19663
-
kikko #17260 Hali hova küldhetem? -
#17259 cső, Hupi-nak kéne Boyler tel száma. -
kikko #17258 Szia asszem ITT -
lampard99 #17257 hello hol tudom aktiválni a játékot. -
lampard99 #17256 az az aktviálni akkarom -
lampard99 #17255 nem aktiv de a pénzt le vette a számlámról és azóta kaptam pár uj key-t a nevemhez -
#17254 Nézd meg az előfizetői státuszodnál, hogy aktív vagy-e. -
#17253 miért kéne új key? -
lampard99 #17252 hello kis help:
Levonta a számlámról a pénzt és nem adott uj key nem tudok be lépni valaki help!!!! -
#17251 Találtunk egy csalót 24ünket ölte le amíg láthatatlan volt, de írtam 95-ösön neked, fent voltál? :) -
#17250 Láttalak benn szombaton, de nagyon beszélgettél valakivel csak odaköszöntem. :) Randhu néven vagyok. -
#17249 na én is ezt találtam, amit Bazza berakott. Ugyanezt használtam -
#17248 bankkártyaszámok (generált) -
#17247 Sippike semmit nem kaptam tőled MSNen :/
Microsoft termék úgyhogy nem meglepő. -
#17246 olyat nekem is adj! msn-en keress meg csikin tudja az elérhetőségem :) -
#17245 írtam neked msn-en te csirkécske :P
majd adok bankkártya generálót...
Tegnap meguntam az állandó szívást a németekkel, gondoltam kipróbálom a szövi légierőt... az hogy megkaptam killnek 1 stugot, meg egy p38(t)-t hát elég érdekes... -
#17244 Sippike neked van új géped és nem szólsz hogy gyeremennyünk jáccani WWII ONlájnt pedig nekem is megvan ám az új gépem!
Adjál Frí trájölt (meg bankkártyát) és megyekveled krumplistésztára. -
otiq #17243 Azért nem tudtál belépni, mert új hadjáratot indítottak és ilyenkor nem mennek a szerverek. Most már megy. -
#17242 bakker, nem tudom felnyomni a gammát.. hiába állítom a videókarin, semmi nem változik :S -
#17241 beszarok, tényleg akvitálta... csak belépni meg nem tudok, mert azt írja hogy all server down... hát ilyen az én formám :/ -
#17240 vannak generált bankkártya számok. nekem régebben azokat elfogadta. -
#17239 Már most elkezdtem tartalékolni. :) -
#17238 lol :D
De a nyugdíjadból nem fogja futni az előfizura :P -
#17237 Én megvárom, amíg végre kijön az új motor.
Nyugdíjasként úgyis sok időm lesz rá. :D -
#17236 Na megvan az új gép, lelkesen neki is álltam kitölteni a free-trialt,de kér bankkártyát úgyhogy nemtok jáccani brühühüüü -
#17235 AZjó, nekem is :D -
#17234 Még nincs, de már csak hetek kérdése... remélhetőleg :D -
#17233 Ejj, de régen volt itt sippike. ! :D
Csak nem megvan az új géped? -
#17232 ja annyira mégse :D -
#17231 Ejj, de régen szóltak hozzá ehhez a témához... -
otiq #17230 Na végre, müködik wine alatt. -
pedrohsi #17229 ha a gyorsítás a MAc verzióban benne lesz, akkor a pc-sben is - a srác aki elkotyogta, macet használ, ennyi az egész -
otiq #17228 Ha Mac support akkor az nem csak a macintosh gépeken fog gyorsulást eredményezni?
Mellesleg én annak örülnék ha lenne már linux support mert sehogysem tudom beállítani, hogy elinduljon az ubuntumon. -
pedrohsi #17227 A Mac support fórumból kiderül, hogy az 1.28 béta már tartalmazza az első teljesítményjavító rutinokat, többek között az opengl alapos újraírását - a játéknak hamarosan észlelhetően gyorsulnia kell ettől -
Shad01 #17226 Létező bankkártyaszámot kell megadni a kipróbáláshoz is, mert azt leellenőrzi a rendszer. Az már nem számít, ha az adott bankkártyánál a bank nem engedi az internetes tranzakciókat.
Ez azért van, hogy egyrészt csak az próbálhassa ki a játékot, aki egyébként képes lenne előfizetni, másrészt ne lehessen minden héten új regisztrációt csinálva játszani (amit régen sokan megtettek). -
lampard99 #17225 lehet, hogy már be van regisztrálva ez a szám,vagy az van, hogy rosz számot írtál be. A lényeg, hogy pontos és valóságos számot adj meg. Ha nem megy akkor probálkoz mássik bank kártya számmal. -
#17224 Tehát a regisztrálásnál tartok és amikor a bankkártyához érek
beírok egy fiktív számot, majd ezt írja ki.
-
lampard99 #17223 pontosabban please -
#17222 mindig ezt irja ki a bankkártyánál: Failed to update billing method.
Egyáltalán minek ez ha csak ki akarom próbálni? -
Kurfürst #17221
Asszem jövök, úgyis a napokban töltöttem le a kliens hogy offline próbálgassam, mi változott... :)
Kamerád Isehun.