19663
-
#706 Peidg magillának sikerűlt:) -
#704 Pluskat! Sajnos ez az icq szám nem jó... -
#702 Ehh nem lehet igaz :( Be akarnám fizetni a 20 dolcsit, erre kiderül, hogy nincs /pill a kártyához tartozó számlán pénz :(( Úgyhogy meg kell várnom míg lesz rajta, ami elvileg még a héten bekovetkezik. Szóval én max. csak hétvégén tudok jönni, addigis gyakorlok offline... -
#701 Szép az új logód! ;) -
#699 ehh, de sok errefele a bf-es =) -
#698 Helyes-helyes minnél többen vagyunk annál jobb :)) -
#696 Örömmel jelenthetem, hogy hivatalosan is megalakúlt az első hunyadi páncélos ezred (1st Hunyadi Panzer Regiment), ugyan is a ww2 hivatalosan is elfogadta a squad alapítási kérelmét!!!
Szóval aki be akar lépni -persze csak úgy, hogy előfizetett rá vagy hamarosan előfizet- az keressen meg icq-n a 138683526-os icq számon és akkor megkapja tőllem a squadkey-t amivel be tud lépni hozzánk. -
#693 Fritz, ez 100% hogy megoldható. Régebben több embernek fizettem mmorpg-havidjíakat amellett hogy én is játszottam. Ahogy Lacus mondta, csak a pénz menjen :)) -
#692 Danke...:))) -
#690 Sztem amint megalakul igazán (értem ezalatt azt, hogy a többiek is befizetnek, már aki eddig jelezte) az 1st HPR, tényleg kellene tartani egy alakuló sörözést.
Jah... egy haver jelezte (Hanczur D2MH), hogy amint meglesz a kártyám, ő is befizetne. Ezzel kapcsolatban kérdésem a következő:
itt van lehetőség arra, hogy egy kártyáról többen is felmenjenek? Tehát én elő tudok fizetni több embernek is?
-
#689 A sörözésben benne vagyok! :D
A fizetés pedig nemsokára eldől, sikerül-e. -
#686 Olyan nincs.... tessék befizetni. :))))
Milyen királyokat harcoltunk együtt... -
#685 Ha minden jól megy, akkor ma ÉN IS BEFIZETEK :D Persze csak ha nem jön közbe semmi malőr... -
#684 Ja egyébként bocsi, hogy nem válaszóltam eddig dehát csak most értem haza:) -
#683 Hmm sajna a telefonszámát nem adta meg így nem tudom de ha te tudod icq-ra gyere fel és add meg. -
#682 Azért remélem, hogy amint kijön az 1.10, valamelyikőtök lesz olyan kedves és beszámol nekünk itt a fórumon... -
Vata #680 8 nap múlva már tüdőzik a tengervizet... -
#679 Vártok-nem vártok, Fritz Von Bischof hadnagy szétcsap a büdös franciák között...:)))) -
#678 Annyit nem várunk! -
#677 Kb 8 nap...nekem...:))) -
Vata #676 Oké, köszönöm. Neked is sok sikert kívánok, és találkozzunk a harcmezőn!
!S -
Vata #674 ÁÁÁÁÁÁÁÁ! Megnéztem!
ÁTUTALTÁK!!!
HURRRÁÁÁÁÁÁ!
(Mégis érdemes volt az asztalt verni...)
NEM HISZEM EL! Pedig már a Mastercardnak is írtam panaszlevelet..Felnyomtam az OTP-t mint a szél...
Na mind1 mostmár... SZOLGÁLATRA JELENTKEZEM! -
Vata #672 !S
Voltam a kedvenc bankomban (OTP). Tényleg tök rendesek voltak, 1 órán keresztül vártam a pult mögött a megoldást...
(Mentségükre legyen mondva, hogy szerintük is szó nélkül fizetniük kellett volna (sic!), és nem értették))
A végső megoldás:(javaslat) hívjam fel azt a HELPDESKet ami tegnap úgy felidegesített (#596), és kérjek egy interenet szakértőt....
