WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bazza
Hát igen. Ha vki nem vezethet IVG-t, meg Tigrist, az egy küldit miért vezethet? Szóval jogos amit hangoztattok.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

0Fritz0
Shad, Punker:
Ez világos, de ilyenkor kéne egy olyan lehetõség, hogy a ML posztot bizonyos rang alattiaktól át tudják venni a tapasztaltabb rókák.

Bár nekem már az is elég lenne, ha végre kiszednék a fekete halált. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Multkor én is láttam egy zöldfülû küldetésvezetõt. Mivel más már nem maradt a küldetésben õ örökölte meg.
Punker
2300-nál nem láttam becsapódásokat aztán a killt megkaptam, de azért zavaró hogy nincs visszajelzésem a találatról.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
megörökölte és utána se könyörgésre se fenyegetésre nem adta át, a jelölt dolgokat meg nem fogadta el 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Igen, a rombolók kivételt képeznek. 88-assal lõdöztem hajókra ott kb 2500m-nél nagyobb távolságnál hiába lett volna találat egyszerûen eltûnt a lövedék.
0Fritz0
Na igen, a kezdõktõl elvenném az ilyen lehetõségeket és nem gonoszságból, hanem egész egyszerûen azért, mert még nem tudja, hogy mit is kéne csinálni.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

A Hunyadiban régebben voltak kiképzések, és most is tartunk, ha valaki igényli. Boyler oktatásának hála a sima puska lett a kedvenc fegyverem. Ha jól van beállítva a távolság, nem vagy fáradt, és figyelsz a légzésre pontosan oda megy a golyó, ahova a célzóka mutat.
A legújabb tagok közül Eger1945 és Herland a pozitív hozzáállásuknak és a kiképzésnek köszönhetõen nagyon hamar felzárkózott tudásban és eredményességben a régebbi játékosokhoz.
0Fritz0
A rombolók lövedékei most már 6km-ig láthatók, tehát amint feltûnik valami a horizonton, már lõhetõ is. 😊

Punker
tegnap 1 zöldfülû kapta meg a missió vezetést, 5 percig könyörögtünk neki fogadja a jelentéseket a térképen vagy adja át nem volt rá hajlandó aztán meg ott anyázott hogy kilõtték, az õ hülyesége miatt buktunk el 3-4 páncélost Givet-nél 😞

A tüzérség helyzete érdekes a játékban. Egy várost tulajdonképpen úgy lehet elfoglalni, hogy azokat a pontokat ahol az ellenség be tud lépni a játékba folyamatosan tüz alatt kell tartani. Ekkor, ha valaki belép, azonnal meghal, ezért nem fognak abba a városba többet belépni. Ez így leírva elég egyszerû, de a megvalósítása már problémás, minden támadás arra megy ki, hogy ez a helyzet létrejöjjön, a védõk pedig ezt próbálják megakadályozni.
Ha bevezetik a tüzérséget, akkor egy jó helyen elbújt megfigyelõ halálos tüzet tud vezetni a belépési pontokra, ezzel megölve a játékot: a jármûspawnban megjelent egy tank, jöhetnek agárnátok.
Érdekes kérdés a tüzérség lõszerkészlete. Valahogy limitálni kell, hogy ne lehessen folyamatosan tûz alatt tartani egy területet. A háborúban is csak akkor használták a tüzérséget, ha indokolt volt. Fõleg akkor, ha a lõszerutánpótlás nem volt megfelelõ.

Egy másik kérdés a távolság. Egy ágyú lövedéke kb 2.5-3km távolság megtétele után eltûnik a játékból. A tüzérség hatótávolsága ennél jelentõsen nagyobb.

A mostani játékban már vannak tüzérségi eszközök. Német oldalon a StugIIIB és a Pz4D rendelkezik rövid csövû 75mm-es ágyúval, ami inkább tüzérségi szerepkörben hatásos, mint páncélelhárításra. A franciáknék a Char rendelkezik nagy kaliberû ágyúval. A gond az, hogy a 75mm-es He lövedékek sebzése jelenleg erõsen le van butítva. Hiába robban egy ember közelében, semmi baja nem lesz tõle. Valószínûleg azért nem foglalkoznak ezzel, mert az angoloknak nincs a játékban nagy kaliberû He lövedékû ágyújuk.
Ténylegesen tüzérségnek csak a rombolók ágyúi használhatók. Például kiválóan lehet velük lõni az angol part menti gyárakat.
Random work
Ez így helytálló. Nagyon sok türelem kell a játékhoz és figyelni kell nagyon. Nem egyszer elõfordult velem, hogy azon múlt gyalogosként az életem, hogy mikor veszem észre az ellenfelet. Ha valaki engem 1km-rõl kiszúr és figyel azután már nehéz meglepni az ellent.

