19663
-
manohun #645 A honlapra felkerült egy link a majdani squad honlaphoz... -
manohun #644 OKOK :) -
#643 Ja és természetesen engem már sorolhattok is a tagok közé...:)))
-
#642 ÁÁÁ Nagyon örülök, hogy Freddy is csatlakozik esetleg. :))
Szerintem nem kellene senknek így reagálnia egy jó játékra. Aki szereti a Bf-et, attól még szeretheti ezt is és fordítva. Annyiban igaz a dolog, hogy elvonja az időd egy jó részét a Bf-től. De sztem ezt is össze lehet egyeztetni.
-
manohun #641 1st Hunyadi Panzer Regiment -
manohun #640 Na kiléptünk a Plussal a 91stből és megcsináltuk a squadot. 1 napot kell várni még aktiválják. -
manohun #638 Letöltés oldal
Nem biztos hogy ez működni fog de hátha -
manohun #637 akkor menj a magyar oldalra onnan is van link a játék honlapjához -
manohun #636 nekem megy -
manohun #634 Lacc eddig 5 és még legalább 5 fogja meg venni -
manohun #633 WWIIOnline
Ez a fő oldal és a downloads oldalon megtalálod a a legutolsó full verziót, ezzel offlineban kipróbálhatod az egységeket. -
#632 Bezony ám, úgyhogy gyertek szépen :D De most komolyan, hányan is vannak azok összesen, akik megvették? -
#630 Ja amúgy meg most fogunk egy magyar squadot alakítani szóval kell az erősítés -
#629 Figyi nem tudom hogy hány éves vagy de ha mondjuk dohányzól akkor szerintem azt a pénzt a cigizés helyett rá tudod fordítani erre a játékra, és hidd el jobban jársz vele Én még nem hallottam olyan embert akinek ne tetszett volna a játék -
#627 Há' nem ezt mondtam? Há' dehogynem! :) -
#626 De azzal nem fogsz semmit érni mivel már nincs igyenes játéklehetőség tehát az a dolognak csak az egyik része, hogy te felinstallálod, mert miután elindítod a játékot akkor ő egy felhasználoí nevet és egy pass-t kér tőlled amit csak akkor tudsz csinálni ha már előfizettél rá. Mert a letöltés és az előfizetés az 2 külön álló rész. -
#625 tudod -
#624 Sajnos hiába küldenénk el! Nem az a baj, hogy nem tudok letölteni, hanem nem tudsz trial accountot regisztrálni. -
#622 Ez úgy van hogy amit te letöltessz az egyenlő a teljes verzióval azaz ugyan az. Ez 7 napig érvényes, utánna viszont lejár és hiába akarsz föllépni a játékra nem fog felengedni, csak ha fizetsz érte. -
#620 Hát sajna a triál verzió az egy darabig nem lesz. Talán v alamikor késöbbi időpontban. -
manohun #618 Én K&H számláról fizetek...
Csináltattam csak neten fizetős kártyát és az azon lévő credit kártya számot megadtam regeléskor
ennyi az egész -
Shad01 #617 Aki úgy érzi, hogy már jól irányítja a repülőket, az off módban repüljön át a hidak alatt!
C64 Blue Max forever!!! :) -
Augustus Gigo #616 Magyarországról , hogy lehetne fizetni a havidíjat? -
#614 Hmm én kipróbálom a trialt ha lesz viszont komolyan érdekelne a fizetős része is.
Persze azért megvárom a BF magyar bajnokság végét mert azt nem akarom félbe szakítani. :)
-
manohun #613 Franc. Doc most mondta:
"Nope, not today folks ... still some final things being polished."
Kezd már frusztrálni ez a várakozás. -
#612 1.10? YEAH! :D
Egyébként hogy megy ez a squad alakítás? Írni kell a fejlesztőknek, hogy mi squadolni akarunk? Vagy valahogy ingame, valami paranccsal lehetne megoldani?
Egyébként én gondolkozom egy új miki beszerzésén is, mert nagyon szar minőségű a mostani. Legalábbis úgy hallottam, hogy mindenkinek tisztán szól a hangja kivéve nekem :P -
#611 juhéj! :) -
manohun #610 Készüljetek elvileg ma este már 1.10el játszunk...
