WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Ez világos, de ilyenkor kéne egy olyan lehetõség, hogy a ML posztot bizonyos rang alattiaktól át tudják venni a tapasztaltabb rókák.
Bár nekem már az is elég lenne, ha végre kiszednék a fekete halált. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A legújabb tagok közül Eger1945 és Herland a pozitív hozzáállásuknak és a kiképzésnek köszönhetõen nagyon hamar felzárkózott tudásban és eredményességben a régebbi játékosokhoz.
Ha bevezetik a tüzérséget, akkor egy jó helyen elbújt megfigyelõ halálos tüzet tud vezetni a belépési pontokra, ezzel megölve a játékot: a jármûspawnban megjelent egy tank, jöhetnek agárnátok.
Érdekes kérdés a tüzérség lõszerkészlete. Valahogy limitálni kell, hogy ne lehessen folyamatosan tûz alatt tartani egy területet. A háborúban is csak akkor használták a tüzérséget, ha indokolt volt. Fõleg akkor, ha a lõszerutánpótlás nem volt megfelelõ.
Egy másik kérdés a távolság. Egy ágyú lövedéke kb 2.5-3km távolság megtétele után eltûnik a játékból. A tüzérség hatótávolsága ennél jelentõsen nagyobb.
A mostani játékban már vannak tüzérségi eszközök. Német oldalon a StugIIIB és a Pz4D rendelkezik rövid csövû 75mm-es ágyúval, ami inkább tüzérségi szerepkörben hatásos, mint páncélelhárításra. A franciáknék a Char rendelkezik nagy kaliberû ágyúval. A gond az, hogy a 75mm-es He lövedékek sebzése jelenleg erõsen le van butítva. Hiába robban egy ember közelében, semmi baja nem lesz tõle. Valószínûleg azért nem foglalkoznak ezzel, mert az angoloknak nincs a játékban nagy kaliberû He lövedékû ágyújuk.
Ténylegesen tüzérségnek csak a rombolók ágyúi használhatók. Például kiválóan lehet velük lõni az angol part menti gyárakat.
Volt amikor én is így figyeltem ki a célszemélyt és vártam mikor érkezik pontos lõtávolságba ott is csak egy lövésre próbáltam menni mert ha tûzharc kerekedik akkor már lényegesen csökken az esélyed.
A célzásnál nagyon számít a gyakorlat ahol meg kell becsülni a célpont távolságát és a haladási sebességét/irányát.
Erre vonatkozóan voltak kiképzések is a hunyadiban melyek nagyon hasznosak voltak.
Nem egyszerû egy játék és ha egyedül kezdi el az ember tényleg sok kudarc érheti amitõl elmehet a kedve, de ha van pár ember akikkel TS-en vagy írásban folyamatosan tudsz kommunkiálni akkor nõnek az életbenmaradási esélyeid.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Ha jól tudom bármilyen bankkártyát meg lehet adni, nem csak azokat, amikkel az interneten is lehet vásárolni, vagyis egy sima OTP-st vagy más bankost is elfogad a regisztrációnál (ezekrõl késõbb persze nem lehet folytatni a játékot, mert az internetes pénzlevételt kapásból tiltja a bank).
Ehhez a játékhoz megfelelõ érettség kell. Nem lehet ész nélkü rohangálni, lõdözni. Egyedül esélytelen vagy, mindenképpen csapatban kell játszani. Tudomásul kell venni, hogy egy kezdõ a többéves profikkal szemben szinte mindig alul marad. Bármit teszel, az kihat a társaid tevékenységére. 14 év felett van már esély arra, hogy ezt valaki megértse. Senkinek nincs kedve éretlen kölyköket fegyelmezni. A játékosállomány átlag életkora 20 év felett van.
A játék célközönsége szinte biztosan rendelkezik bankkártyával. Vagyis ha akarja, ki tudja próbálni a játékot.
Nekem még az elzelõtti akcióból van egy kéthetes trial kulcsom (amihez nem kell bankkártya). De ezt olyan embernek tartogatom, akinél úgy látom, ha a játék tetszik a kipróbálás után, biztosan elõ fog fizetni (a havi 2000 Ft erre nem gond nála). Lehet, hogy ez szemétségnek tûnik, de nekem mint 1sthpr tangnak az az érdekem, hogy minél több állandó játékost tudjak szerezni.
😊))
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
Ha egyszer lesz "kedvem" (szóval több pénzem<#whatever>#whatever>) Meg egy gépem amin nem csak az akna keresõ fut akadás mentesen akkor biztos hogy befizetek erre a mókára.
Ugyanis a történelem és a pc játékok a szendvedélyem ugyhogy ez mintha nekem lett volna kitalálva. <#vigyor3>#vigyor3>
\"s nem oly becses az irhám, hogy érett fővel szótlanul kibirnám, ha nem vagyok szabad! Az én vezérem bensőmből vezérel! Emberek, nem vadak - elmék vagyunk!\" József Attila - Levegőt!
mas->
Punker leirnad akkor hogy milyen hasonlo game ek vannak?
Es sehogy nem tudnank megoldani ezt az acc csinalast? BAZZA nem csinalnal egyet?😄
...
Csak ajánlani tudom, én csak azért nem fizetek elõ rá, mert nálam minden játék másfél hetet van vinyón, utána 3 hónap szünet és újra vinyón lesz.
...
apropooo...van itt egy maganyos hos?az jelentkezzen😄 es helpeljen mar le... utana mehet megmenteni a vilagot 😉
...
Persze ez mindig az aktuális árfolyamtól függ.
Kártyaügyileg sajna nem tudok segíteni, de hátha akad itt valahol egy magányos hõs. 😊
...