Most itt tartok. NEM ADOM FEL SOHA: ELŐ FOGOK FIZETNI HA BANKOT KELL VÁLTANOM HOZZÁ AKKOR IS!!!!!
FOREVER 1st Hunyadi Panzer Regiment !!! -
#670 Magilla9 százados 1. Hunyadi Páncélosezred állományába szolgálatra jelentkezik! -
manohun #663 nekem se jön be -
manohun #660 offline csak arra jó hogy megtanuld azt egységek használatát nincs ellenfél... -
manohun #659 lehetsz gyalogossal is csak ott nincs mit gyakorolni a célzáson kívül -
#658 Offline-ba kötelező valamit vezetni? :)
A config is kicsit érthetetlen na majd holnap átnézem. -
#657 Csak itt az a poén, hogy ez nem csak gyalog, hanem tankban is bármikor megtörténhet :D
256 tényleg nem túl sok ehhez a gamehez, én legalább 512 ajánlanék... Marad a swap akkor, de szerintem azzal se lesz nagy gond. -
manohun #656 Az itt is megtörténi elég gyakran! :) -
manohun #655 Háát nem sok a 256, hagyjál nagy swap filet akkor -
#654 Imádtam OPF-ben is mikor x kilométert sétáltam azért, hogy valaki egy tök váratlan pillanatban leszedjen és arcal a föld fele feküdjek vérbe fagyva egyetlen löveték kilövése nélkül. :)
256 ram kevés? Mert hallottam, hogy eszi a ramot sajna nekem nincs több és nem is lehet bővíteni a gépet mert drága az RD ram. -
#653 Hajrá, bakából sosem lehet elég :)
Nélkülük egy várost se tudnánk befoglalni.
Az 1.9-et szvsz lehet key nélkül is telepíteni, bár már nem emlékszem túl jól...
Ja és ma járt le nekem is a trialom :((( Szóval míg meg nem veszem, nem tudok nyomulni én se. -
manohun #652 nem kell activation key csak ha olnine jatszod, töltsd le az 1.98at az van keretben mint full. -
#651 pff akkor rosszat töltök :)
Fritz először elfelejtettem, hogy HBA vagy bár a logo akkor se jó.
Tudsz már valamit milyen map lesz általatok választva?
Valószínű ebben a játékban is hanyagolom a teschnikát azt meghagyom az okosoknak én pedig gyalog baka leszek.
-
#650 Helyesbítek, csak az online játékhoz kell a cd/activation key (vagy micsoda), bár nekem nem kérte, pedig most újratelepítettem az egész win-t, meg a WWII-t is evvel a full verzióval... -
#649 Ha az 1.9.8-at töltöd, akkor azt asszem, csak activation key-el tudod telepíteni, ha 1.8.x-et, akkor azokhoz fel tudod rakni az update-eket. Ezután ki tudod próbálni offline módban, mégpedig rém egyszerű módon: Start Menü -> ... -> ... -> Practice Offline -
#648 Dear Random!
1: ne hidd, hogy itt könyörületesebb leszek veled, mint a BF-ben... lelőlek...:))))
2: a ww2 online oldalon van egy downloads könyvtár. Itt van alul egy olyan file, aminek a mérete kb. 130 MB. Ez a full game.
3: ha a programok között (a Start menüben) rányomsz, akkor ott van egy olyan ikon, hogy practice offline. Innen kezdve tulajdonképpen már rajtad áll, mennyit és mivel gyakorolsz.
A grafika ne tévesszen meg elsőre, ez nekem egyre szebb game...:))))
Remélem, téged is lassan üdvözölhetünk itt (is). :))
OFF: a héten elverünk ám titeket... -
#647 Na emberek kéne help.
Most töltök egy full gamét ami 130 mega.
Van itt egy csomó javítás ezt mind le kell szedni és feltenni vagy elég az uccsót?
Mit kell ahhoz tennem, hogy legalább offline ki tudjam próbálni? -
#646 Gratula a squadhoz :)