-
#609 Nem rossz, majd ha ez bedöglik, akkor veszek különálló mikit/fülest. -
manohun #608 Magilla még egyeztetek Pluskattal de ugy tünik hogy igen csak előtte nekem meg plusnak ki kell lépni a 91stből
Én amúgy nem ajánlom a miki füleseket, inkább vedd meg őket külöm mert sokkal tovább tartanak. Az én mikim megvan 3 éve és 800 HUFba került. -
manohun #607 Örülök, hogy te is előfizetsz mindig jó régi ismerősöket látni itt.
WOW ha mindenki megveszi aki mondta simán átlépjük a 10 főt :) -
#606 Ma este megalakul??? :)
Vettem mikrofonos fejhallgatós izét 2300HUF-ért! (az előző 2000 volt és fél évig bírta :))) Úgyhogy este jelentkezem. -
manohun #605 Amúgy ténleg nem szerencsés összehasonlítani a két játékot mert vannak BFesek akik érzékenyen reagálnak még a játék említésére is Ilyen amikor a politika beleszövődik egy játékba. -
manohun #604 Senki nem fog egyedül kószálni még ma este létre jön a magyar squad.
Mivel nem találtuk jó nevet, csak hadosztály méretűt mitszólnátok a
"1st Hunyadi Regiment"-hez magyarul az "első Hunyadi ezred" szerintem jó.
Vata csináltass a K&H-nál csak internetes vásárlásra való kártyát. Össz kb. 2000 Huf egy év és van külön védelem is rajta. Másfél hét alatt megérkezik. -
FreddyHawk #603 Szerintem egyébként nagyon nem lehet egy kalap alá venni a kettőt, maximum abban, hogy mindkettő fist person, de vajon rá merné e valaki mondani a WWII-re, hogy Shooter ? Annál sokkal összetettebb. A BF-re simán ráfér.
Aztán a wwiionline egy masszive multiplayer online fp game, míg a BF ben szó sincs rangfokozatlépésekről, öröklődő dolgokról, hiányzik belőle az a role - play vonulat, ami megvan a wwii-ben. Ugyanakkor szebb a gfx.
Azért történik meg mindíg az összehasonlítás, mert a két
játék táborában elég komoly metszés van, a témaválasztás miatt ( is. )
Egyébbiránt ... Komolyan gondolkodom, hogy fizető játékos leszek, mert megmutattam a gamét egy kollégának itt a cégnél - aki repszim fanatikus, ( seperc alatt felszállt magától offline ) és ha már beetettem akkor nem akarom, hogy egyedül kószáljon a francia dombokon :DDD
Szóval get redy ObersturmbandFuhrer FerdinandAdler! -
#602 Jah, a BF egésze nekem is megvan eredetiben. Egy jó játékért (amiről tudod, hogy heteket fogsz előtte eltölteni) nem sajnálom a pénzkiadást!
-
#601 Nos:
1. Nekem is elindult a kártyaigénylésem, jövő hét közeépn meglehet. Úgyhogy másfél hét és újra ww2! :))
2. A BF az egyik valaha készült legjobb játék! Több, mint egy éve nyomom, a mai napig is. De ez SOKKAL jobb! Én sem hagyom abba a BF-et, de ha nincs meccs vagy gyak, akkor csakis ww2 online!
-
#600 Illetve, hát azt kell mondjam, egészen más mint a BF!
Más mentalitás kell hozzá, más a hangulata, sokkal inkább igényel csapatmunkát, stb.
Hozzáteszem, én a BF-ben is csak a nagy területen folyó harcokat kedveltem igazán...
Ez nem jelenti azt, hogy soha többet nem fogok BF-ezni, de most ez annyira bejött, hogy totálisan függővé váltam, meg hát amúgy is voltak a BF-ben kisebb nézeteltéréseim bizonyos egyedekkel...
Tehát maradjunk annyiban, hogy megéri kipróbálni, már ha lehet még ezután... -
#599 A BF-et magasan veri szvsz (és ezt több hónapnyi intenzív bf-ezés után mondom). Persze ezt mindenki maga dönti el, ha te is szereted a komolyabb, realisztikusabb játékmenetet, akkor neked is bejön szerintem.
Nemrég lett vége a free trial-nak, de az új patch-el elvileg majd megint lesz egy periódus. -
#598 Szerintem jobb! Bár a BF-et is megvettem eredetiben és nem bántam meg! ;)