Volt amikor én is így figyeltem ki a célszemélyt és vártam mikor érkezik pontos lõtávolságba ott is csak egy lövésre próbáltam menni mert ha tûzharc kerekedik akkor már lényegesen csökken az esélyed.

A célzásnál nagyon számít a gyakorlat ahol meg kell becsülni a célpont távolságát és a haladási sebességét/irányát.
Erre vonatkozóan voltak kiképzések is a hunyadiban melyek nagyon hasznosak voltak.

Nem egyszerû egy játék és ha egyedül kezdi el az ember tényleg sok kudarc érheti amitõl elmehet a kedve, de ha van pár ember akikkel TS-en vagy írásban folyamatosan tudsz kommunkiálni akkor nõnek az életbenmaradási esélyeid.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

A mostani free trial a legjobban átgondolt. Eleve azoknak ad lehetõséget próbajátékra, akik potenciálisan képesek lennének elõfizetni a játékra, mert rendelkeznek bankkártyával, bankszámlával.
Ha jól tudom bármilyen bankkártyát meg lehet adni, nem csak azokat, amikkel az interneten is lehet vásárolni, vagyis egy sima OTP-st vagy más bankost is elfogad a regisztrációnál (ezekrõl késõbb persze nem lehet folytatni a játékot, mert az internetes pénzlevételt kapásból tiltja a bank).

Ehhez a játékhoz megfelelõ érettség kell. Nem lehet ész nélkü rohangálni, lõdözni. Egyedül esélytelen vagy, mindenképpen csapatban kell játszani. Tudomásul kell venni, hogy egy kezdõ a többéves profikkal szemben szinte mindig alul marad. Bármit teszel, az kihat a társaid tevékenységére. 14 év felett van már esély arra, hogy ezt valaki megértse. Senkinek nincs kedve éretlen kölyköket fegyelmezni. A játékosállomány átlag életkora 20 év felett van.

A játék célközönsége szinte biztosan rendelkezik bankkártyával. Vagyis ha akarja, ki tudja próbálni a játékot.

Nekem még az elzelõtti akcióból van egy kéthetes trial kulcsom (amihez nem kell bankkártya). De ezt olyan embernek tartogatom, akinél úgy látom, ha a játék tetszik a kipróbálás után, biztosan elõ fog fizetni (a havi 2000 Ft erre nem gond nála). Lehet, hogy ez szemétségnek tûnik, de nekem mint 1sthpr tangnak az az érdekem, hogy minél több állandó játékost tudjak szerezni.
bazza
Hát igen, ezt birom. Van ahol túl kevés pz van és istenért se jönne tõbb, van ahol túl kevés gyalogos és levadásszák a sapperek õket. A Kettõt össze kéne szedni úgy ahogy anno tették 😊)

bazza
Jah és az is nagy élmény volt, mikor egy raj (talán 3 géppár, de 4 gép biztos volt) stuka szépen ahogy kell, egymás után buktak rá a városra. Gyönyörû volt. Még ilyet sosem láttam "élõben".

Punker
nekem katasztrófa volt 4g-m most sappolták meg 2 tigris között, tornyok túl lassan forogtak.

bazza
EZ az este tetszett! szépen a folyó mellett végig aradtam magam egy pak38-assal, közben 3 88as is tüzelt a háttérbõl, + egy tigtis fedezte a seggem, nah de a lényeg, hogy így szépen kiszedtem a kicsikével egy S-35-t, egy R-35-t, és egy Char-t. Utoljára akkor élveztem így a játékot mikor 5 Crusader III-at lõttem ripityára, igaz 88-al éjszaka.
😊))

(a vasútállomás meg ripityára szakad körülötted😊
bazza
LOL 😄DD

najah, betolsz egy Kövér Bertát a kölni vasútállomásra és osztod Antwerpent<#violent>
Csirke4
Más lesz az AB kemp 😄
Tökjó lesz mikor Kölnbõl antwerpent lõjjük 😛
Csirke4
Légi áldásnak ott a stuka meg a He111 😄
na igen ez nagyon durva lenne!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

agyu van, itt ugy hivják atg=antitankgun, ap és he lövedékekkel, és nagyon be tudnak vele keverni igy is.Olyan mint bf2 ben megrenlt tüzérség nincs, mert minden fegyvert ami mozog azt userek irányitgatnak.

