól fedezhetõ helyen és nézz körül, mert a városok ostroma alatt igen hamar változhat a képzeletbeli frontvonal.
Figyelj a társaidra (merre lõnek, jelentenek-e ellenséges egységeket) és haladj velük.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
-hát vegyes érzésekel és unalmas óraim lekötése véget felmentem harcolni 😊
de amit tapasztaltam az eddigi játékoknal egyáltalán 😊
50 ember kb elkezdi rá támadni a városra :::::😊 körülötem estek ell az emberek sorba futotam futotam be a bokorba mit találok hát egy szövi snipert 😄
ok gyorsan lövök bele 5 m röl 2 golyot nem halmeg 😊 ok rámlö és elsötétedik minden fel eszmélem és eltünt 😉valszeg nem birta a streszt 😊) oké 10 méter a város bejárata gondoltam befutok egyedül elkeztem futni mit találok 4 tank vellen szembe <#hamm>#hamm>
Na meg a valósághoz még mindig ez áll közelebb.
Legalább az emberkék tényleg igyekeznek vigyázni a kezükben lévõ technikára.
(Kivéve a Hunyadis rohamosztagot... <#bohoc>#bohoc>)
kiszál és elkezd boklászni az edöben!!!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
lövöm az ellent 4 golyot rá lövök erre meg én halok meg 😄
hogy kel a szászlot ellfoglalni ott áltam de semi nem történt
NEM engedi se sniper legyek se hogy repülhesek valamivel semit csak sima gyalogos 😞
na majd holnap jövök remélem ;D
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
😊

Óhh, nincs is szebb annál mint amikor a lelkes Hitlerjugendeket kiküldik a frontra puskaport szagolni...
Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!
Gyertek velünk, lámázzunk együtt! <#bohoc>#bohoc>
valami holland csávó osztagával támadtunk egy francia várost...kb negyed órán át zötykölõdtünk a p4-én (már az is szép teljesítmény volt, hogy sikerült összeszedni a csapat tagjait, meg legalább az út során tudott okosítani az ember, meg sikerült megvitatni, hogy a "szaftos punci" melyikünk nyelvén hangzik a legszebben 😊), majd szépen elfoglalt egy kempelõ pozíciót a tankkal, aztán beküldte a gyalogosokat...mivel rajta kívül mindenki újonc volt, ezért inkább nem mentem be a városba meghalni (amúgy is 768 mega rammal nemvolt kedvem slideshowban végignézni, ahogy torkonlõnek 😊), inkább arrébmentem 2 bokorral, és fedeztem az acélseggét a sunyi sapperektõl...egyet le is vakartam róla, utánna 5 percre pedig meghaltam valamitõl (nemláttam, nem hallottam semmit), pedig nagyon óvatosan és beszarian játszottam 😄
sajna van egy rakat munkám most hétvégére, meg bf2bõl is eléggé bevagyunk táblázva, de egyszer majd igyekszem fellámulni hozzátok 😊
ha nincs mikrofonom jöhetek tsre ? 😊 kiváncsiságbol halgatozni enigmázni😊