A tüzérség régi terv (ahogy sok minden más is) de hosszú évek után épp most integrálták azt a technológiát, ami majd lehetõvé teszi - az egyik cél éppen a valódi tüzérség behozatala, bár nem biztos, hogy ez a játék érdekeit szolgálja (ki örül annak, hogy egy láthatatlan ellenség 10 km-rõl xarrá lövi?😊
Olvasgattam egy kicsit hogy milyen nyalánkságok vannak a játékban csak egy valamit hiányoltam tüzérség van? (égi áldásra gondolok nem közvetlen írányzású ágyúkra)
Ha egyszer lesz "kedvem" (szóval több pénzem<#whatever>) Meg egy gépem amin nem csak az akna keresõ fut akadás mentesen akkor biztos hogy befizetek erre a mókára.
Ugyanis a történelem és a pc játékok a szendvedélyem ugyhogy ez mintha nekem lett volna kitalálva. <#vigyor3>

\"s nem oly becses az irhám, hogy érett fővel szótlanul kibirnám, ha nem vagyok szabad! Az én vezérem bensőmből vezérel! Emberek, nem vadak - elmék vagyunk!\" József Attila - Levegőt!

szerintem pont ezen akarnak javitani, a gép igény meg sajnos az menetel,de ez más játékban is igaz!!

bazza
és a gépigénye annyak mekkora lesz ezt lehet már tudni? Gondolom magasabb, de ha fejlettebb is akkor spórolgat majd a gépbõl?

Hu de várom, már emberek ,esete leszek ez már biztos!!

Terrain Engine II, a jelenlegi az I-es, amely primitív és elnagyolt, mivel lassan 7 éves😊
Punker
az új grafikai motor lesz

bazza
A hozzám hasonló nooboknak elárulnád mi az a "TEII" ? 😊)

Punker
TEII-vel jön a köd is stb, év végán köv év elején aztán az afrika szerver.

bazza
Esõ nincs de durva lenne.

Punker
napszakok változnak

ScarY MAN
Amugy a WWIIOnline ban van este,eso, meg ilyenek?

...

ScarY MAN
az nem teccik 😞
ez jobban bejon

...

0Fritz0
Ami mostanában megy és valamennyire hasonlít is erre a gémre, az a Red Orchestra.

ScarY MAN
Szal varom a jelentkezoket akik segitenek csinalni egy free acc ot😄

...

Punker
nem tom mi van én 3 éve ezzel játszok 😊

ScarY MAN
ahhh.. Kiszeretnem probalni😄 Csak igy nem fizetek elo ra..mindannyian ugy aradoztok rola ...csak ugye mar leirtam hogy van ez a 99% os dolog😄 en elek halok a haborus jatekokert...
mas->
Punker leirnad akkor hogy milyen hasonlo game ek vannak?
Es sehogy nem tudnank megoldani ezt az acc csinalast? BAZZA nem csinalnal egyet?😄

...

bazza
Hát nagyon feelinges tud lenni, néha beröccen egykét nagy nagy sikerélmény (pl mikor szarrá lõsz egy M10-est flak88-al, vagy leszedsz egy repcsit boforsal, vagy mikor 200 ember spawnol a mobile spawnodba) viszont sok türelem is kell hozzá, van amikor másfél órát játszol és egy peták pontot sem kapsz érte. (az elején elég szar a fejlõdés, de ha már használhatsz erõsebb fegyvereket akkor nincs gond)

Csak ajánlani tudom, én csak azért nem fizetek elõ rá, mert nálam minden játék másfél hetet van vinyón, utána 3 hónap szünet és újra vinyón lesz.

Punker
ennyire összetett és ekkora méretû nincs

Punker
freetrial-t tudod fizetõsen folytatni szal 2 hét ingyen van 😊

ScarY MAN
Es ez az "EGYETLEN IGAZI HÁBORÚ SZIMULÁTOR" szöveg arra mutat hogy ezen kivul nincs mas...ehhez hasonlo game? Persze most nem a battlefield-ekre gondolok...

...

ScarY MAN
ühüm 😊 Majd meglatom 😄
apropooo...van itt egy maganyos hos?az jelentkezzen😄 es helpeljen mar le... utana mehet megmenteni a vilagot 😉

...

0Fritz0
Tudtommal az elsõ hónap 20$, azaz (210-el számolva) 4200 peták, utána havonta 3150 pénz körül van.
Persze ez mindig az aktuális árfolyamtól függ.

0Fritz0
Tudod, a puding próbája az evés. 😊

Kártyaügyileg sajna nem tudok segíteni, de hátha akad itt valahol egy magányos hõs. 😊

ScarY MAN
röszi elõre 😊 ha netan vki segitene😊

...

ScarY MAN
Azt nem lehetnee megoldani hogy valaki csinal nekem egy free 14 napos acc ot? Azzal nem tudok visszaelni es kitudom probalni...ha valaki segitene nekem akkor MSN cim -> [email protected]

...